Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mlyn pod zegarem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8999 dni

**

Mlyn pod zegarem - 10/08/2002 21:52
Kto byl z was pod zegarem ? Ciekaw jestem kogo to pomysl ? :) Fajnie wygladal, moim zdaniem dobrze sie mlyn zaprezentowal, oby tak dalej ..... a wam jak sie podobalo ?

Hold skladam temu miastu...
Stary
Kibic
Na forum od 8913 dni

**

Odp: Mlyn pod zegarem - 10/08/2002 22:43
Chlopakom trzeba pogratulowac - az mialem ochote przeniesc sie tam w przerwie. Pokazaliscie klase "wygodnickim" z 6 sektora. Moze wreszcie mlyn sie odrodzi.

ficiu
Kibic
Na forum od 8780 dni

Odp: Mlyn pod zegarem - 11/08/2002 12:04
Wyszło bardzo dobrze!!! Ja nie byłem tam , ale od Górnika chyba przeniosę się. Wczoraj była namiastka młyna , który pamiętam z moich początków chodzenia na Pogoń . Aby tylko utrzymał się!!!

w żyłach...
V...
Kibic
Na forum od 8824 dni

*

Odp: Mlyn pod zegarem - 11/08/2002 12:53
Ja bylem od samego poczatku i na samym poczatku przed meczem i na poczatku meczu juz bylem pewny, ze to jeden wielki nie wypal! Stalem na dole z 3 osobami... Ale jeden koles poszedl i sciagnol z 5-6 spora grupe ludzi i juz bylem zadowolony;) Mam nadzieje, ze mlyn bedzie sie rozkrecal, CI c obyli na Groclinie beda na nastepnym meczu i dojda nowi, a na Lechu jzu mam wielka nadzieje, ze bedzie mlyn z prawdziwego zdarzenia bo jak bedzie w nim tyle osob co na meczeu z Groclinem to Kolejorz nas przekszyczy i bedzie dupa! W koncu pojawilo sie na naszym stadionie churalne "caly stadion odpowiada" i "kto wygra mecz". Zapraszam wszytkich bierzcie znajomych a cos zdzialamy!
P.S. A dlaczego co my pokazalismy "wygodnisiom z 6"????
POZDRO!

MKS
Steryd
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Mlyn pod zegarem - 12/08/2002 18:14
ficiu-nie ma sprawy.idziemy!!Vega-tak jak obiecalem,sciagne pare osobek na mlynek.

1948
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Mlyn pod zegarem - 12/08/2002 18:20
Ja tez zglaszam swoja gotowosc i obecnosc :)

Hold skladam temu miastu...
papryk
Kibic
Na forum od 8749 dni

**

Odp: Mlyn pod zegarem - 13/08/2002 12:58
Byłem w młynie, cieszę się że się rozkręca i że wogóle jest.
Ale powiem tak,- oby rozkręcił się bardzo szybko bo jak przyjedzie lech i zobaczy młyn w obecnej formie to ich morale urośnie trzykrotnie.
Pozdro

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
anka_mks
Kibic
Na forum od 8833 dni

Odp: Mlyn pod zegarem - 13/08/2002 20:51
Ja rownierz tam bylam i musze przyznac ze bylo calkiem niezle.Mlyn nam troche zle wyszedl ale mysle ze z biegiem czasu bedzie lepiej.Bylo by dobrze jakbysmy wszyscy/razem z sektorem 6/zajeli sie dopingiem.A jeszcze lepiej bylo by jakby kibice z sektory 6 przeniesli sie pod zegar.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772774559 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005