| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
numerki - 09/08/2002 19:12
nie wiem jak dla was ale dla mnie jest to bardzo idiotyczny pomysl z tymi numerkami na biletach (chodzi o miejsca do siedzenia) na meczach ligowych. ja proponuje zrobic jeszcze (tylko nie wiem komu bo nie znam tego inteligenta kto to wymyslil) obowiazkowa szatnie i obowiazek wchodzenia na stadion w zmiennym obuwiu ))
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 19:50
No i co w tym takiego dziwnego ze chca wprowadzic numerowane miejsca jak to sie robi w cywilizowanych krajach na calym swiecie.
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 20:22
co w tym dziwnego a jesli chcesz sobie usiasc na miejscu 10 w sektorze 6 a dostaniesz bilet na miejsce 1 w sektorze 1? nie wiem jak ciebie ale mnie to by troche zdenerwowalo i mysle ze taka zasada jak dotychczas obowiazywala jest najlepsza czyli kto pierwszy ten lepszy i nie bedzie klotni ze ktos usiadl na czyims miejscu [Ostatnio edytowane przez ihaa: 2002-08-08 20:23]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 20:57
i bedziesz latal dookola stadionu i poszukiwal biletu na ktorym jest wydrukowane "miejsce 10 sektor 6"??
wyobraz sobie ze jest mecz Pogon vs Lech, kolejka po bilety siega prawie 500 m, ludzie stoja od 2 godzin zdenerwowani bo za 1/2 h rozpoczyna sie mecz a ty podchodzisz do babki w okienku i mowisz ze chcesz bilet na dany sektor i miejsce i myslisz ze ona bedzie szukala takiego biletu przez dajmy na to 15 min., przeciez stojacy za toba cie zlinczuja. a tak poza tym to wogole nie bedzie mlynu na stadionie, a teraz to moze nie bylo wielkiego ale zawsze mozna bylo przyjsc w ustalone kilka meczy wczesniej miejsce. tylko nie mow mi ze mozna ustalic ze kazdy kto chce przyjsc do mlyna to kupuje bilet przykladowo w sektorze 4 lub 5 od miejsca 20 do 50. bo przeciez kazdy bedzie mogl wczesniej wykupic te bilety i nie koniecznie bedzie dopingowal przez caly mecz tylko usiadzie w srodku mlyna i bedzie darl gebe zeby wszyscy usiedli bo on chce mecz obejrzec. co prawda mozna ustalic ze na przyklad w kasie beda sprzedawane bilety na sektory na ktorym bedzie mlyn, ale ktos zmieni zdanie to co wtdey ma zrobic opuscic stadion bo nigdzie nie moze pojsc bo nie ma biletu na inne miejsce?? takie rzeczy sa dobre w teatrach, kinach i operach ale nie na stadionach
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 21:35
Jeżeli będzie duży kłopot z miejscami numerowanymi , to klub pewnie odejdzie od tego. Czy nie wkurza was jednak to ,że chcac zająć dobre miejsce na meczu z dobrym przeciwnikiem ,np. w sektorze nr 5 trzeba przyjsc 2-3 godz przed meczem ? Ja siedzę tam prawie zawsze i wkurwiam się strasznie ,jak jestem ,dajmy 1,5 godz przed pierwszym gwizdkiem , w czasie gdy na stadionie jest 500 osób, mimo tego prawie cała wysoka trybuna jest "zajęta" przez kolesi, którzy biorą po 10 miejsc dla swoich znajomych.Poza tym młyn ma być (nie wiem czy to prawda ) na 12 sektorze , a tam zazwyczaj siedzi niewiele osób , które bez problemu znajdą sobie inne , niesprzedane miejsce! Można poza tym wywiesić kartkę przy kasie, że dany sektor przeznaczony jest dla klubu kibica. Myśle ,że wtedy nikt, kto nie będzie chciał , nie kupi biletu akurat na ten sektor. Sądzę ,że numerowane miejsca sprawdzą się.
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 21:56
tutaj zgadzam sie z toba ze tzreba przyjsc wczesniej na stadion zeby zajac sobie miejsce, ale przeciez nie jest powiedziane ze jak beda numerki to bedziesz siedzial na sektorze ktory sobie wybierzesz, bo moze przeciez zabraknac tych biletow (i tak trzeba bedzie przyjsc wczesniej zeby kupic bilet z danym numerkiem). a tak te lepsze miejsca beda dla tych ktorzy sie poswieca i przyjda sobie zajac 1 h przed meczem a nie 5 min. przed nim. moze to nie jest zbyt przekonujace ale ja tak to widze i to jest tylko i wylacznie moje zdanie i nie jest moim celem narzucania go innym 
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 22:46
Chlopaki !! I tak nie bedzie pelnego stadionu i napewno w kazdym sektorze znajdzie sie kupa wolnego miejsca.
A w razie jakby to "twoje" bylo zajete to mowisz "Panie,ja tu siedze od kiedy Pogoń gra to moje stale miejsce od 20 lat "i tak nadajesz az kolo zrezygnuje
pzdr.
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 22:55
Na Polsce nie bedzie pelnego stadionu ?? heheh Na 10000000000000000% bedzie. Na Pogoni tez maja byc numeerowane siiedzeniaa?
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
Odp: numerki - 09/08/2002 23:17
>A w razie jakby to "twoje" bylo zajete to
> mowisz "Panie,ja tu siedze od kiedy Pogoń gra to moje stale miejsce od 20
> lat "i tak nadajesz az kolo zrezygnuje
az zrezygnuje albo wpier**** 
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: numerki - 10/08/2002 00:34
> Na Polsce nie bedzie pelnego stadionu ?? heheh Na 10000000000000000% bedzie.
> Na Pogoni tez maja byc numeerowane siiedzeniaa?
No na Polsce tak !! ale to wyjatek.Zreszta i tak albo spiewa caly stadion albo wogule nie bedzie dopingu.Poprostu na Polsce kazdy siada tam gdzie jego miejsce z biletu a na Pogoni nie bedzie z tym problemu bo raczej nie zdarzy sie komplet.Obym sie mylil (moze na Lechu) 
pzdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1