| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bilety numerowane - 08/08/2002 13:17
Tak się zastanawiam...
Bilety są numerowane, ale kto tego będzie przestrzegał ?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 13:28
na Polske. ja tam sobie to olewam ale beda sprawdzali czy kupiles za 30 czy za 20 wczoraj stalem na wds-sie i chcialem na wysoka ale juz biletow nie bylo
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 13:34
A ja mecz repry obejrze chyba w Tv bo dzisiaj w kasie bylo okolo 300 biletow. Sprzedawali Bilety na sektor 0. A najgorsze jest to ze jednej osobie sprzedawali po 15-20 biletow. Wiekszosc ludzi wqurwionych poszla do domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 16:21

ja tu nie widze żadnego rzędu
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 17:16
aha, a numerowane są od góry czy od dołu (czyli gdzie jest rząd nr 1 ? )
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 17:26
numerowane sa od gory
a ja i tak mam pomysl aby zalatwic sobie miejsce lepsze (czytaj u gory) jedziemy jutro z kolesiami na nasz sektor czyli 11 i maly szwingiel zaczniemy przewieszac numery sektorow czyli nasz bedzie u gory czy sa jacys chetni na taka akcje z sektora 11 polak potrafi ... co nie
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 20:53
ja 22 w ostatnim, ale coż, nie musze przynajmniej się śpieszyć, nikt mi miejsca nie zajmie =]
|
|
|
|
|
Odp: Bilety numerowane - 08/08/2002 22:06
Zenada, cywilizacja niby tak? rzedy sie powinno liczyc od dolu!!! jak jest w teatrze i w kinie, 1 rzad jest kurde na dole! normalne hamstwo, mam rzad 25 wiec niby 3 rzad od dolu? mam to gdzies! najwyrzej usiade na schodach albo na gorze na murku i mam wszystko w dupie!
|
|
|
|
- 1
-
|