Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Hattrick << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PAAWEL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8749 dni

Hattrick - 13/04/2002 17:06
Zapraszam kibicow Pogoni na strone www.hattrick.org , jest to manager on-line. Dostajesz wlsan ekipe i startujesz najpierw w 4 lidze by potem dostac sie do 1 i zostac selekcjonerem reprezentacji Polski. Najwieksza zaleta jest to ze grasz z ludzmi a nie z kompem
Pozdrawiam i zapraszam
Legia & Pogon F O R E V E R !!!!!

Paawel
RAN
Kibic
Na forum od 8723 dni

Odp: Hattrick - 15/04/2002 10:34
Wolę CM-a.

Pozdrawiam

Matiz
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Hattrick - 15/04/2002 19:34
Matiz
CEMEK jest chyba lepszy bynajmniej wedlug mnie

POGOŃ&LEGIA FOREVER

Pogoń & Legia
ted
Kibic
Na forum od 8898 dni

Odp: Hattrick - 15/04/2002 20:27
CM rządzi !

TYLKO POGOŃ !!!!!!!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: Hattrick - 20/04/2002 10:35
popieram zreszta bylem tam jakas bieda

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
PAAWEL
Kibic
Na forum od 8749 dni

Odp: Hattrick - 21/04/2002 12:05
hattrick ma te zalete ze grasz z ludzmi a nie z kompem . ja tez gram w CMa ale troche jak dla mnie wieje nuda tak grac samemu

Paawel
Tabby
Kibic
Na forum od 8148 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 19:38
Prawie 2 lata temu ktoś założył bardzo mądry temat. Pozwoliłem go sobie odświerzyć korzystając z wyszukiwarki tematów.
Wiem, że na forum jest przynajmniej kilku miłośników tej gry:D
W tym miejscu możemy pomagać sobie nawzajem:) , a także umawiać się na sparingi.
BTW Jeżeli ktoś chce dołączyć do tej gry to adres jest w mojej sygnaturce.

Aha prosze o przeniesienie tego tematu do działu Hyde Park:)

Pawel211
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 19:50
Ja gram w hattricka i musze powiedzieć że bardzo mi się podoba fajna gierka polecam ;]

KoniO
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 19:50
ja gram w hattricka ale nie jestem jakmś zapalonym graczem.Jedynie co weekend sprawdzam wyniki swojej drużyny. W poprzednim sezonie zajołem 1 miejsce w swojej 7 (najsłabszej bodajże) lidze i teraz jestem w 6. Zobaczymy jak mi teraz pójdze

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Tabby
Kibic
Na forum od 8148 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 20:04

KoniO napisał:  
ja gram w hattricka ale nie jestem jakmś zapalonym graczem.Jedynie co weekend sprawdzam wyniki swojej drużyny. W poprzednim sezonie zajołem 1 miejsce w swojej 7 (najsłabszej bodajże) lidze i teraz jestem w 6. Zobaczymy jak mi teraz pójdze

Ja gram od ponad pół roku i narazie jestem też w VI lidze. Dopóki nie miałem supportera to moje granie w HT ograniczało sie do wchodzenia w środy i w niedziele. Moja drużyna - Deporteamo, kiedyś spara możemy zagrać...

Borys
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 20:18
Hattrick wpożo giera , póki co jestem w 6 lidze :) W cm-a też pykam.

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kln
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 21:04
Hmm... ciekawie to wygląda :D

KoniO
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Hattrick - 06/10/2004 21:14

X-pert napisał:  

KoniO napisał:  

Ja gram od ponad pół roku i narazie jestem też w VI lidze. Dopóki nie miałem supportera to moje granie w HT ograniczało sie do wchodzenia w środy i w niedziele. Moja drużyna - Deporteamo, kiedyś spara możemy zagrać...

Ja tez gram od około pół roku jak narazie idzie mi dobrze. Sparing też zagram bardzo chetnie

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772478065 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005