Boiska ze sztuczną trawą w województwie zachodniopomorskim - 10/04/2010 16:12
Z góry zaznaczam, że temat ten zakładam jako osobny, ponieważ wrzucenie tego do "ogórka" spowoduje bardzo szybkie rozmycie, a bardzo zależy mi na waszej pomocy. Dlatego proszę adminów o wyrozumiałość i nieusuwanie tego wątku przez najbliższe kilka dni.
Sprawa dotyczy boisk ze sztuczną nawierzchnią. Pilnie potrzebuję sporządzić listę takich boisk w naszym regionie - ogólnodostępnych, klubowych, małych, dużych, szkolnych, osiedlowych, gminnych, itp. Najbardziej zależy mi na tych obiektach, na których sami już graliście, ale im więcej przykładów tym lepiej. 20-30 wpisów zdecydowanie mnie zadowoli.
Poszukuję od was użytkowników tychże obiektów takich informacji jak:
1 - lokalizacja boiska (miasto/ulica/dzielnica)
2 - rozmiar boiska (np. pełnowymiarowe lub orlik)
3 - mniej więcej od kiedy boisko istnieje
4 - czy rozgrywa na nim mecze/treningi/sparingi jakiś klub sportowy (lub rozgrywał)
5 - czy dozwolona jest gra w obuwiu typu lanki
Jeśli możecie odpowiadajcie w podpunktach, bo będzie mi łatwiej zebrać te dane do kupy. Będę wdzięczny za każdą konkretną odpowiedź.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
1. ul. Rydla os. Słoneczne
2. Orlik (6-7 + 1 gra się idealnie)
3. rok? dwa? nie dłużej
4. szkoła
5. nawet wskazana
problem z jupiterami, gdyż ludzią mieszkającym w bloku obok światło przeszkadza.
1. ul. Hoża
2. Orlik (5+1?)
3. 2lata? nie wiem
4. szkoła, Stal bodajże
5. tak
1) Zespół Szkół nr 2 Ul. Portowa 21
2) nawierzchnia tartan rozmiar ok 10x20
3) jeszcze do konca nieskocznoe (trybuny oswietlenie) ale naweirzchnia jest wiec mozna grac
4) nie
5) nie
1 - Goleniów, ul. Szkolna, Zespół boisk
2 - ORLIK
3 - ok. 0,5 roku
4 - NIE
5 - TAK
1 - Goleniów, ul. Sportowa, Stadion miejski
2 - boisko ze sztuczną nawierzchnią (dywan jak już ktoś wcześniej napisał)
3 - ok 6 lat
4 - Ina Goleniów, treningi
5 - NIE
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763355111 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.