Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Swiata w Berlinie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Castaway
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 00:54

Niebuszewiak napisał:  
klik
zdecydowanie, jedno z najbardziej egzotycznych wydarzeń tych Mistrzostw. ;)
A jak na tuszę, to nawet nawet czas zrobiła

ponoc dostała sie na te mistrzostwa tylko dlatego, bo inni podczas krajowych eliminacji z którymi biegła startowali boso a ona jako jedyna miala buty.. :P

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 09:30

Animal. napisał:  

Niebuszewiak napisał:  
klik
zdecydowanie, jedno z najbardziej egzotycznych wydarzeń tych Mistrzostw. ;)
A jak na tuszę, to nawet nawet czas zrobiła

ponoc dostała sie na te mistrzostwa tylko dlatego, bo inni podczas krajowych eliminacji z którymi biegła startowali boso a ona jako jedyna miala buty.. :P

Ale przynajmniej jest kobieta ;)
P.S.
Jesli sprawdzaja czy Samanya jest kobieta to moze tez powinni sprawdzic czy Usain Bolt jest czlowiekiem ;)

Ostatnio edytowany przez: Scarface, 22 sierpnia 2009, 09:44 [1 raz(y)]

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 09:51

KS napisał:  
Adolf to się pewnie w grobie teraz przewraca, jak po jego stadionie czarnuchy śmigają :D

Adolf pewnie się przewraca jak widzi ilu niemców jest teraz przypalanych...

A wracając do samych mistrzostw, to wczoraj piękną niespodziankę sprawił w skoku wzwyż Sylwester Bednarek. Szkoda, że nie skoczył więcej, bo widać było, że miał wysokość i na prawdę był blisko zaliczenia. Podobało mi się również to, że pozostali zawodnicy życzyli mu tego. Po konkursie niemiaszek stał przy swoim sztabie, a pozostałej trójce zawodników gratulowali ich rywale. Jak dla mnie było to bardzo wymowne. Dodam jeszcze do tego "modlitwę" szwaba o strącenie Bednarka... Czerwona kartka

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 10:10
Mam nadzieje, że dziś nasza rzucająca młotem Anita Włodarczyk rzuci po złoto. Na pewno stać ją na to, a w klasyfikacji medalowej to złoto byłoby bardzo istotne. Praktycznie jest to jedyna nasza realna szansa na kolejny złoty medal w tych mistrzostwach. Transmisja dziś o 19.30.

luki_717
Kibic
Na forum od 7745 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 10:47
protest został rozpatrzony pozytywnie i Lewandowski pobiegnie w niedzielnym finale :)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
kibic79
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 11:33

luki_717 napisał:  
protest został rozpatrzony pozytywnie i Lewandowski pobiegnie w niedzielnym finale :)

lewndowski chodzil do tej samej sp 8 co ja :) , wczoraj w szczecinie widzielem duza grupe turkow w dresach sportowych czyzby przyjechali do naszego pieknego miasta z berlina?

http://e-dieselservice.pl/
Proud to be Gay
*zablokowany
Na forum od 6021 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 11:59

kibic79 napisał:  

luki_717 napisał:  

lewndowski chodzil do tej samej sp 8 co ja :) , wczoraj w szczecinie widzielem duza grupe turkow w dresach sportowych czyzby przyjechali do naszego pieknego miasta z berlina?

zgadza sie i sa jeszcze francuzi u nas

NLx
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 12:34
Ja też widziałem turasów w dresach ale wydaje mi się, że przyjechali na mistrzostwa w boksie na sdsie bo akurat na młodzieżowców wyglądali.

za plecami psów myśliwskich cała masa
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 15:14

kibic79 napisał:  

luki_717 napisał:  

Przyjechali na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w Boksie które odbywały sie na SDS-ie.

TheBebzons
Kibic
Na forum od 6352 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 18:28

eM napisał:  

kibic79 napisał:  

luki_717 napisał:  

Przyjechali na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w Boksie które odbywały sie na SDS-ie.

przy okazji...dzisiaj srebro dla "chłopaka z mazur" ;)

Obrazek png wstawiony na forum
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 20:03
Nasza "młocica" zaszalała:D

100% PD
P_S
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 20:23

Bebzon napisał:  

eM napisał:  

kibic79 napisał:  

luki_717 napisał:  

przy okazji...dzisiaj srebro dla "chłopaka z mazur" ;)

Tak...Cezary, chłopak z mazur. Prowadzący na tych mistrzostwach przechodził sam siebie ;)

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 20:33
Prowadzący nie był zły , tylko nagłośnienie chujowe ;)Szkoda "Chłopaka z Mazur" , niestety nie udało mu sie wygrac z kacapem Cool
Na uwage jednak zasługują dodatkowo 3 brązowe medale naszych reprezentantów.Ogólnie ciekawa , dobrze zorganizowana impreza , widać mozna , nawet w naszym miescie.

YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 20:39

tribu napisał:  

no troszke ją poniosło:D

POGOŃ 100% SZCZECIN
LEOnek
Kibic
Na forum od 7225 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 21:21

YAKIN napisał:  

tribu napisał:  

Aż by się chciało powiedzieć zdanko ... gdyby kózka nie skakała ... gratulacje dla niej za super występ i złoto ... tak naprawdę reszta konkurencji jakaś taka mizerna ;D

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 23/08/2009 04:25

LEOnek napisał:  

YAKIN napisał:  

tribu napisał:  

Aż by się chciało powiedzieć zdanko ... gdyby kózka nie skakała ... gratulacje dla niej za super występ i złoto ... tak naprawdę reszta konkurencji jakaś taka mizerna ;D

Przesadziła. Całe szczęście, że nikt jej nie przerzucił, bo z kontuzją ciężko by jej było skutecznie odpowiedzieć. Wyszliśmy na 5. miejsce w klasyfikacji medalowej. Tuż za nami gospodarze, gorsi o jedno srebro. Ciekawe czy nasi dadzą radę się przed nimi utrzymać w ostatnim dniu zawodów. Fajnie jakby tak się skończyło :)

Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 11/09/2009 11:26

Cytat:  
Szok w Lekkoatletycznym świecie. Badania przeprowadzone na zlecenie IAAF wykazały, że Caster Semenya - złota medalistka mistrzostw świata w biegu na 800 metrów - nie ma macicy i jajników - informują światowe media

wp.pl

hehe. a to mi niespodzianka:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Radziu
Kibic
Na forum od 7018 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 11/09/2009 13:31

Mvin napisał:  

Cytat:  
Szok w Lekkoatletycznym świecie. Badania przeprowadzone na zlecenie IAAF wykazały, że Caster Semenya - złota medalistka mistrzostw świata w biegu na 800 metrów - nie ma macicy i jajników - informują światowe media

wp.pl

hehe. a to mi niespodzianka:)

Dziwne jest to, ze dopuścili ją(go) do zawodów.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005