ponoc dostała sie na te mistrzostwa tylko dlatego, bo inni podczas krajowych eliminacji z którymi biegła startowali boso a ona jako jedyna miala buty..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Adolf to się pewnie w grobie teraz przewraca, jak po jego stadionie czarnuchy śmigają
Adolf pewnie się przewraca jak widzi ilu niemców jest teraz przypalanych...
A wracając do samych mistrzostw, to wczoraj piękną niespodziankę sprawił w skoku wzwyż Sylwester Bednarek. Szkoda, że nie skoczył więcej, bo widać było, że miał wysokość i na prawdę był blisko zaliczenia. Podobało mi się również to, że pozostali zawodnicy życzyli mu tego. Po konkursie niemiaszek stał przy swoim sztabie, a pozostałej trójce zawodników gratulowali ich rywale. Jak dla mnie było to bardzo wymowne. Dodam jeszcze do tego "modlitwę" szwaba o strącenie Bednarka...
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 10:10
Mam nadzieje, że dziś nasza rzucająca młotem Anita Włodarczyk rzuci po złoto. Na pewno stać ją na to, a w klasyfikacji medalowej to złoto byłoby bardzo istotne. Praktycznie jest to jedyna nasza realna szansa na kolejny złoty medal w tych mistrzostwach. Transmisja dziś o 19.30.
protest został rozpatrzony pozytywnie i Lewandowski pobiegnie w niedzielnym finale
lewndowski chodzil do tej samej sp 8 co ja , wczoraj w szczecinie widzielem duza grupe turkow w dresach sportowych czyzby przyjechali do naszego pieknego miasta z berlina?
protest został rozpatrzony pozytywnie i Lewandowski pobiegnie w niedzielnym finale
lewndowski chodzil do tej samej sp 8 co ja , wczoraj w szczecinie widzielem duza grupe turkow w dresach sportowych czyzby przyjechali do naszego pieknego miasta z berlina?
Przyjechali na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w Boksie które odbywały sie na SDS-ie.
Przyjechali na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w Boksie które odbywały sie na SDS-ie.
przy okazji...dzisiaj srebro dla "chłopaka z mazur"
przy okazji...dzisiaj srebro dla "chłopaka z mazur"
Tak...Cezary, chłopak z mazur. Prowadzący na tych mistrzostwach przechodził sam siebie
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 20:33
Prowadzący nie był zły , tylko nagłośnienie chujowe Szkoda "Chłopaka z Mazur" , niestety nie udało mu sie wygrac z kacapem
Na uwage jednak zasługują dodatkowo 3 brązowe medale naszych reprezentantów.Ogólnie ciekawa , dobrze zorganizowana impreza , widać mozna , nawet w naszym miescie.
Aż by się chciało powiedzieć zdanko ... gdyby kózka nie skakała ... gratulacje dla niej za super występ i złoto ... tak naprawdę reszta konkurencji jakaś taka mizerna ;D
Aż by się chciało powiedzieć zdanko ... gdyby kózka nie skakała ... gratulacje dla niej za super występ i złoto ... tak naprawdę reszta konkurencji jakaś taka mizerna ;D
Przesadziła. Całe szczęście, że nikt jej nie przerzucił, bo z kontuzją ciężko by jej było skutecznie odpowiedzieć. Wyszliśmy na 5. miejsce w klasyfikacji medalowej. Tuż za nami gospodarze, gorsi o jedno srebro. Ciekawe czy nasi dadzą radę się przed nimi utrzymać w ostatnim dniu zawodów. Fajnie jakby tak się skończyło
Szok w Lekkoatletycznym świecie. Badania przeprowadzone na zlecenie IAAF wykazały, że Caster Semenya - złota medalistka mistrzostw świata w biegu na 800 metrów - nie ma macicy i jajników - informują światowe media
Szok w Lekkoatletycznym świecie. Badania przeprowadzone na zlecenie IAAF wykazały, że Caster Semenya - złota medalistka mistrzostw świata w biegu na 800 metrów - nie ma macicy i jajników - informują światowe media
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.