Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
avelyn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8409 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 16:38

Radziu napisał:  

eM napisał:  
głosujący przeciwko wspieraniu wartości chrześcijańskich w mediach publicznych.

Media publiczne to media wszystkich Polaków, a nie chrześcijańskich Polaków.

akurat tutaj eM jechal po znawcy much, czyli sprzedjanym Niesiole. ten koles jest typowym przedstawicielem PO, zmienia pogladay byleby caly czas byc na topie. z dawnego wojujacego katola stal sie...hmmm.... antypisem ;]. jestem przekonany, ze ta sprzedajna szuja nie bylaby w stanie zrobic tego co jurek czy zawisza w imie swoich pogladow (i nie chodzi mi o to czy sie zgadzamy z nimi czy nie)

Cytat:  
Do dziś np. nie udało sie wyjaśnić co stało sie z pieniędzmi które słuchacze zbierali na gdańskich stoczniowców.

jak nie? przeciez poszlo na upadajace szczecinskie espebepe. a ile i dlaczego to nikt nie wie ;]

ogolnie to zauwazyliscie, ze radio maryja wszedzie dobrze odbiera? tak to jest jak korzysta sie z RADZIECKIEJ infrastruktury- prawdziwi patriota :D.

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 16:42

avelyn napisał:  

(...)
ogolnie to zauwazyliscie, ze radio maryja wszedzie dobrze odbiera? tak to jest jak korzysta sie z RADZIECKIEJ infrastruktury- prawdziwi patriota :D.

co fakt to fakt :D, jedziesz samochodem przez jakieś dziury to tylko te Radio łapie...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 17:12
Racja.. czasem nawet zagłusza inne :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 18:28

śmielaq89 napisał:  
Racja.. czasem nawet zagłusza inne :D

a to, to juz sprawka szatana :D.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 19:14
Dlaczego warto być wRodzinie?
• Najtańsze połączenia w sieci wRodzinie– tylko 19 groszy
• Konto ważne przez 12 miesięcy, od pierwszego połączenia, bez dodatkowych opłat
• Każde doładowanie przedłuża ważność Twojego konta o 12 miesięcy
• Bezpłatne połączenia do Studia Radia Maryja i Studia TV Trwam

;D;D

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
TheBebzons
Kibic
Na forum od 6352 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 23:31
[cytat śmielaq89]
Ciekawe czy jakby ci starsi ludzie byli bez swych emerytur to tak samo by im pokazywał swoje "miłosierdzie".. :]
I dlatego dużo bardziej wole wspomnianych Niesiołowskiego i Senyszyn (choć już bez Tusku i Kaczora..).

Z drugiej strony, nie moje pieniądze, jak ludzie są naiwni to ich problem. Ja bym mu złamanego grosza nie dał. Gorzej, że często Rydzyk wykorzystuje ich do własnych celów..

I jeszcze jedno.. słuchacze RM nazywają się katolikami ? To czemu za każde słowo przeciwko ich guru (nawet wyrażone w bardzo kulturalny sposób) można oberwać, zostać oplutym albo porządnie wyzwanym (ciekawe gdzie ci ludzie się tego nauczyli..). Obłuda.. [/cytat śmielaq89]

widać masz mocno czerwone poglądy,dlaczego mieli by być bez swoich emerytur,przecież sami przez cale swoje życie je wypracowali i ch... was to boli co z nimi robią,gdyby nie musieli wydawali by jeszcze więcej bo mieli by ich o wile więcej,gdyby państwo ich nie okradało co robi do tej pory.Malo tego nikt ich do tego nie zmusza,w przeciwieństwie do słuchania senyszyn i innych popłuczyn,które są notorycznie w tv za które zresztą płaci się kolejny haracz.
A wspomniane wyżej męty i popłuczyny społeczne nie wykorzystują ludzi do swoich celów? śmieszna jest ta nagonka na rydzyka,jeszcze śmieszniejsze jest to ze ktoś kto szanuje niesiolowskiego wymaga od ludzi kultury i poszanowania...

[cytat KS ] chyba z Piz........y hihi [/cytat KS]

Prawdopodobnie tez przeżyłeś wojnę,okupacje,odbudowę kraju w którym mieszkasz,gwałty,kradzieże i Bóg jeszcze raczy wiedzieć co wiec masz prawo...

Obrazek png wstawiony na forum
Proud to be Gay
*zablokowany
Na forum od 6021 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 23:34

MarvinZS napisał:  
Dlaczego warto być wRodzinie?
 Najtańsze połączenia w sieci wRodzinie– tylko 19 groszy
 Konto ważne przez 12 miesięcy, od pierwszego połączenia, bez dodatkowych opłat
 Każde doładowanie przedłuża ważność Twojego konta o 12 miesięcy
 Bezpłatne połączenia do Studia Radia Maryja i Studia TV Trwam

;D;D

oplaca sie nawet
moze wprowadza jescze pakiety smsow to bedzie tajtansza siec

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 18/07/2009 00:41

Bebzon napisał:  

widać masz mocno czerwone poglądy,dlaczego mieli by być bez swoich emerytur,przecież sami przez cale swoje życie je wypracowali i ch... was to boli co z nimi robią,gdyby nie musieli wydawali by jeszcze więcej bo mieli by ich o wile więcej,gdyby państwo ich nie okradało co robi do tej pory.Malo tego nikt ich do tego nie zmusza,w przeciwieństwie do słuchania senyszyn i innych popłuczyn,które są notorycznie w tv za które zresztą płaci się kolejny haracz.
A wspomniane wyżej męty i popłuczyny społeczne nie wykorzystują ludzi do swoich celów? śmieszna jest ta nagonka na rydzyka,jeszcze śmieszniejsze jest to ze ktoś kto szanuje niesiolowskiego wymaga od ludzi kultury i poszanowania...

Mam czerwone poglądy ale nie bardzo. Przecież napisałem że nie moje pieniądze to mnie to nie obchodzi. Tylko osoba która śmie się nazywać duchownym wykorzystuje te pieniądze na różne niejasne sposoby.
Do słuchania innych rzeczy niż RM i Trwam też nikogo nikt nie zmusza więc śmieszny argument. Zresztą za komercyjne nie płacisz a tam to oni głównie jeżeli już są. I nigdzie nie napisałem, że ich szanuje.. tylko, że lubię ich słuchać. Na szacunek trzeba sobie zapracować..
I zdania nie zmienie, ludzię mieniący się "Rodziną" RM a wyzwyający innych, ziejący nienawiścią do każdego kto ma inne poglądy.. nie są dla mnie żadnymi katolikami a zwykłymi obłudnymi parobami..
I żeby nie było, nie chodzi o wszystkich. Są ludzie dla których RM jest ważne i potrafią prowadzić normalną dyskusję. Do nich nie nie mam.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pogon_To_My!!
Kibic
Na forum od 6932 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 18/07/2009 03:52

śmielaq89 napisał:  

Bebzon napisał:  

Mam czerwone poglądy ale nie bardzo. Przecież napisałem że nie moje pieniądze to mnie to nie obchodzi. Tylko osoba która śmie się nazywać duchownym wykorzystuje te pieniądze na różne niejasne sposoby.
Do słuchania innych rzeczy niż RM i Trwam też nikogo nikt nie zmusza więc śmieszny argument. Zresztą za komercyjne nie płacisz a tam to oni głównie jeżeli już są. I nigdzie nie napisałem, że ich szanuje.. tylko, że lubię ich słuchać. Na szacunek trzeba sobie zapracować..
I zdania nie zmienie, ludzię mieniący się "Rodziną" RM a wyzwyający innych, ziejący nienawiścią do każdego kto ma inne poglądy.. nie są dla mnie żadnymi katolikami a zwykłymi obłudnymi parobami..
I żeby nie było, nie chodzi o wszystkich. Są ludzie dla których RM jest ważne i potrafią prowadzić normalną dyskusję. Do nich nie nie mam.

Boli to że gość najeżdża na innych co go nie popierają wytykając wszystko co mu ślina na język przyniesie, a sam robi taką chałę, że dziwi mnie jego bezczelność paradowania w sutannie. Człowiek nietolerancyjny , rasista , potrafiący sterować i ogłupiać ludzi, dla własnych celów. Moja wypowiedź nie ma związku ze swojego rodzaju modą, Rydzyk pedał itp. Ja w przeciwieństwie do innych kilkakrotnie włączałem RM, bo by oceniać trzeba coś na ten temat wiedzieć. Każdy ksiądz prowadzący można odnieść wrażenie jakby był mariontetką dyrektorka tatuśka, te same brednie opowiada, tak samo nie dopuszcza słów które nie pokrywają się z ich racjami. Miałem okazję posłuchać jak w kulturalny sposób człowiek chciał porozmawiać o sprawach które on uważa za nie prawdziwe, lub celowo zatajane, lub przekształcane. Wiecie jak to wygląda? W połowie pierwszego zdania zostaje przekczyczany przez prowadzącego, nie daje mu się dojść do głosu, następnie fałszywy żal że człowiek ten jest omamiony przez MEDIA PUBLICZNE i na sam koniec dobijają się moherki w stanie przedzawałowym spowodowanym usłyszeniem tych "podłych kłamstw" mieszają gościa z błotem i tyle chłop się dowiedział. Gdzie kultura? Gdzie tolerancja? Strach ma wielkie oczy przyjdzie czas że ludzie zrozumieją kim jest księżulo dyktatoro. Pozdro dla normalnych

II Liga II Liga MKS!!!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374814 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005