| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Music Back Powraca już 30 Stycznia!! - 23/01/2009 09:46
To już 30 stycznia ciąg dalszy nowych imprez z music back Bilety na tą imprezę już u mnie za 15 zł. Imprezy odbędą się w 19 klubach Kontakt z moją osobą to gg: 6556154 tel 518 422 784 (jeżeli macie orange mogą być nawet sms'y)Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie na PW.
Pozdrawiam,
Rafael Panosyan
www.musicback.bo.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Music Back Powraca już 30 Stycznia!! - 31/01/2009 11:43
Jak Wasze wrażenia po musicback? Ja poszedłem z dużej ciekawości, do czego to miasto dokłada 15 klocków na promocję.
Odwiedziłem trzy kluby:
godzina ok 22:45 B52 - bramkarze przycinali na biletach (na stronie informacja ze bilety sprzedawane po 20 zl, oni sprzedawali po 25. Bramkarz na pytanie czy w barze mozna placic karta odpowiada tak, niestety barman juz nie podziela jego opinii. Obsluga z tzw "attitude problem". Muzycznie zwykła dyskoteczka, ogólnie grali to co wszędzie (Eska hits podbite basem). Ludzi malutko, kilka lasek na parkiecie.
Coyote Club - ciekawe miejsce bez watpienia, chociaż muzyka jak wszędzie. Fajne występy na barze, ludzi tłum. DJ zmieniał gatunki muzyczne bardzo często - 2 rnb 2 techno i tak w kółko. Bardzo miła obsługa 
Intro - okolice 3:00 - ludzi nie za dużo, powoli już się zawijali. Czy ten klub ma ograniczenie wiekowe, bo jak dla mnie część osób miała tam po 16 lat. Muzycznie ciekawie - technicznie przez cały czas.
Jarmoliński mówił, że musicback to jeden z elementów promocyjnych do ESK2016... Jak dla mnie słabiutko, oj słabiutko...
|
Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
|
|
|
|
|
|
- 1
-