Autografy - 24/03/2008 10:10
Witajcie. Mam do Was prośbę. Jestem kolekcjonerem oryginalnych autografów obcokrajowców występujących w Polsce. Niestety, strasznie kuleje u mnie kwestia Brazylijczyków z brazylijskiej "Pogoni". Jeśli macie oryginalny (nie interesują mnie różnego rodzaju nadruki) autograf któregoś z niżej wymienionych zawodników - obojętnie na czym - czy to na kartce, czy na zdjęciu czy na plakacie i chcecie go sprzedać - piszcie, a mogę nieźle zapłacić. Lista graczy:
Amaral
Anderson
Batata II
Campos
Cleisson
Daniel
Danilo
Diego
Elton
Fabinho
Fabio Costa
Felipe
Glauber
Gu
Junior
Leandro
Marcelo
Matheus
Neneca
Otavio
Robson
Sandro
Thiago
Tiago Martins
Tinga
Valdir
Wagner
William
Ze Roberto
Odp: Autografy - 24/03/2008 10:35
Żarty się stroi w prima aprilis, a nie w Wielkanocny Poniedziałek. Dzisiaj się leje wodą. Polej się i ochłoń (ale nie wiem czy to pomoże). Po za tym POGOŃ JEST SZCZECIŃSKA, a nie w cudzysłowie jak napisałeś. W cudzysłów to sobie na przyszłość weź brazylijską...
p.s. Napisz do ptaków, to może ci ściągną ich autografy. Tyle, że może by ć ciężko. Brazylia to duży kraj i dużo w nich budów, sklepów z krawatami, budek z lodami, itp. więc dużo szukania będą mieli...
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Pycio, tu na forum są sami życzliwi ludzie Dlatego w dwóch zdaniach pomogę Ci zrozumieć "brazylijską kwestię" - Ptaka i ptakowych canarinhos w Szczecinie nikt nie chciał, a na miano piłkarza zasłużyło co najwyżej 3-4 z nich. Dlatego autografów tu raczej nie znajdziesz.
Ale jestem życzliwy więc proponuję Ci napisać do ośrodka dla wschodzących gwiazd w Jacarei - zapewne Antoś do dziś trzyma w szufladzie duplikaty podpisanych kontraktów. POWODZENIA
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Autografy - 24/03/2008 15:12
a ja mysle zebyscie sie od typka odjebali bo nic zlego nie robi, ma swoje hobby a wy sie przypierdalacie, nie macie autografow to sie nie udzielajcie, moze ktos ma i mu da... znalezli sie oceniacze... taka nasza ogolnonarodowa cecha - szydzenie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763402252 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.