Duze miasto a jakie gwiazdy przyjada ,kto to organizuje??
Korzystek i jego świta ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Sylwester 2007 - 29/12/2007 20:25
dam w tym Temacie, dosc duzo osob jedzie na ILNY do Wrocka wiec dla tych co jada i nie tylko macie link do Hymnu w/w eventu :
Odp: Sylwester 2007 - 30/12/2007 16:25
No akurat zaczelem sie rozgladac za hymnem dziex za wstawienie a sam hymn to za specjalnie mnie nie rusza szczerze mowiac moglby byc o niebo lepszy ale wazne ze jest co do mijajacego roku to zycze wszystkim kibicom Pogoni szampanskiej zabawy
Niech taneczny, lekki krok, będzie z wami cały rok,
Niech prowadzi was bez stresu, od sukcesu do sukcesu
Odp: Sylwester 2007 - 03/01/2008 18:31
Masakra byla na ILNY w Hali Ludowej!!! Niebo.jak na pierwszy taki noworoczny event to rewelacja,owszem bylo pare niedociagniec organizacyjnych ale one zawsze byly i beda.Ale jak dla mnie pod wzgledem muzycznym,setów , no to byl jeden z lepszych eventów w rokuTo co zrobil z bania Marco V to bylo totalne przegeicie.I Baaardzo podobal mi sie wystep Ronalda Van Gelderena , ktory masakrycznie rozkrecil publikę tuz przed tak zwana godzinka ,,power hour'',ten jego wokal i słynne firestarter Prodigy,po prostu przegiał. I ta godzinia hitow tez byla masakryczna , i te efekty świetlne,jak sie poszlo na trybunki i zobaczylo to (szcegolnie jak gral Marco i Ronski Speed),to bylo cos cudownego.I hit Johna o Callaghana ,,Big Sky' ktory byl grany kilkakrotnie tego wieczoru',mmm no co tu duzo pisac, Bosko bylo.Kyau,Albert takze fajnie zagrali ale mogli nawet wg mnie zagrac w pozniejszej godzince np zamienili by z Dj Tonką I wtedy jeszce bylby lepszy efektOk juz wiecej nie ma sensu sie rozpisywac , kto byl to wie o !
ps: Teraz kolejny przystanek Poznań RMI Trance Xplosion!Pozdro dla Klubowiczow
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763405106 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.