FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 10:53
Dowiedzialem sie ze w nowej odslonie Fify bedzie Pogoń w druzynach reszty świata, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ale mysle ze zapewne sklad bedzie jeszcze brazylijski ale mam nadzieje ze sie myle. W piatek bedzie premiera fify
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 11:14
fifa juz jest. swoja droga jak co roku straszne guano, nie ma sensu czasu tracic. lepiej zagierzyc w demo nowego PESa i czekac na full wersje.
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 11:23
Nowe demo PESa troche rozczarowuje, aczkolwiek nalezy zaznaczyć, że to wersja z GC07, a więc ta...syfna Ale i tak to lepsze niż Fifa 04/05/06/07/08.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 12:22
a ja mam pytanie czy moglby ktos na 100% potwierdzic info z polskiej wersji ze jest Pogon, bo na kilku stronach przeczytalem ze jest i bylem pewny ze tak bedzie, a teraz 2 osoby napisaly ze jej nie ma z tym ze nie maja polskiej wersji gry. Ehhh
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 13:17
swietnie swoja drogą jestem pod wrazeniem ze EA wziela druzyne z IV ligi jest to chyba jedyna druzyna ktora jest w tak niskiej lidze z calej gry.
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 15:05
Nie wydaje mi się, żeby EA umieściło w grze Pogoń...
To zapewne po prostu jakiś patchmaker ze Szczecina zrobił drużynę i dodał do reszty świata... (tak samo jak robią w dodatkach całą naszą 2 liga)
A jeśli naprawdę w oryginalnej Fifie będzie Pogoń, to będzie to wielkie wyróżnienie dla naszej drużyny
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 16:18
oficjalnie jeszcze niby gra nie wyszla wiec patchmaker tego nie mogl zrobic. Poza tym spojrz chocby tutaj http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_08 tez pisze ze jest Pogon i na kilku innych stronach znalazlem tez
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 18:24
Respect dla panów z EA! Fantastyczna sprawa! Po raz pierwszy jest Polski IV-ligowy zespół w FIFIE!!! Do tego piłkarze mają całkiem niezłe statystyki Tylko szkoda, że FIFA 08 na moim starym GeForce2 już nie pójdzie... :/
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Otóż jestem patchmakerem, chyba nieskromnie stwierdze, że jednym z najlepszych na polskiej scenie obecnie. Jednoczesnie oczywiscie kibicem Pogoni
Przejdzmy do sedna sprawy...
Rzeczywiscie w FIFA 08 będzie dostępna Pogoń Szczecin. Nie jest to twór jakiegoś patchmakera, tylko robota panów z EA (J23?).
Dodam tylko, że z mojej strony możecie spodziewać się dopieszczenia naszej druzyny.
Mam tutaj na myśli stadion, nowe stroje, flagi, skład... czyli wszystko co można zrobić lepiej od EA
Tyle ode mnie.
Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 20:24
wielkie dzięki, dla mnie najwazniejsze są stroje oraz trzeba bedzie poprawic troche jednak umiejetnosci zawodnikow bo z tego co widac to np. Biliński jest prawie najslabszy.
Mietek jak bedziesz potrzebowal pomocy moge pomoc chociaz nie znam sie zupelnie na tym ale moze w czyms bede mogl pomoc.
Naprawde jestem zadowolony ze jest tam Pogon.
Gre zamowilem bedzie w piatek
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763417281 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.