Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FIFA 08- JEST POGOŃ << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Yahoo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6683 dni

FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 10:53
Dowiedzialem sie ze w nowej odslonie Fify bedzie Pogoń w druzynach reszty świata, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ale mysle ze zapewne sklad bedzie jeszcze brazylijski ale mam nadzieje ze sie myle. W piatek bedzie premiera fify

ZAWSZE Z POGONIĄ !
phoenix
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 11:11
potzebny nowy teamat tak bardzo??:P w dziale gry zamisc newsa

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 11:14
fifa juz jest. swoja droga jak co roku straszne guano, nie ma sensu czasu tracic. lepiej zagierzyc w demo nowego PESa i czekac na full wersje.

100% PD
eJay
Kibic
Na forum od 7787 dni

**

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 11:23
Nowe demo PESa troche rozczarowuje, aczkolwiek nalezy zaznaczyć, że to wersja z GC07, a więc ta...syfna :) Ale i tak to lepsze niż Fifa 04/05/06/07/08.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 12:15
moglibyscie zamiescic jakiegos linka do dema nowego pesa bo szukam i znalesc ine moge

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Yahoo
Kibic
Na forum od 6683 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 12:22
a ja mam pytanie czy moglby ktos na 100% potwierdzic info z polskiej wersji ze jest Pogon, bo na kilku stronach przeczytalem ze jest i bylem pewny ze tak bedzie, a teraz 2 osoby napisaly ze jej nie ma z tym ze nie maja polskiej wersji gry. Ehhh

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 12:23

Yahoo napisał:  
Dowiedzialem sie ze w nowej odslonie Fify bedzie Pogoń w druzynach reszty świata, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ale mysle ze zapewne sklad bedzie jeszcze brazylijski ale mam nadzieje ze sie myle. W piatek bedzie premiera fify

Być może nie bo w EA w Madrycie pracuje nasz człowiek (J23), że Szczecinia, kibic Pogoni.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
cofe_shop
Kibic
Na forum od 8095 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 13:06
Obrazek jpg wstawiony na forum

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Yahoo
Kibic
Na forum od 6683 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 13:17
swietnie :) swoja drogą jestem pod wrazeniem ze EA wziela druzyne z IV ligi jest to chyba jedyna druzyna ktora jest w tak niskiej lidze z calej gry.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
PAFCIO
Kibic
Na forum od 6675 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 15:05
Nie wydaje mi się, żeby EA umieściło w grze Pogoń...
To zapewne po prostu jakiś patchmaker ze Szczecina zrobił drużynę i dodał do reszty świata... (tak samo jak robią w dodatkach całą naszą 2 liga)
A jeśli naprawdę w oryginalnej Fifie będzie Pogoń, to będzie to wielkie wyróżnienie dla naszej drużyny :D

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Yahoo
Kibic
Na forum od 6683 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 16:18
oficjalnie jeszcze niby gra nie wyszla wiec patchmaker tego nie mogl zrobic. Poza tym spojrz chocby tutaj http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_08 tez pisze ze jest Pogon i na kilku innych stronach znalazlem tez :)

ZAWSZE Z POGONIĄ !
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6672 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 18:15
Jeżeli tak jest naprawdę to lecę po FIFE 08 do sklepu ;)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
PAFCIO
Kibic
Na forum od 6675 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 18:24
Respect dla panów z EA! :D Fantastyczna sprawa! Po raz pierwszy jest Polski IV-ligowy zespół w FIFIE!!! Do tego piłkarze mają całkiem niezłe statystyki :D Tylko szkoda, że FIFA 08 na moim starym GeForce2 już nie pójdzie... :/

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
MieteK29
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 20:12
Witam.

Otóż jestem patchmakerem, chyba nieskromnie stwierdze, że jednym z najlepszych na polskiej scenie obecnie. Jednoczesnie oczywiscie kibicem Pogoni ;)

Przejdzmy do sedna sprawy...
Rzeczywiscie w FIFA 08 będzie dostępna Pogoń Szczecin. Nie jest to twór jakiegoś patchmakera, tylko robota panów z EA (J23?;)).
Dodam tylko, że z mojej strony możecie spodziewać się dopieszczenia naszej druzyny.
Mam tutaj na myśli stadion, nowe stroje, flagi, skład... czyli wszystko co można zrobić lepiej od EA ;)
Tyle ode mnie.

Pozdro dla Was.

PES i tak miecie FIFE ;)

Yahoo
Kibic
Na forum od 6683 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 26/09/2007 20:24
wielkie dzięki, dla mnie najwazniejsze są stroje oraz trzeba bedzie poprawic troche jednak umiejetnosci zawodnikow bo z tego co widac to np. Biliński jest prawie najslabszy.
Mietek jak bedziesz potrzebowal pomocy moge pomoc chociaz nie znam sie zupelnie na tym ale moze w czyms bede mogl pomoc.
Naprawde jestem zadowolony ze jest tam Pogon.
Gre zamowilem bedzie w piatek :)

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Shivan
Kibic
Na forum od 8481 dni

**

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 27/09/2007 15:43
Juz jest w sklepach (przynajmniej w empiku galaxy)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 06/10/2007 22:55
wie ktos moze czy da sie w to pograc przez neta w wersji "torrentowej"? Chodzi mi o sparing z kolesiem

MKS
Bengoro
Kibic
Na forum od 6626 dni

Odp: FIFA 08- JEST POGOŃ - 09/10/2007 13:39

Vega napisał:  
wie ktos moze czy da sie w to pograc przez neta w wersji "torrentowej"? Chodzi mi o sparing z kolesiem

Oczywiście że można, poprzez połączenie bezpośrednie

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763417281 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005