Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> siatkarki.. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Janek80
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6656 dni

Odp: siatkarki.. - 20/01/2008 22:09

frajer napisał:  

Janek80 napisał:  
Moim zdaniem Rosjanki bawily sie z naszymi. Daly im czwartego seta wygrac. Nie mamy z nimi zadnych szans. Ta straszna meska Rosjanka fajny tatuaz miala.

nie no,teraz to przegiąłeś-nawet mnie wkurwiłeś -ty naprawde masz tak najebane czy jak? bawiły sie z naszymi kosztem wyjadzu na olipiade? oczywisciwe doprowadzenie do nerwówki jakim jest 5 set był umyślny z premedytacja pod publiczke? zastanów sie co piszesz bo starasz sie być orginalny ale słabo ci to idzie...a prowokacje zostaw mi

No co ty frajer niedawno sam pisales ze kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini, a ja ogladajac ten mecz tak to widzialem tak wiec hamuj sie

frajer
Kibic
Na forum od 6776 dni

Odp: siatkarki.. - 20/01/2008 22:26

Janek80 napisał:  

frajer napisał:  

Janek80 napisał:  
Moim zdaniem Rosjanki bawily sie z naszymi. Daly im czwartego seta wygrac. Nie mamy z nimi zadnych szans. Ta straszna meska Rosjanka fajny tatuaz miala.

nie no,teraz to przegiąłeś-nawet mnie wkurwiłeś -ty naprawde masz tak najebane czy jak? bawiły sie z naszymi kosztem wyjadzu na olipiade? oczywisciwe doprowadzenie do nerwówki jakim jest 5 set był umyślny z premedytacja pod publiczke? zastanów sie co piszesz bo starasz sie być orginalny ale słabo ci to idzie...a prowokacje zostaw mi

No co ty frajer niedawno sam pisales ze kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini, a ja ogladajac ten mecz tak to widzialem tak wiec hamuj sie

ale bez jaj-to nie podwórko,owszem mogły zlekcewarzyć nasze w 3 secie,ale napewno Ruska duma jest troche inna niż nasza i daje głowe że do 4 podeszły naknajbardziej poważnie...spójrz też na początek 5 seta,nie pierwszy juz raz jak fraci sie frajersko nomen omen zdobytą przewagę-chyba zapatrzyły sie nasze na swoich vis a vis Lozano. Zresztą ruskie też dla mnie żadna rewelacja gdyby nie ta gamowa która,jak Ruskim nie idzie,jest ich kołem ratunkowym wcale nie byłyby nie do przejścia. teraz ważne nie zatracic tego co grały na tym turnieju,bo lepiej już raczej nie zagrają i jestem pewny że w turnieju interkontynentalnym mając za rywalki "ogórki",a napewno gorsze od Rosjanek powinny smiało nawet to wygrać a 3 zespoły z 8 maja gwarant uczestnictwa w olimpiadzie

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: siatkarki.. - 20/01/2008 22:31
A pamietasz w 4 secie bylo 19:15 dla Rosjanek i odpuscily dalej tego wygranego seta.

frajer
Kibic
Na forum od 6776 dni

Odp: siatkarki.. - 20/01/2008 22:38

Janek80 napisał:  
A pamietasz w 4 secie bylo 19:15 dla Rosjanek i odpuscily dalej tego wygranego seta.

chyba nie było 4 punktowej przewagi,ale nieważne-ja moge ci podać kilka przykładów choćby nawet z 1 seta dzisiejszego meczu jak Polki trwoniły sporą przewagę. wiec nie szukaj jakieś sensacji,poprostu taki urok siatkówki. a w rtwonieniu przewag wyróżniją sie nasi panowie-przykłady meczy w tego roku szczególnie w trie brekach z Hiszpanią (to był skandal przegrać w takich okolicznościah) i Holandią. Poprostu szybko wierzymy w zwycięstwo-dokładnie sie przysłuchaj co wygadują głowy w tv. Aż sie scyzoryk otwiera

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: siatkarki.. - 21/01/2008 01:22
Byla na sto procent taka przewaga a zadnej sensacji nie robie...

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: siatkarki.. - 21/01/2008 16:12
Podczas konferencji prasowej po meczu Polska - Rosja doszło do wymiany zdań między Giovannim Caprarą, trenerem Rosjanek, a Marco Bonittą.
- W tym roku Polska otrzymała zbyt dużą pomoc od władz światowej siatkówki. Ma zapewnione miejsce w Grand Prix bez konieczności kwalifikowania się. To dziwne i bez sensu - mówił opiekun Rosjanek, Giovanni Caprara.

Bonitta najpierw nie chciał tego komentować, ale w końcu nie wytrzymał: - Być może w niektórych sprawach Giovanni ma rację, ale nie powinniśmy o tym dyskutować na konferencji prasowej.
Niech Caprara lepiej wytłumaczy, co w rosyjskiej drużynie robił na boisku Jozin z Bazin... ;)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Prw
Kibic
Na forum od 7274 dni

*

Odp: siatkarki.. - 22/01/2008 12:17
Padłem jak to przeczytałem, mieliście racje jednak :D

Reprezentantka Rosji zmienia płeć...

To nie są leszcze Stefan...
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: siatkarki.. - 22/01/2008 15:12

Prawy napisał:  
Padłem jak to przeczytałem, mieliście racje jednak :D

Reprezentantka Rosji zmienia płeć...

tuz to dyskfalifikacja, kulikow(a) mogł najesc sie juz jakis męskich hormonów i był bardziej wytrzymały kwasny Gdybysmy wiedzieli to bysmy sobie Zagumnego wystawili

Ko nie pije,ten kapuje
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763404184 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005