Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 10/03/2007 11:53
Co dzien dwa a czasem nawet trzy glosy gdy jestem w pracy, jednak z zachowaniem ich juz jest wiekszy problem
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 13/03/2007 22:29
Nie mam jak już mobilizować ludzi argument że głosów będzie więcej się nie sprawdza bo wcale więcej ich nie jest. Można chyba tylko pisać do nich że
Oddałem dzisiaj tj...-..-..... głos na zespół HYBRYDA, pisenkę SZCZECIN NOCĄ. Od ostatniego głosowania z mojego miala mineło już .... godzin (minimum wstawiamy 24). DLACZEGO PO RAZ KOLEJNY GŁOS NIE ZOSTAŁ DODANY?
i wysłanie tego na [email protected].
Jeśli ktoś ma chęć to bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 15/03/2007 22:26
glos dodany, skarga tez poszla.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 18/03/2007 13:11
Ze względu na wynik, który jest nieadekwatny do oddanych głosów czyli pospolite w ch... cięcie przez organizatorów w imieniu zespołu HYBRYDA dziękuję wszystkim kibicom Pogoni ( i nie tylko) ,którzy tak bezinteresownie głosowali na nas i poświęcali swój czas. To co zrobiliście bylo super jednak jak widac "na uklady nie ma rady". Być może w innym konkursie się uda.
Do zobaczenia na meczach. Dzięki.
Eliza
PS. Proszę moda o odklejenie tematu.
|
|
|
|
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 29/05/2007 22:18
Nie ma czego żałować że nie dodawali głosów bo i tak nikt nie dostał nagrody buhahaha
http://music.interia.com.pl/
a jakież orginalne wytłumaczenie
Organizator Wirtualnego Festiwalu Nowej Muzyki uprzejmie informuje, że Jury konkursu, po długich i burzliwych obradach postanowiło nie przyznawać nagrody Jury żadnemu z uczestników festiwalu. Członkowie Jury Konkursu, po uważnym przesłuchaniu wszystkich nadesłanych propozycji, oceniając ich poziom muzyczny i artystyczny stwierdziło, że poziom poszczególnych utworów nie jest zgodny z przyjętymi wymogami konkursu.
Zdaniem Jury wykonawcy, mimo iż zaprezentowali różne kompozycje, mieszaniny gatunków cechują się jednym trendem muzycznym, który choć zasługuje na uwagę, nie jest krokiem twórczym o bezdyskusyjnie innowacyjnym charakterze, przez to nie kwalifikuje się do nagrody.
Jury pragnie pogratulować wszystkim uczestnikom Festiwalu wyrównanej walki, życzy dalszej twórczej pracy w poszukiwaniu nowości zarówno w stylu, muzyce jak i jej aranżacji.
|
Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej
Pijmy bo szkło nasiąka !!!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5