Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 08:51
Heh, to juz zdeka przesada z tym o 2 posty wyzej. Az sam zamieszcze archiwum rozmowy z GG ze ZREZYGNOWALEM JUZ JAKIS CZAS TEMU i mialem w dupie. Teraz to same przekrectwa leca.. i dodatkowo ze nic nie obiecywalem temu Slawkowi.. boze.. czy mialem ZOBOWIAZANIE pozyczyc 150zl ? Zenada. I jeszcze walenie postow ze szczegolami.. poprostu to juz przegiecie paly... ze skutkiem odwrotnym.
Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 13:14
a no zgadza sie zrezygnowales sam ale powiedz w jaki sposob to zrobiles. Byl u nas na paru meczach dokladnie na 6 pozniej bardzo napala sie na jakis tam mecz przychodzimy na halpa a Adama nie ma <hmmm> pisze mu na gg 4 dni pozniej on mowi ze wpadnie i ... i nie ma go ekipa poprosila mnie zeby wiecej go nie wzywac no i wiecej juz sie nie zjawil dopiero po jakims czasie napisal ze rezygnuje z halpa a kase za 6 rozegranych meczy mial mi pzeslac na konto bankowe mija 7 dni a przelew nie doszedl. To stwierdzil ze cos nie tak bylo ze bank cos tam odrzucil juz nie pamietam dokladnie powiedzial ze doniesie na nastepny mecz i ... nie ma Adasia i cisza. Nie byl jedyna osoba ktora zapomniala ze zeby grac trzeba sie zrzucac wiec dogadalem sie w taki sposob z organizatorami ze ci ktorzy nie zaplaca ida na czarna liste oglosilem to zainteresowanym osobom miedzy innymi Adamowi i nagle sie obudzil najpierw stwierdzil ze sam sie dogada z Robertami a pozniej stwierdzil ze pojawi sie na meczu i odda kase przeokazji dogra sezon do konca. No to ze slawkiem zaczelismy sie bawic w wystawianie kursow <hahaha> 1.01 nie przyjdzie wogule 1.5 przyjdzie ale kasy nie bedzie mial 1500.0 przyjdzie z kasa nadchodzi sobota i ... Adama Dzikiego nie ma <hahaha> potem sie dowiedzialem ze poszedl do pracy. Wszystko fajnie tylko chyba nalezalo by o tym poinformowac "sorry nie bedzie mnie bo mam prace" wystarczylo taki tekst wyslac na gg lub sms (numer o demnie bral z 3 razy a ja numeru nie zmieniam od ladnych paru lat). Jak w sobote przyszedlem na halpa i widze ze dysponujemy 5 ludzmi i brakuje nam 1 (Adama Dzikiego) troszke sie zdenerwowalem na szczescie wczesniej gral klega to wzialem go na lewo cud ze przeciwnik ktory ogladal prawie caly poprzedni mecz sie nie zorientowal
dokładnie tak było, to my prosiliśmy Łukasza by Cię skreślił a nie, że Ty zrezygnowałes ( jezeli to zrobiłeś to już po fakcie) Mieliśmy dość Twoich fochów, przychodzenia kiedy Ci się podoba bez informowania łukasza, ze cie nie bedzie no i oczywiscie pamietny mecz w burzy, w ktorym jak zaczęło podać to nagle złapałes "kontuzje" tylko jakos do domu to szybko szedłeś ....
skresiliscie mnie o wiele wiele wczesniej i mam na to pewien dowod rozmowy GG z pewnym ziomkiem i tyle.. i dodam ze sam bylem zaszokowany wiec no problem.. pozdro
a tak w ogole prosze o usniecie tematu gdyz naruszono wiele zlaman wg. regulaminu bo to jest kompletny bezsens
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.