Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> piłka nożna dziewcząt << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kiwan71
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6994 dni

piłka nożna dziewcząt - 25/09/2006 22:54
Chciałem zaprosić wszystkich kibiców na mecz o MISTRZOSTWO POLSKI w PIŁCE NOŻNEJ DZIEWCZĄT SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH, które odbędzie się w naszym mieście na stadionie Arkonii Szczecin, dnia 7 pażdziernika o godz. 13 00.O tytuł w meczu finałowym zmierza się drużyny: Zespołu Szkół Budowlanych ze Szczecina - Zespółu Szkół Zawodowych z Opola.Potrzebny będzie doping własnej publiczności. Wstęp oczywiście wolny.W drużynie "Budowlanki" wystąpią zawodniczki II ligowych klubów ze Szczecina: TKKF-u Gryf i OLIMPII.

Pszczoła
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 29/09/2006 13:31

kiwan71 napisał:  
Chciałem zaprosić wszystkich kibiców na mecz o MISTRZOSTWO POLSKI w PIŁCE NOŻNEJ DZIEWCZĄT SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH, które odbędzie się w naszym mieście na stadionie Arkonii Szczecin, dnia 7 pażdziernika o godz. 13 00.O tytuł w meczu finałowym zmierza się drużyny: Zespołu Szkół Budowlanych ze Szczecina - Zespółu Szkół Zawodowych z Opola.Potrzebny będzie doping własnej publiczności. Wstęp oczywiście wolny.W drużynie "Budowlanki" wystąpią zawodniczki II ligowych klubów ze Szczecina: TKKF-u Gryf i OLIMPII.

Ooooo :D moja kumpela gra w TKKF-ie, więc na pewno tam będę, żeby pomóc dziewczynom dopingiem :D

Świat jest pełen małych cudów. :)
kiwan71
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 30/09/2006 18:12

Pszczoła napisał:  

kiwan71 napisał:  

Ooooo :D moja kumpela gra w TKKF-ie, więc na pewno tam będę, żeby pomóc dziewczynom dopingiem :D

To weż ze sobą znajomych, bo będzie dużo dziewczyn na boisku i na trybunach.Niech szczecińscy kibice pokażą piłkarkom z Opola jak u nas się dopinguje.

Dzn
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 30/09/2006 20:07

kiwan71 napisał:  

Pszczoła napisał:  

kiwan71 napisał:  

To weż ze sobą znajomych, bo będzie dużo dziewczyn na boisku i na trybunach.Niech szczecińscy kibice pokażą piłkarkom z Opola jak u nas się dopinguje.

tez postaram się przyjść z kolegami mam nadzieje że bedzie na co popatrzeć

berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 30/09/2006 21:29
A po meczu tradycyjna wymiana koszulek!

kiwan71
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 01/10/2006 19:37
To pewne!!!Zawsze tak po meczu się wymieniają!!!

kiwan71
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 04/10/2006 23:27
To już za 2 dni!!!!!Zapraszamy.Ogłaszamy konkurs na najładniejszą piłkarkę tego meczu!!!Będą rozdawane kupony na których będzie można zagłosować na najładniejszą uczestniczkę Finału.

U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: piłka nożna dziewcząt - 05/10/2006 22:05
w sumie z mila checia pojde, jakby nie bylo jestem abslowentem Budowlanki a i pamietam ze u nas w szkole bylo kilka dziewczyn z Romy Szczecin. ZSB ZSB ! :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
kiwan71
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 06/10/2006 22:47
Teraz są z Olimpii i Tkkf- Gryf.No ,może w odwrotnej kolejności.To już jutro!!!!!!!!!!

Paulinus
Kibic
Na forum od 8479 dni

Odp: piłka nożna dziewcząt - 07/10/2006 14:52
No i jest Mistrzostwo Polski :)

Mistrzynie ze Szczecina

"CSWD" i to się nie zmieni....
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763431821 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005