Odp: Plan Dni Morza 09.06.2006 - 11/06/2006 16:49
ten pokaz to tragedia jednym słowem..znaczy ogólnie nie było źle ale spóźnili sie z nim godzine ;/ jakby za mało mieli czasu na przygotowania...;/
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Plan Dni Morza 09.06.2006 - 11/06/2006 20:57
Przyznam, że dni morza w tym roku udały się
Mandaryna zachwyciła nas swym pięknym śpiewem z płyty ahh..
Bardzo pozytywnie. No i dzisiaj w telewizji nawet jakos im to wychodzi
nei, ze obrazic chce czy cos ale naprawde pisz posty ze slownikiem ortograficznym bo z kazdym postem pojawiaja sie 2-3 bledy ortograficzne w Twoim wykonaniu
Pozdro
nei, ze obrazic chce czy cos ale naprawde pisz posty ze slownikiem ortograficznym bo z kazdym postem pojawiaja sie 2-3 bledy ortograficzne w Twoim wykonaniu
Pozdro
hehe KloceK tez blad popelniles , ale wiem ze Cie usprawiedliwia predkosc pisania :p pozdro
ps. dzisiaj na walach tez bylo fajnie :d
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Pozdro
ja cie kurwa juz prosze.Czlowiek niby z czasem powinien madrzec...
Serdecznie zapraszamy na koncert KULT. Jest to zespół jakiego reklamować nie trzeba wystarczy sama nazwa, która przyciąga tłumy chcących posłuchać najlepszej muzyki
Odp: Imprezy koncerty itp - 25/09/2006 19:16
26.IX (Wtorek); godz.19; Hormon - LOS TRABANTOS
6.X (Piatek);godz.20:00; Słowianin - DEZERTER
8.X (Niedziela); godz.19;Hormon - KOMBAJN DO ZBIERANIA KUR PO WIOSKACH
14.X (Sobota); godz. ; Hala SDS - KULT
20.X (Piatek); godz.20:00; Słowianin - HAPPYSAD +MUZYKA KONCA LATA + NAIV!
27.X (Piatek); godz.19; Kontrasty - ZABILI MI ŻÓŁWIA
28.X (Sobota); godz.20:00 - COMA!
19.XI (NIedziela); godz. ; Słowianin - AKURAT
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431820 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.