... a to urocze i jak najbardziej na miejscu bylo, jak Kwasniewski drwil sobie z Ojca Swietego Wole, jak nadgorliwie dba sie o to, by ta wizyta byla jak najgodniej przezyta, niz wstydzic sie za czerwone twarze (ktore nota bene nie podzielajac religijnych pogladow wiekszosci, wiekszosc te reprezentowali, drwiac z niej w zywe oczy), dla ktorych przyjazd tak niezwykle waznej Osoby to tylko szopka...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Co mnie obchodzi oglądlaność... Napisałem tylko co o tym myśle. Na pewno przyjazd papieża nie jest dla mnie szopką ale cała ta otoczka tak... w tv jak zwykle wszystko na pokaz....
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Może i fajnie ale mnie wkurza, ta cała szopka w tv i nie tylko...
Boli Cie? Tylko ta "szopka" jak to ujoles ma zdecydowanie wieksza ogladalnosc niz to co leci na codzien w TV...
Co mnie obchodzi oglądlaność... Napisałem tylko co o tym myśle. Na pewno przyjazd papieża nie jest dla mnie szopką ale cała ta otoczka tak... w tv jak zwykle wszystko na pokaz....
Sam nie weźmie i drugiemu nie da. Przyjazd Papieża jest wydarzeniem, a że TVP transmituje pielgrzymkę Ojca Świętego do Polski? Robiła to zawsze! Ja wolę oglądać Papieża, niż "Modę na sukces" z Rich'ami Foresterami i innymy. Założe się, że Ty nie oglądasz cały dzień TVP1, w czym problem ?
Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 21:43
Ogolnie to pielgrzymka wypadla bardzo dobrze zaskoczony jestem tak jak i inni ludzi tym ze Benedykt XVI powiedzial duzo slow po Polsku
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 22:58
właśnie wróciłem z krakowa. było super, ,,Benedetto" jest bardzo sympatyczny , kontynuuje zwyczaje JP II np. przejechał dziś przed mszą między sektorami, bycie dosłownie pare metrów od papieża to na prawde coś niesamowitego!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442790 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.