| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 23/05/2006 22:31
" Kick Boxing byl dla mnie za slaby , zawsze mam ze sobą kose ale trzeba wiedziec jak jej uzywac zeby nie zrobic komus krzywdy" czy jakos tak...
|
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 23/05/2006 23:18
".. no jak chodze z szalikiem i jak ktos mi chce go zabrać to łatwo nie będzie miał. Ja szalika nie oddam. Wtedy robimy solóweczkę/ustaweczkę o barwy..."
"nie jeżdże na wyjazdy, żeby mecze oglądać, tylko..."
kurwa, ten reportażyk to przebił nawet samego Latkowskiego
teksty zaczerpnięte z internetu/gazetek, a nie z życia
ja myślałem, że na Pogoni wychodzą wielkie przypały, ale Ruda przebiła wszystko... chyba gorszej idiotki od niej już nigdy chyba nie będzie
a tak ogolnie to wydaje mi sie, że reportaż został troche ubarwiony...
|
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 23/05/2006 23:31
ten reportaz to o kant dupy rozbic
pomieszanie Latkowskiego, ćpanie z football factory chyba wzieli, ogolnym menelstwie wsrod kibicow. A ktos pisal, ze material ma na celu poprawienie wizerunku kibicow. Ruda naruchala przypalu strasznego
ale jako ciekawostke mozna dodac, ze na Pogon (szczecicinska) owszem ksiadz uczeszczal, ktory swego czasu (lata 90) aktywnie dzialal ale.. w Lechii Gdansk. Mozna bylo go spotkac na meczach w czapeczce i szalu Pogoni
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 23/05/2006 23:52
"kurwa moj najlepszy wyjazd..."i wciaga kreche :/ no zeczywiscie nie ma to jak dobry "wyjazd"
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 24/05/2006 08:02
Nie wnikajac w stosunek do Zaglebia , gdzie z Chlopakami sie zgadzam, to...Ruda ma raptem pare wyjazdow, i nie od 12 tylko od 3 lat.Nikt za bardzo jej nie zna i juz raczej nie pozna(zakaz czegokolwiek).Studiowac to ona nie studiuje.A cpal gosciu z ...Warszawy
ps.ruda 509468829, domowy (032) 2980268 ....domowy dziala podobno jak nalezy i mozna Ruda zastac 
ps2.a ogolnie to zobaczylbym ten program
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ciekawostka w TVP3 - dzis o 23 - 28/05/2006 12:53
S K A N D A L
Ruda powinna sie wyprowadzic z Sosnowca.
Za takie programy KRRiT powinna ukarac TVP.
P.S. Jesli dobrze pamietam to Ruda z 2 kolezankami z Sosnowca pily z nami alkohol na dworcu Szczecin Turzyn po meczu Pogon - Legia w 2004 roku. Srednio co 10 minut spiewala "Pogon, Legia, Zaglebie..."
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|