Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Otylia Jędrzejczak << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8332 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 22/05/2006 21:25
Teraz ja jestem sprite, a Ty pragnienie :)

Auto rozbujać każdy głupi potrafi, ale zapanować wtedy nad nim nie, więc nie piszcie, czy nie zdarzyło sie komuś szybko jechać.
Wolno wcale nie znaczy bezpieczniej.
Ps. Ja tez zapierdalam jak jade sam :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7961 dni

*

Odp: Otylia Jędrzejczak - 24/05/2006 07:37
A tam ... Jeżeli ktos sie poważnie nie rozjeb... nie może powiedzieć w sumie nic o wypadku.
Ja miałem mocnyyy wypadek samochodowy i wiem ze to jest chwila,ułamki sekund przy dużej prętkości nie jest tak łatwo opanować samochód wszystko zależy także od warunków pogodowych a jechałem wtedy z kolesiem i dziś sie ciesze ze nic nam sie nie stało bo mogło sie to dla nas skączyć tragicznie.Od poduszek powietrznychy głowa boli :D
Jak wcześniej kolega napisał wolno nie znaczy bezpiecznie chwila nieuwagi,zamyślenie,zagapienie i jest po ptakach ;) poźniej kupuje sie nową lampe albo leży sie w szpitalu.Moim skromnym zdaniem prawojazdy powinno być od 21 lat.Samochód to nie zabawka i nie każdy jest na tyle dojrzały w wieku 18 lat aby wjechać na publiczną droge.A w temacie Otylia nie zrobiła tego celowo,aczykolwiek kiedy taka sama sytuacja zdażyła by sie przeciętnemu polakowi poszedłby za kratki,trudno tu dyskutować czy jej zasługi dla ojczyzny są w stanie dać jej wolność-to taka śmieszna dla mnie amnezja.Dziewczyna pływa dobrze to niech dalaj to robi bo na spacerniaku jej możliwości i talentu z pewnością by nie rozwineła.A więc czekamy na jakieś medale Otylio bo jak nie to ja sprite a ty pragnienie :D :P
PS.Jade wolno nawet gdy jade sam,nawet gdy mi sie spieszy, spiesze sie powoli.Droga to nie tor wyścigowy.Boje sie szybkiej jazdy i mam lęk.
PS2. Po wypadku który miałem pół roku nie jeździłem nie przez to ze sie bałem(bo chciałem szybko sie przełamać) tylko nie miałem czym :D

Ostatnio edytowany przez: ZCH 1948, 24 maja 2006, 07:47 [1 raz(y)]

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 06/08/2006 21:42
Mistrzyni Europy!
1 miejsce

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437652 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005