Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Męska Rzecz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
monter
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7755 dni

Odp: Męska Rzecz - 09/03/2006 17:26
Lorneta ponad wszystko :)

Niektore przyklady zaangazowania kibicow w porblemy spoleczne:
Podkreslanie odrebnosci i przynaleznosci narodowej - Górny Śląsk
Balkany - czas wojny domowej

jak sonie przypomne to dopisze jeszcze

Ostatnio edytowany przez: monter, 9 marca 2006, 17:35 [1 raz(y)]

MKS Pogoń Szczecin Polska
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Męska Rzecz - 10/03/2006 22:57

Shee napisał:  

coz za wniosek, coz za pamiec! :)

wiesz, pamiec mam dobra ale niestety b. krotką ;-)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Męska Rzecz - 10/03/2006 22:59

U-96 napisał:  

Shee napisał:  

coz za wniosek, coz za pamiec! :)

wiesz, pamiec mam dobra ale niestety b. krotką ;-)

ale my sie wcale to a wcale nie znamy? a moze znasz mnie z GW ;) ? hmmm chociaz jak masz pamiec krotka, to mozesz nie znac odp.

pozdr

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Męska Rzecz - 10/03/2006 23:05
ja odpowqiedz znam ale w sumie to niewazne ;)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Męska Rzecz - 11/03/2006 10:35

U-96 napisał:  
ja odpowqiedz znam ale w sumie to niewazne ;)

... to ja tylko skomentuje tak: "the rest is silence" ;)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Męska Rzecz - 11/03/2006 11:39

elo napisał:  

Chodzi mi o to, że w czasach gdzie mężczyźni pracują jako manicurzystki, kosmetyczki i fryzjerki

a czy Ty uwazasz takich plackow za facetow ?!? ja nie mam nikogo kto by sie sklanial w strone tych profesjii....

elo napisał:  

" chuligaństwo oraz bójki między kibicami to ostatni bastion normalnych zdrowych mężczyzn ” - A. Rankin.

... i tu wedlug mnie tez ziomek nie ma racji..... normalny facet pujdzie sobie na silownie, posparuje na treningach w sportowej atmosferze i nikt mu kurwa nie zarzuci ze nie ma meskich cech....

Shee napisał:  

Shpu napisał:  

Shee napisał:  
... + zdrowa zywnosc i zero alkoholu)...

a co w tym złego?

z pozoru nic w tym zlego... wchodzac glebiej w to, zauwazam problem... :| az sie niepokoje o pewne osoby... To sie nazywa ortoreksja. Powazna jednostka chorobowa.
pzdr

z ta ortoreksja to pozdrow kolezke.... a co do " i zero alkoholu " to nie zablysnelas dziewczyno ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Męska Rzecz - 11/03/2006 12:47

malolat_ps napisał:  

elo napisał:  

Chodzi mi o to, że w czasach gdzie mężczyźni pracują jako manicurzystki, kosmetyczki i fryzjerki

a czy Ty uwazasz takich plackow za facetow ?!? ja nie mam nikogo kto by sie sklanial w strone tych profesjii....

elo napisał:  

" chuligaństwo oraz bójki między kibicami to ostatni bastion normalnych zdrowych mężczyzn ” - A. Rankin.

... i tu wedlug mnie tez ziomek nie ma racji..... normalny facet pujdzie sobie na silownie, posparuje na treningach w sportowej atmosferze i nikt mu kurwa nie zarzuci ze nie ma meskich cech....

Shee napisał:  

Shpu napisał:  

Shee napisał:  
... + zdrowa zywnosc i zero alkoholu)...

a co w tym złego?

z pozoru nic w tym zlego... wchodzac glebiej w to, zauwazam problem... :| az sie niepokoje o pewne osoby... To sie nazywa ortoreksja. Powazna jednostka chorobowa.
pzdr

z ta ortoreksja to pozdrow kolezke.... a co do " i zero alkoholu " to nie zablysnelas dziewczyno ....

...dobrze ze tu tak lagodnie sie do mnie odzywasz, bo w mailu bylo bardziej "uroczo".
Jesli chodzi o zero alkoholu mam na mysli, ze jest to do przesady- lacznie zodmowa toastu szampanem. Z jednej strony podziwiam jego wybor, ale z drugiej strony ma to juz znamiona fobii... i mnie to martwi

pozdrawiam i zycze mniej wylewania frustracji na innych...
aha... i ponawiam pytanie z maila - czy moge Cie zacytowac w mojej pracy? dziekuje z gory ...

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453173 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005