Sa w naszych miastach grupy, ktore bawia sie w ,,ryzyk-fizyk,,odmierzaja sobie czas kładąc sie na drodze i wstaja jak najpozniej przed przejezdzajacym autem, jesli nie uda sie,wiemy jak to sie moze skonczyc, inna forma rozrywki jest wchodzenie do kartonowego pudła, ktore jest ustawione na drodze, ma to na celu sprawdzenie czy kierowcy bede wymijali takowe pudło nie wiedząc co lub kto znajduje sie w srodku. Wybiegaja rowniez przed jadacym samochodem i im pozniejsza reakcja kierowcy i większy samochód tym lepiej,nie wspomne juz o skakaniu po maskach podczas czekania na zmiane świateł.Zabawy takie koncza sie czasami tragicznie,ale nie chodzi tu rowniez o samego bezmyslnego goscia ktory lezy na asfalcie i czeka na czołowe zderze(dosłownie) ale takze o kierowce ktory jest potem sprawca nieumyslnego spowodowania smierci, kodeks drogowy nie przewidział tego ze ktos moze specialnie tam lezec Mam prawko wiec od dzis jezdze z pługiem....
nie zgodze sie z Tobą.. mój kumpel tworzy cos na styl Jackass'ów jest świetnym kolesiem na prv no i nie odwala raczej takich głupich rzeczy j.w.
no może faktem jest że każda jest chodz w małym stopniu glupia, bezmyślna itp. ale niektróre swoją głupotą śmieszą,np. udawanie Adasia.. skaczac na wlasnej skoczni w Kijewie..
Odp: Polskie Jackassy - 06/03/2006 22:48
Jak chlopaki chca sie bawic to niech sie bawią,komu to przeszkadza? ich sprawa,mi sie to akurat nie podoba, takie nasladowanie czy utozsamianie sie z orginalnym Jackassem co jest zreszta juz kultowy,zreszta zaraz po nich powstal Dirty Sanchezz,tam chlopaki to juz konkretnie przeginaja,ale jednak nie ten styl co Jackass,a wlasciwie mozna powiedziec CKY+Johny Knoxville. Mi osobiscie bardziej sie podobal CKY,CKY2K i dalsze czesci z tej serii,zrobione przez Margere, Dunna czy DiCamiillo,dopiero potem wymyslili Jackassa i zatrudnili poczatkujacego aktora(Johny Knoxville) i paru gosci miedzy innymi Pontius czy cyrkowiec Steve-o ale i tak dla mnie sa nr1 i nic ich nie przebije, ile razy to juz sie ogladalo i ciagle brechty sa. Co do polskich Jacckasow widzialem kilka niektore, byly poprostu glupie,a niektore nawet nawet cos im tam wychodzilo,jezeli ktos juz sie za to zabiera to proponuje robic numery z wyzszej półki...ostatnio ogladalem jakiegos polskiego jackassa i goscie walili sie galeziami po plecach czy skakali z gorki na tylek...nic w tym smiesznego a sam po 6 browcach moge lepsze zrobic zreszta nie takie rzeczy sie robilo Ale jak chcą niech robia....byleby sami sie nie stali posmiewiskiem....
Jak kogoś można uznać za normalnego, który to rzuca się pod pędzący samochód z myślą - ciekawe czy przeżyję. Skoro osobnik taki chce sobie życie odebrać to niech się zabija, ale niech nie naraża na zagrożenie innych ludzi. Co do przykładu który przedstawiłeś to jest to zwyczajny wygłup i jeżeli nie szkodzi innym to nie jestem temu przeciwny.
Odp: Polskie Jackassy - 06/03/2006 23:03
Przypomniało mi sie jak swojego czasu Polast wyemitował film nakrecony amatorska kamera, było na niej pokazane jak typ idzie do parku a tam stolik, kelner, siada, kelner sie pyta co podac i znika, za drzewem widac ze many sciaga gacie i wali kupę az mu z pięt idziie po czym daje temu przy stoliku a ten to kroi, inni z kolei znajduja na łace placki krowie i wsadzaja w to twarze....nie wiem czy to jest normalne czy nie bo nie szkodza tym nikomu tylko sobie ale z drugiej strony czy tak nie tworzy sie hmmm patologia ?
Wyglupy wyglupami,ale za takie cyrki z kartonami czy wyskakiwaniem przed auto to normalnie delikwenta bym przekopal (jesli zdazylby uniknac czolowki)
Przez takich debili ktos wkoncu wyladuje w pierdlu za nieumyslne spowodowanie smierci
Qrwa wystarczy zeby trafili na goscia ,ktory ma niesprawne hamulce ,albo jest druga dobe w trasie i ch**...z miejsca pozamiatane
Mi kiedys chlopak przelecial przez maske,na szczescie nic sie nie stalo,ale tego nie zapomne do konca zycia...do smiechu mi w kazdym badz razie wtedy nie bylo
troche źle mnie zrozumiałeś, bo mi chodziło o to że ty z góry przekreśliłeś wszystkich.. również nie popieram tego gdy narażają życie lub chodźby zdrowie osób trzecich, ale jeśli ograniczają sie do swojego kręgu i robią zabawne rzeczy niekiedy to pytanie jest proste: czemu nie?
Odp: Polskie Jackassy - 07/03/2006 13:13
Jesli tacy ludzie nie szkodza innym to chyba troche mozna ich zrozumiem ale nie jezeli narazaja na jakies przykre konsekwencje innych
Odp: Polskie Jackassy - 07/03/2006 13:52
zwłaszcza, że jak taki debil rzuci się "dla jaj" pod koła jakiemuś kierowcy, to ten kierowca mimo że nie ma żadnych szans na uniknięcie wypadku i tak będzie sądzony jako nieumyślny sprawca wypadku.
Albo inny numer - stawia gość karton na środku drogi, włazi do kartonu, tak że wyglada na stojące na drodze puste pudło. I ma zabawę zastanawiając się, czy kierowcy będą omijać karton, czy nie.
Jackass z MTV kręcony jest wbrew pozorom przy zachowaniu środków bezpieczeństwa i są ludzie odpowiedzialni za to. A u nas to debilizm w najczystszej postaci.
Niektórych polskich "jackassowców" powinni zamykać w psychiatrykach.
Odp: Polskie Jackassy - 07/03/2006 14:07
A co na to policja- a no ozcywiscie nie wierzy ze jest ktos tak nienormalny zeby robic cos takiego i nie łaczy ze soba ofiar wypadków na srodku drogi w kartonowym pudle
Codziennie mysle ze juz nic mnie nie moze zdziwic i jak zwykle sie myle ....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763453178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.