Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pulapka? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7827 dni

*

Odp: Pulapka? - 24/02/2006 17:12
aha - teraz pamiętam :)

no tak, to się znamy hehe

wiadukt - to fajne miejsce było :D

blessmaster
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Pulapka? - 24/02/2006 18:34
jesli typ wlamuje sie w nocy to i tak po ciemku jego twarzy nie zobaczysz w nagraniu z kamery, bo pewnie z latarka smiga :P
obrotowa atrapa dobra i tania nawet :D ale wtedy go odstraszysz (jesli sie uda) a nie bedziesz dalej wiedzial kto to
moze wysyp cos na posadzke (typu wapno) i po sladach dojdziesz do drzwi zloczyncy lol ;)

FC Gryfice
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Pulapka? - 24/02/2006 22:25

Vega napisał:  
Mam problem. Ktos mi sie wlamuje do piwnicy. Chce ta osobe zlapac nie sploszyc. Jest pewne,ze to osoba z mojej klatki. Jakos musze poznac kto to albo ja zlapac w trakcie wchodzenia. Nie wchodzi w gre siedzenie w nocy w piwnicy...Macie jakies pomysly aby poznac kto to czy go zlapac? Nie moge sam nic wymyslic poza zamontowaniem czujnika ruchu ale nawet on nie pomoze bo jest za duza odleglosc miedyz piwnica a mieszkaniem....
Wymyslcie cos;)

Na jakim osiedlu mieszkasz ??? Mi w cigu 2 tyg.. 2 raz sie wlamali :/ a do sasiednuch piwnicy rowniez sie wkradli :/

Obrazek gif wstawiony na forum
V...
Kibic
Na forum od 8716 dni

*

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 13:14
powiedzmy, ze przyjazni... dalej nie wiem co wykminic;/

MKS
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7266 dni

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 13:18
zaczaj się w nocy na chuja i spraw mu oklep jak nie dasz rady to wez kogoś do pomocy albo jakis kij albo rure! jak u mnie na osiedlu kradli lusterka samochodowe to manego z noże goniłem ale chuj z tego wyszedł zresztą to dłuuuga historia

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 13:31
Moze to pomoze ;P

Heh... a tak poważnie to nie widze tańszej opcji niż tzw. przyczajówka

UI
Kibic
Na forum od 7775 dni

*

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 14:05
Najlepsza opcja to przyczajka

Obrazek gif wstawiony na forum
LEOnek
Kibic
Na forum od 7226 dni

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 14:36
Jak u mnie się ktoś włamywał do piwnicy zrobiłem małą pułapke ;-D. Wziąłem kawałek płyty i nabiłem na niej kilkadziesiąt gwoździ no i położyłem za wejściem :-D i wykręciłem żarówki żeby sobie światła nie zapalił :-D... ........Chyba go ostro bolała stópka :-D gwoździki były ładnie zakrwawione ;-D

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Pulapka? - 25/02/2006 14:43
Najlepiej się na niego zaczaić i skopać mu dupe. Jak nie pasuje Tobie takie rozwiazanie to pomysl Vasyla jest najlepszym rozwiazaniem .

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458499 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005