Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Chlałem z gwiazdą! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Praga Płd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7357 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 27/12/2005 10:51

Pionas napisał:  

Ekipant napisał:  

Beton_Ziom napisał:  
Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro

Walburga i Ławe to praktycznie codziennie widze u mnie na siłowni :D

Ja tez ich na tej samej silce widuje:D Kreci sie z nimi wielu innych pilkarzy ktorych kojarze z twarzy ale nie mam pojecia jak sie nazywaja. Z Arki chyba ktos jest i z Wisly K bo biegaja w spodenkach i koszulkach. Nie wiem co oni tam robia ale jesli przygotowuja sie do nowego sezonu to niezle sciemniaja bo nic praktycznie nie robia.

Oni nie smciemniaja, tylko przyjezdzaja na rehabilitacje do Szczecina do najlepszego w Polsce w tej dziedzinie specjalisty.

WYCHOWANY NA POGONI
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 27/12/2005 11:09

Praga Płd napisał:  

Praga Płd napisał:  

Praga Płd napisał:  

Pionas napisał:  
[cytat=Ekipant][cytat=Beton_Ziom]Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro

Walburga i Ławe to praktycznie codziennie widze u mnie na siłowni :D

Ja tez ich na tej samej silce widuje:D Kreci sie z nimi wielu innych pilkarzy ktorych kojarze z twarzy ale nie mam pojecia jak sie nazywaja. Z Arki chyba ktos jest i z Wisly K bo biegaja w spodenkach i koszulkach. Nie wiem co oni tam robia ale jesli przygotowuja sie do nowego sezonu to niezle sciemniaja bo nic praktycznie nie robia.

Oni nie sciemniaja, tylko przyjezdzaja na rehabilitacje do Szczecina do najlepszego specjalisty w Polsce w tej dziedzinie.

wiem :Dale czasem wychodza pocwiczyc i wyglada to jak jedna wielka sciema :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
P_S
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 27/12/2005 11:14

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Pionas napisał:  

Ja widze tam czesto Ławe i innych grajkow. Klatt wozi sie ostatnio w bluzie Legii. No juz nie przesadzaj, nie widzialem jeszcze nikogo w takich "ciekawych strojach sportowych" a jestem tam dosyc czesto.

Heh powaznie Ci mowie. Jakis jeden mial spodenki Arki bo mial ich herb, Klatta widzialem tez i jednego goscia w koszulce Tyskie takie jak ma Wisla ale nie wiem kto to jest bo nie mam pamieci do twarzy. Walburg z synkiem tam przychodzi tez.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 27/12/2005 11:26

Pionas napisał:  

Pionas napisał:  

Ja widze tam czesto Ławe i innych grajkow. Klatt wozi sie ostatnio w bluzie Legii. No juz nie przesadzaj, nie widzialem jeszcze nikogo w takich "ciekawych strojach sportowych" a jestem tam dosyc czesto.

Heh powaznie Ci mowie. Jakis jeden mial spodenki Arki bo mial ich herb, Klatta widzialem tez i jednego goscia w koszulce Tyskie takie jak ma Wisla ale nie wiem kto to jest bo nie mam pamieci do twarzy. Walburg z synkiem tam przychodzi tez.

koles ma racje Vasylos..ostatnio jakiś skórokop w stroju craxy popierniczał a jak usłyszał gadkę na temat craxy to założył na siebie bluzę Królewskie(!)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7914 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 27/12/2005 11:40

Ekipant napisał:  

Pionas napisał:  

Pionas napisał:  

koles ma racje Vasylos..ostatnio jakiś skórokop w stroju craxy popierniczał a jak usłyszał gadkę na temat craxy to założył na siebie bluzę Królewskie(!)

O kurwa to nieźle jest w tej siłce !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Święty
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 13/01/2006 20:18
A ja spotkałem : Majdana w Krakowie Reissa w Pyrlandii Ediego w MM paru ziomów z Wisły na Krupówkach w Zakopanem, Nad morzem Stolarczyka, Walburga, Szewińską i Wszołę( czy jak mu tam, ten od skoku w dal). To chyba wszystko :D

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
AS.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Chlałem z gwiazdą! - 13/01/2006 20:55
Mogę się pochwalić wypitym Browarek z Darkiem Dźwigałą, było to po powrocie z meczu w Białymstoku przy dworcu w Dąbiu. Dżwigu wracaał ze ślubu Dymka o dziw nad ranem całkiem dobrze wyglądał.

POGOŃ SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763463166 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005