... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Radia internetowe... - 13/03/2006 18:29
Ja najcześciej siedze na cyberparty i jak ktos już napisał wnerwiaja czasami debile z dedykacjami(jakoś dziwnie to prowadzą)ale kit z nimi
Odp: Radia internetowe... - 14/03/2006 11:24
Czy jest możliwość zgrywania muzy z radia internetowego na dysk?? Jeśli tak to jak?? Ostatnio wychaczyłem fajne radyjko www.cyberstacja.pl kanał TRANCE - dużo fajnej muzy, ale na emule znaleść wszystkiego nie idzie;/
Digitally Imported - najlepsze techniczne radio internetowe. Polecam kanal "trance" w kazdy czwartek wieczorem, kiedy to grane sa audycje Markusa Schulza i Armina Van Buurena
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Radia internetowe... - 14/03/2006 16:32
Wszyscy ci ktorzy sluchaja muzyki electro & techno polecam stronke z duza zawartoscia tej muzyki jest to niby takie radio do odtwarzania klipow ktyore samemu mozna wybierac - naprawde duza porcja muzyki http://greythot.free.fr/
program sie nazywa Screamer Radio. Zeby zgrywac strumienie aac+ musisz sciagnac sobie wersje beta bo ostatnia nie obsluguje tego jeszcze.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Radia internetowe... - 15/03/2006 08:16
[cytat=Mati.]Czy jest możliwość zgrywania muzy z radia internetowego na dysk?? Jeśli tak to jak?? Ostatnio wychaczyłem fajne radyjko www.cyberstacja.pl kanał TRANCE - dużo fajnej muzy, ale na emule znaleść wszystkiego nie idzie;/[/cytat
moze tym programem ja nie mam problemu z zadna muza
FrostWire 4.10.9 Beta
http://www.frostwire.com/static/index.html -to jest adres
Ostatnio edytowany przez: AMS, 15 marca 2006, 08:59 [3 raz(y)]
polecam programik kalendarz xp .oprócz wielu funkcji są tu radia internetowe z rózną muzyką i każdy kawałek można nagrać na dysk jako plik mp3(od razu zapisywany jest tytuł utworu ) bez komplikacji.Naprawdę rewelka!!
Wszytsko robiłem według instrukcji i... wyskakuje mi błąd jak daje connect na wtyczne od winampa(oddcast) " Fail to openinput device) Wie ktoś o jakie urządzenie tu chodzi Z góry Thx .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763441095 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.