Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
x-pack
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 02:00
Jesli ktos uwielbial GOAL 3 to tu macie emulator i gre a takze wiele innych ja juz gram i jest wspaniale !! GOAL 3 .............pozdro

Szczecińska albo Zadna
P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 02:04

X-PACK napisał:  
Jesli ktos uwielbial GOAL 3 to tu macie emulator i gre a takze wiele innych ja juz gram i jest wspaniale !! GOAL 3 .............pozdro

Ja gierzylem w "dwojke".....hehhe, w skaldzie Polski Tarasiewicz, Buncol i inni :D
...co do Amigi to moge miec 7 plyt DVD z praktycznie wszytkimi grami na Amige, ale "boje sie" tego brac, bo oznaczaloby to delikatna zawieszke zyciowa;)

Sami przeciw wszystkim!!!
Gucio
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 02:48

X-PACK napisał:  

jak dobrze przypomnieć sobie tamte czasy :D ale to nie to samo na kompie....

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 11:37

Patyk napisał:  

X-PACK napisał:  

Ja gierzylem w "dwojke".....hehhe, w skaldzie Polski Tarasiewicz, Buncol i inni :D
...co do Amigi to moge miec 7 plyt DVD z praktycznie wszytkimi grami na Amige, ale "boje sie" tego brac, bo oznaczaloby to delikatna zawieszke zyciowa;)

Fajnie miec te giery caly czas u siebie,na Twoim miejscu bym bral,bez patrzenia no konsekwencje:Dchoc to nie to samo..gralem ostatnio w golden axe i sensbile i toche dziwnie sie czulem..

www.sectorshop.net
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 12:47
pod tym linkiem są wszystkie odcinki tsubasy do zassania:) http://www.tsubasaa.oi.com.br/episodios.htm

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 12:52

Freezer napisał:  
pod tym linkiem są wszystkie odcinki tsubasy do zassania:) http://www.tsubasaa.oi.com.br/episodios.htm

a rozumiesz co tsubasa gada ? :)

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 15:26

DzeM napisał:  

Freezer napisał:  

a rozumiesz co tsubasa gada ? :)

aa tam wazne ze odcinki beda :D hehhe `#$^*%$#@ to po japonsku Tsubasa lol

christoph
Kibic
Na forum od 8522 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 15:29
Ja myślę, że większość z tych rzeczy była kiedyś super ale lepiej niech zostaną we wspomnieniach, bo jak tereaz je zobaczycie albo będziecie w nie grać to się okaże, że wcale nie są takie ekstra i można popsuć sobie miłe wrażenia sprzed lat. Wiem to po sobie, czasem nie warto wracać do starych przyjemności...choć powspominać jest fajnie.

Dziękuję :)
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 15:59

christoph napisał:  
Ja myślę, że większość z tych rzeczy była kiedyś super ale lepiej niech zostaną we wspomnieniach, bo jak tereaz je zobaczycie albo będziecie w nie grać to się okaże, że wcale nie są takie ekstra i można popsuć sobie miłe wrażenia sprzed lat. Wiem to po sobie, czasem nie warto wracać do starych przyjemności...choć powspominać jest fajnie.

Dokładnie:)

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Captain Tsubasa - 16/12/2005 18:30
http://rapidshare.de/files/9285008/Captain_Tsubasa_-_OPENING.MP3.html
;) heh wspomnienia z dziecinstwa :)

Marcin_
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Captain Tsubasa - 16/12/2005 18:43
A ktos pamieta "Tajemnicze zlote miasta"? Moja rodzicielka byla przeciwnyczka chinskich bajek, ale to mi pozwalala ogladac, bo edukacyjne :D Na serio zajebioza, jedynie zawiodl mnie koniec jak faktycznie cale miasto ze zlota odkryli, myslalem, ze bedzie cos wiecej. :) Kiedy to bylo...

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 16/12/2005 20:09

Marcin_ napisał:  
A ktos pamieta "Tajemnicze zlote miasta"? Moja rodzicielka byla przeciwnyczka chinskich bajek, ale to mi pozwalala ogladac, bo edukacyjne :D Na serio zajebioza, jedynie zawiodl mnie koniec jak faktycznie cale miasto ze zlota odkryli, myslalem, ze bedzie cos wiecej. :) Kiedy to bylo...

tytul mi cos mowi Drapie się
o czym to mniej wiecej bylo ???

Rolandinho
Kibic
Na forum od 7191 dni

MAM DO SPRZEDANIA 11 DVD z TSUBASĄ CAŁA KOLEKCJA - 12/03/2006 10:03
Hello wszystkim mam na sprzedaz CAPTAIN TSUBASA na 11 DVD cena 50 zł zamieszczam caly serial 128 lektor GER jakość 140MB (640x480), CT SHIN 13 lektor JAP jakość 230 MEGA, CT J 45 lektor ITA jakość 270 MEGA, ROAD TO 2002 52 lektor JAP NAPISY PL jakość 230 MEGA, oraz 5 MOVIES jakość 700 MEGA 2 MOVIES Z 5 mają napisy PL lekto JAP!!! moje gg 1672022 !!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453106 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005