Ja gierzylem w "dwojke".....hehhe, w skaldzie Polski Tarasiewicz, Buncol i inni
...co do Amigi to moge miec 7 plyt DVD z praktycznie wszytkimi grami na Amige, ale "boje sie" tego brac, bo oznaczaloby to delikatna zawieszke zyciowa
jak dobrze przypomnieć sobie tamte czasy ale to nie to samo na kompie....
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Fajnie miec te giery caly czas u siebie,na Twoim miejscu bym bral,bez patrzenia no konsekwencjechoc to nie to samo..gralem ostatnio w golden axe i sensbile i toche dziwnie sie czulem..
Odp: Captain Tsubasa - 27/11/2005 15:29
Ja myślę, że większość z tych rzeczy była kiedyś super ale lepiej niech zostaną we wspomnieniach, bo jak tereaz je zobaczycie albo będziecie w nie grać to się okaże, że wcale nie są takie ekstra i można popsuć sobie miłe wrażenia sprzed lat. Wiem to po sobie, czasem nie warto wracać do starych przyjemności...choć powspominać jest fajnie.
Ja myślę, że większość z tych rzeczy była kiedyś super ale lepiej niech zostaną we wspomnieniach, bo jak tereaz je zobaczycie albo będziecie w nie grać to się okaże, że wcale nie są takie ekstra i można popsuć sobie miłe wrażenia sprzed lat. Wiem to po sobie, czasem nie warto wracać do starych przyjemności...choć powspominać jest fajnie.
Dokładnie
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: Captain Tsubasa - 16/12/2005 18:43
A ktos pamieta "Tajemnicze zlote miasta"? Moja rodzicielka byla przeciwnyczka chinskich bajek, ale to mi pozwalala ogladac, bo edukacyjne Na serio zajebioza, jedynie zawiodl mnie koniec jak faktycznie cale miasto ze zlota odkryli, myslalem, ze bedzie cos wiecej. Kiedy to bylo...
A ktos pamieta "Tajemnicze zlote miasta"? Moja rodzicielka byla przeciwnyczka chinskich bajek, ale to mi pozwalala ogladac, bo edukacyjne Na serio zajebioza, jedynie zawiodl mnie koniec jak faktycznie cale miasto ze zlota odkryli, myslalem, ze bedzie cos wiecej. Kiedy to bylo...
MAM DO SPRZEDANIA 11 DVD z TSUBASĄ CAŁA KOLEKCJA - 12/03/2006 10:03
Hello wszystkim mam na sprzedaz CAPTAIN TSUBASA na 11 DVD cena 50 zł zamieszczam caly serial 128 lektor GER jakość 140MB (640x480), CT SHIN 13 lektor JAP jakość 230 MEGA, CT J 45 lektor ITA jakość 270 MEGA, ROAD TO 2002 52 lektor JAP NAPISY PL jakość 230 MEGA, oraz 5 MOVIES jakość 700 MEGA 2 MOVIES Z 5 mają napisy PL lekto JAP!!! moje gg 1672022 !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763453106 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.