Czemu podziękujemy nie musi znać tego zespołu w którym juniorzy nie moga sie zakwalfikować do ligi wojewódzkiej i moze grac tam praktycznie kazdy kto jako tako sobie radzi na boisku. Ten "zespół" nie ma żadnych osiągnięć. MOj znajomy tam gra i kiedyś mnie zapraszal na mecz Stal Szczecin - Polonia Piłka Szczecin i co sie okazalo byl to mecz pomiędzy rocznikiem 90 Stali a 8788 Poloni
Czemu podziękujemy nie musi znać tego zespołu w którym juniorzy nie moga sie zakwalfikować do ligi wojewódzkiej i moze grac tam praktycznie kazdy kto jako tako sobie radzi na boisku. Ten "zespół" nie ma żadnych osiągnięć. MOj znajomy tam gra i kiedyś mnie zapraszal na mecz Stal Szczecin - Polonia Piłka Szczecin i co sie okazalo byl to mecz pomiędzy rocznikiem 90 Stali a 8788 Poloni
Byłem na tym meczu Były chyba dwie czerwone kartki za bójkę na boisku...co do wyniku to nie pamiętam dokładnie było chyba 2:1 dla Stali 90'-nic dziwnego.
Wystarczajcym dowodem na profesjonalność tego klubu jest to że:
-siedziba klubu mieści się w mieszkaniu trenera(coś takiego)
-na każdym meczu mają 3-4 bramkarzy
-raz trenują na Arkonii,raz na Salosie, a innym razem na Pogoni
Jak widzisz kolega niejest ze Szczecina to chyba mozesz mu wybaczyc ta nieiwedze ?? Pewnie wielu Szczecinian tez nieiwe ze jest taki zespol (brak sukcesow)..... pzodro
Jak widzisz kolega niejest ze Szczecina to chyba mozesz mu wybaczyc ta nieiwedze ?? Pewnie wielu Szczecinian tez nieiwe ze jest taki zespol (brak sukcesow)..... pzodro
aha nie patrzalem na nick sry wielkie nie no w sumie nie pomyslalem przed napisaniem oczywiste ze to nie ma osiagniec a ja gra w Salosie i slyszlaem o nich gdy grali na nasyzm boisku heh sry jeszcze raz
A tak naprawde ZZPN to najlepsza liga liczac lige wojewodzka juniorow starszych i mlodszych + rocznik 91,92 ..
No i seniorow ocvzywiscie
W ZZPNie licza sie :
Stal,
Salos,
Pofon,
Arkonia,
Błekitni a trzoda jest Olimpia Zlocieniec w lidzie juniorow mlodszych .. jest na poziomie ... r.90 Groclinu
A co do Wisly Krakow i jej r.90 to sa rowni z Salosem (3-3 z nimi na turnieju niesttety w karnych przeralismy )
aha nie patrzalem na nick sry wielkie nie no w sumie nie pomyslalem przed napisaniem oczywiste ze to nie ma osiagniec a ja gra w Salosie i slyszlaem o nich gdy grali na nasyzm boisku heh sry jeszcze raz
A tak naprawde ZZPN to najlepsza liga liczac lige wojewodzka juniorow starszych i mlodszych + rocznik 91,92 ..
No i seniorow ocvzywiscie
W ZZPNie licza sie :
Stal,
Salos,
Pofon,
Arkonia,
Błekitni a trzoda jest Olimpia Zlocieniec w lidzie juniorow mlodszych .. jest na poziomie ... r.90 Groclinu
A co do Wisly Krakow i jej r.90 to sa rowni z Salosem (3-3 z nimi na turnieju niesttety w karnych przeralismy )
Ty na jakim to było turnieju bo ja nie pamiętam M....o Wiesz kto mowi ?
Nie liczy się Przeszłośc , Liczy się Przyszłość
Nie patrz co było dziś , Pomyśl co bedzie jutro !
MKS POGOŃ SZCZECIN !
heh no ja jestem ze Szczecina i jedyne co wiem o tym klubie to to ze jest,a to chyba i tak niezle
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
heh no ja jestem ze Szczecina i jedyne co wiem o tym klubie to to ze jest,a to chyba i tak niezle
jak grałem w Nowej to sparingowalismy z nimi czesto(86 rocznik) , raz my baty raz oni
Byłem na tym meczu Były chyba dwie czerwone kartki za bójkę na boisku...co do wyniku to nie pamiętam dokładnie było chyba 2:1 dla Stali 90'-nic dziwnego.
Wystarczajcym dowodem na profesjonalność tego klubu jest to że:
-siedziba klubu mieści się w mieszkaniu trenera(coś takiego)
-na każdym meczu mają 3-4 bramkarzy
-raz trenują na Arkonii,raz na Salosie, a innym razem na Pogoni
co za róznica czy mają siedzibe jakoś klubową , czy mają 2 czy 10 bramkarzy? i gdzie trenują ważne że sie starają że chcą coś osiągnąć i coś próbują to sie liczy...a wcale nie grają tak źle..byłem na kilku meczach... Trzeba jeszcze zaznaczyć że ten klub istnieje od jakiś 3-4 lat...
Odp: MKS Pogoń Szczecin SSA - Polonia Piłka Szczecin - 20/10/2005 23:56
Davido widze ze najbardzij wyrozumialy...fakt Polonia istanieje nie cale 3 lata oficjalnie...kiedys wygladalo to naprawde smiesznie..Moim zdanie w Polonii duzo sie zmienilo...uwazam ze z kazdym klubem w szczecinie mozemy stworzyc na dzien dzisiejszy równozedną walkę..Ko nie wierzy niech przyjdzie na mecz... Pozdrawiam
Odp: MKS Pogoń Szczecin SSA - Polonia Piłka Szczecin - 21/10/2005 00:26
A ja pochwalam ideę takich druzyn jak Polonia Piłka. Nie chodzi o to by byc od razu mistrzem swiata. Wazne ze jest grupa ludzi ktorej chce sie chciec i organizuja jakies miejsce relaksu dla mlodziezy. Wiem ze trudno jest cokolwiek zorganizowac, wiec z mojej strony RESPECT!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448601 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.