Rezerwy nie awansują co wiecej Antek robi wszystko by spadły a młodzi Pogoniarze walczą nie tylko z rywalami na boisku ale także z "życzliwym" prezesem.
sorki że nie na temat.
Widzisz kolego B. sa tak samo sytuacje, ktore przerastaja niektore osoby z meskiej czesci, wiec moim zdaniem nie powinno sie uogolniac.
z tym tylko, że chlopakowi za "nieodpowiednią" sytuacje czasem przyda sie blaszka i moze to poskutkuje odpowiednio, a dziewczynie blaszki sie nie sprzeda
Z resztą wiadomo jak jest: stadiony, mecze są dla ... wiadomo
pikniczków chciałes napisac :>? hehe pozdr.
żebym nie był chamski...czasem sie dostaje słowne blaszki.. pozdro
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!
Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.
nie ma co...Mario74 jak juz cos napisze to zawsze podniesie cisnienie i pierdolnie jakas głupote..powod do dumy ma..co za gamoń!! pozdro Bator
ja pierdole nie widziałem tych zdjęć; i na wyjeżdzie nie byłem. ale co już na forum nie można nic zamieszczać? bo ciśnienie się komuś podnosi? ja to zrobiłem dla jaj; a temat wyciągnąłem z głębi forum żeby było weselej.nikt mi nic nie powiedział bo z reguły nie słucham opowiastek dopóki sam nie zobaczę. wogóle skąd to ciśnienie? więcej luzu. w końcu Ekipant powinieneś być luzakiem!
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!
Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.
nie ma co...Mario74 jak juz cos napisze to zawsze podniesie cisnienie i pierdolnie jakas głupote..powod do dumy ma..co za gamoń!! pozdro Bator
ja pierdole nie widziałem tych zdjęć; i na wyjeżdzie nie byłem. ale co już na forum nie można nic zamieszczać? bo ciśnienie się komuś podnosi? ja to zrobiłem dla jaj; a temat wyciągnąłem z głębi forum żeby było weselej.nikt mi nic nie powiedział bo z reguły nie słucham opowiastek dopóki sam nie zobaczę. wogóle skąd to ciśnienie? więcej luzu. w końcu Ekipant powinieneś być luzakiem!
No widać że zdecydowanie nie wiesz co jest 5.Mniejsza już z tym,ale weselej to może być tylko tym co właśnie nie wiedzą o co chodzi,stąd taka reakcja.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 18:29
widze, ze niektorzy panowie maja za malo adrenaliny w kwestii plci przeciwnej..ja rozumiem, walentynki byly, samotny wieczor powoduje frustracje... dajcie sobie na luz - temat walkowany juz wiele razy...do zobaczenia w Kielcach...ciekawe ilu napinaczy w kwestii damskiego pobytu na stadionie tam zobacze
widze, ze niektorzy panowie maja za malo adrenaliny w kwestii plci przeciwnej..ja rozumiem, walentynki byly, samotny wieczor powoduje frustracje... dajcie sobie na luz - temat walkowany juz wiele razy...do zobaczenia w Kielcach...ciekawe ilu napinaczy w kwestii damskiego pobytu na stadionie tam zobacze
Mnie zobaczysz moze jakies piwko hihihi
Ty gamoniu czemu Ty zawsze bajerujesz i zawsze konczy sie na rozmowie a pozniej kolezanki sie ulatniaja ?? pozdro..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ty gamoniu czemu Ty zawsze bajerujesz i zawsze konczy sie na rozmowie a pozniej kolezanki sie ulatniaja ?? pozdro..
Tak se to tłumacz.. W Katowicach dopiero jak podeszliście do nas to kolezanki uciekły zresztą sie nie dziwie hehehe wiec na gadaniu sie nie kończy z mojje strony ( do dzis nie mogę tego przebolec heheh ) pozdro
Tak se to tłumacz..W Katowicach dopiero jak podeszliście do nas to kolezanki uciekły zresztą sie nie dziwie hehehe wiec na gadaniu sie nie kończy z mojje strony ( do dzis nie mogę tego przebolec heheh ) pozdro
Kolezko powodzenia na Śląsku Pozdro Katowice Załęże
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458699 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.