Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecinskie miejsca godne polecenia. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KMT
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8171 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 23:50

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Kamil91 napisał:  
Stadion Pogoni Szczecin przy ul.Twardowskiego

usuncie ten wpis. Temat zajebisty.

Ja polecam slynny Widok w Podjuchach, ze mieszkam bliziutko od niego, to bywam czesto. Calutki Szczecin widac, jak nie ma chmur to naprawde wyglada to swietne, fajne miejsce zeby pojechac z panna, czy tez dziwka, ktorych w Podjuchach pod dostatkiem, a i ceny nie sa wygorowane ( Nieprawdaz Panie S. :D).

Psiarnia sie tam W OGOLE nie kreci. Ile razy tam bylem, ale nigdy nie widzialem psiakow. Dlatego czesto odbywaja sie tam melanze grubego pokroju.
Polecam goraco

Faktycznie widok z "Polany widokowej" jest zajebisty.Osobiście polecam jednak widok z miejsca zwanego "13-stką" .Trafić tam mozna w prosty sposób.Idac z polany widokowej ,należy skecic przed remizą w prawo ,a nastepnie kierowac się na samą górę.Tam za krzaczkami ukryte jest te przepiekne miejsce:) Widok z 13-Foto1.Foto2
Będac w tamtych okolicach nie można przejśc obojętnie obok remizy i bunkrów pod nia ukrytych.
Fotka1
Fotka2
Fotka3
Fotka4
Fotka5 :)
Jeżeli interesują kogos inne ciekawe miejsca w Puszczy bukowej, to zachęcam do odwiedzena tej strony.

Ostatnio edytowany przez: KMT, 5 września 2005, 00:08 [3 raz(y)]

Bądz dumny z tego kim jesteś...
slw
Kibic
Na forum od 8016 dni

**

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 14:32
Polecam przespacerować się po bezapelacyjnie najpiękniejszej Dzie[L]nicy w Szczecinie :D

1. Obrazek jpg wstawiony na forum
Widok z okna.

2. Obrazek jpg wstawiony na forum

3. Obrazek jpg wstawiony na forum
2 i 3- widoczki z górnej alejki.
( Zdjęcia mojego autorstwa ;p )
yeah

[Junior: poprawilem linki :P ]

Dziękuję :*

Ostatnio edytowany przez: slw, 5 września 2005, 14:42 [1 raz(y)]

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Żeniu
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 15:16

Krisu napisał:  

Żeniu napisał:  

Orło napisał:  

trib napisał:  
[cytat=Orło]Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.

mowisz o bunkrze pod sektorem 0??

tym bunkrze, do którego wchodzi się tam gdzie basen był (no w zasadzie dalej jest :D) mozliwe że leci on pod sektorem 0.

bunkier kolo basenu wymiata. zamocno tam jest :D:D A co do tego gdzie mozna wypic na luzie to w Porcie Centralnym nad jeziorem. Był ta kiedys ktos??

Możesz wytłumaczyć dla mojej ciekawości, zapowiada sie interesująco więc może kiedyś skorzystam:)

Dojechac mozna tam pociagiem 1 stacje (za free bo na tej trasie nie sprawdzaja biletow, przynajmiej jak ja jezdzilem nie sprawdzaja) albo autobusem 52, wsiada sie na wyszka i wysiada przystanek dalej. Idzie sie prosto i przejsciem nad torami przechodzimy na 2 strone. Idzie sie kolo dzialek w strone podjuch, po 0,5 km zaczyna sie asfalt ale zaraz sie konczy i zaczyna sie jezioro z prawej strony. Duzo drzew, mila atmosfera:D Bylem tam juz b.duzo razy i nigdyu nie widzialem psow. Jedynie starsza ochrona koleji tam czasem chodzi (ale raczej nic nie mowia) bo tam tez jest bocznica dla wagonow. Pozdro. :D

"1948 & 1916"
Dalgus
Kibic
Na forum od 7508 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 16:17
Ja również polecam Staw Brodowski bardzo dobre miejsce do wypoczynku a nawet jeszcze woda ciepla bo dzisiaj sprawdzalem.Tak więc można sie wykąpac.Niedługo ma tam powstac fontanna na samym srodku.Jedna wada jest to ze kreci sie tam bardzo dużo psiarni,Nawet z okna widac.
Dobrze sie tam biega oraz wypoczywa.Miejsce godne polecenia na fotce nr. 3 nawet znajomych widze.

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 17:39

drops_ona napisał:  

U-96 napisał:  
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza ;) nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom

Gdzie to jest?

Teren po Kaskadzie (kolo Pleciugi)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
pdp
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 18:11

Mq napisał:  

drops_ona napisał:  

U-96 napisał:  
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza ;) nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom

Gdzie to jest?

Teren po Kaskadzie (kolo Pleciugi)

WIelokrotnie kolo tego miejsca przechodzilem. Faktycznie wyglada na bardzo klimatyczne. Co do stawku Brodowskiego: kilkakrotnie bylem tam z kolesiami z klasy, spokojnie piwko dalo sie wypic, otoczenie ciekawe. Nie probowalem plywac w stawku, poniewaz widzialem tam niezly syf.

RSH
Krasny
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 21:53

czoczo napisał:  
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach:D mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja;))

Dla Twojej informacji są to ruiny wieży Quistorpa.
Tak kiedyś wyglądała
Kręcili tu film "Młode Wilki"

pdp
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 22:05

bartekwt napisał:  

czoczo napisał:  
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach:D mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja;))

Dla Twojej informacji są to ruiny wieży Quistorpa.
Tak kiedyś wyglądała
Kręcili tu film "Młode Wilki"

W 45 zbombardowali ja Alianci, SS mialo tam punkt widokowy. Ostatni uczniowie 4 LO niby tam sprzatali, smietniki postawili, jakies laweczki i tablice mieli jeszcze w planach, ale co z tego wyszlo nie wiem... Ogolnie zauje, ze nikt nie chcial tego odbudowac. Kasa misiu, kasa :)

RSH
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 23:15

slw napisał:  
Polecam przespacerować się po bezapelacyjnie najpiękniejszej Dzie[L]nicy w Szczecinie :D

1. Obrazek jpg wstawiony na forum
Widok z okna.

2. Obrazek jpg wstawiony na forum

3. Obrazek jpg wstawiony na forum
2 i 3- widoczki z górnej alejki.
( Zdjęcia mojego autorstwa ;p )
yeah

[Junior: poprawilem linki :P ]

Dziękuję :*

daj spokoj :D spalone miejsce totalnie :)

Po życia kres!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 06/09/2005 00:39
dosyc ciekawa strona z ciekawymi miejscami w miescie

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
pdp
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 06/09/2005 18:18
Jest szcze inna strona z galeriami i forum. Polecam!

RSH
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005