Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> 5 Lipca - 60 rocznica << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7625 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 18:03

monter napisał:  
mozna by tez sprawic fane z nazwa naszej ulicy :) Pamietam, ze kiedys Widzew mial flege z numerem jakiegos klubu, w Szczecinie jest pare z nazwami osiedli (Zdroje, Zacheta)

Ja jestem ZA :D

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Qcu
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 18:04

Czarny85 napisał:  
Ale Marian D.zapowiada ze bedzie lepiej :D :D :D

Marian D? Chyba Marian J...? :P

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 18:08
ja też za!

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 21:06
wiec nalezy teraz ogarnac temat, projekt, cene itd :) zapraszam na prv ludzi zwiazanych z ulica/dzielnica, mozna zrobic spotkanie

MKS Pogoń Szczecin Polska
seeedzik
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 21:06
Przy okazji dzisiaj znalazlem w domu dodatek do wyborczej, z okazji 60-lecia Szczecina, co ciekawsze dodatek ten znazl sie w opolskim wydaniu gazety, czyli poszla reklamowka na caly kraj, ciekawie napisane (historia paprykarza i z czym sie miasto kojarzy w kraju (wiekszosc z serwisu gazety "Niezwykle historie Szczecna" - polecam przy okazji :D)) i w srodku lanserka, wielkie przemowienie ze niby Szczecin bedzie wielki i na koncu - Mairan Jurczyk prezydent miasta, no coz jeszcze ktos pomysli w Polsce ze dobry prezydent :D, ale ogolnie reklamowka bardziej promujca Szczecin badz co badz, a powinni jeszcze mocniej reklamowac szczegolnie ten zlot zeglowcow co ma sie odbyc za dwa lata, bo w tym dodatku niby bylo napomkniecie ale mogli by zrobic cos wiekszego, chociarz tez w sumie jeszcze dwa lata :D
To pierwsza reklamowka jaka widzialem w wyborczej u mnie w woj. a roznych takich z innych miast jest co tydzien sporo, do dziela Marian i biuro promocji miasta, moze cos ruszy :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 07/07/2005 12:15

monter napisał:  
wiec nalezy teraz ogarnac temat, projekt, cene itd :) zapraszam na prv ludzi zwiazanych z ulica/dzielnica, mozna zrobic spotkanie

No . Zróbmy może temat .

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 08/07/2005 02:05

monter napisał:  

Pisze ci ciągle na priv ale nie odpisujesz :d

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 08/07/2005 16:59
Dobra, wiec wszyscy zainteresowani z 5lipca i okolic niech sie do mnie odzywaja. Na gg sie ustawimy na jakies spotkanie w celu ogarniecia wszystkiego

monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 08/07/2005 18:13

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

monter napisał:  
Dobra, wiec wszyscy zainteresowani z 5lipca i okolic niech sie do mnie odzywaja. Na gg sie ustawimy na jakies spotkanie w celu ogarniecia wszystkiego

ja sie urodzilem 5 lipca - czy to tez mnie obowiazuje? :D

Ty nam stawiasz wódke z tej okazji, a z innej beczki to juz chyba każdy na tym forum wie kiedy masz urodziny :]

monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2006 13:26
reaktywacja - 61 rocznica

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2006 14:38
Mam pytanie - (Vasyl i Monter nie odzywac sie!) czego to jest rocznica (ja wiem). Moze odpowiedzi na to pytanie, albo ich brak wyjasnia, dlaczego sie o tym nie pamieta.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
NLx
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2006 14:50
Rocznica przekazania wladzy w miescie pod polska administracje.

za plecami psów myśliwskich cała masa
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437651 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005