Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 21:06
Przy okazji dzisiaj znalazlem w domu dodatek do wyborczej, z okazji 60-lecia Szczecina, co ciekawsze dodatek ten znazl sie w opolskim wydaniu gazety, czyli poszla reklamowka na caly kraj, ciekawie napisane (historia paprykarza i z czym sie miasto kojarzy w kraju (wiekszosc z serwisu gazety "Niezwykle historie Szczecna" - polecam przy okazji )) i w srodku lanserka, wielkie przemowienie ze niby Szczecin bedzie wielki i na koncu - Mairan Jurczyk prezydent miasta, no coz jeszcze ktos pomysli w Polsce ze dobry prezydent , ale ogolnie reklamowka bardziej promujca Szczecin badz co badz, a powinni jeszcze mocniej reklamowac szczegolnie ten zlot zeglowcow co ma sie odbyc za dwa lata, bo w tym dodatku niby bylo napomkniecie ale mogli by zrobic cos wiekszego, chociarz tez w sumie jeszcze dwa lata
To pierwsza reklamowka jaka widzialem w wyborczej u mnie w woj. a roznych takich z innych miast jest co tydzien sporo, do dziela Marian i biuro promocji miasta, moze cos ruszy
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 08/07/2005 16:59
Dobra, wiec wszyscy zainteresowani z 5lipca i okolic niech sie do mnie odzywaja. Na gg sie ustawimy na jakies spotkanie w celu ogarniecia wszystkiego
Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2006 14:38
Mam pytanie - (Vasyl i Monter nie odzywac sie!) czego to jest rocznica (ja wiem). Moze odpowiedzi na to pytanie, albo ich brak wyjasnia, dlaczego sie o tym nie pamieta.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437651 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.