Tu żeś mnie zaciekawił... Czy ten samolocik to nie przypadkiem River Raid? A co do Moon Patrol, to tekst z tej giery "Sorry No Bonus" dziwnie pasuje do minionego sezonu...
Odp: stare gry - 17/06/2005 12:35
-Bubble Bobble jakos tak to sie pisalo ale giera wciagala kilka tysiecy plansz do przejsca a wlasciwie kazda taka sama tylko zmienione kolory
Bubble było zajebiste . Pamiętam jeszcze Montezume (chodziłeś jakimś typkiem w kapeluszu i musiałeś zbierać kluczyki. Murdock czy jakoś tak tam się jabłuszka zbierało. I jeszcze kultowa gierka Bulder Dasch, trzeba było zbierać diamenty i uważać na głowę
Odp: stare gry - 21/06/2005 15:20
Dla mnie zawsze wymiatał Sensible Soccer. Do tej pory stawiam go na pierwszym miejscu, nawet przed fifą.Gierka poprostu ma swój klimat. Nie wiem jak u innych, ale u mnie działa bez zarzutu (Win XP), szkoda tylko ze musiałem głos w niej wyłaczyc:/...
Dla mnie zawsze wymiatał Sensible Soccer. Do tej pory stawiam go na pierwszym miejscu, nawet przed fifą.Gierka poprostu ma swój klimat. Nie wiem jak u innych, ale u mnie działa bez zarzutu (Win XP), szkoda tylko ze musiałem głos w niej wyłaczyc:/...
Ja też myśle,że Sensible wymiata. I mam taki sam problem,mogę grać,ale tylko bez głosu.
Odp: stare gry - 21/06/2005 16:54
Tylko i wyłącznie Sensible,tylko ta gra pozwala grać niemal wszystkimi klubami świata. Do dzisiaj w nią gram ,jest nieśmiertelna.
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: stare gry - 24/06/2005 21:37
Najwięcej czasu spędziłem chyba przy Sensible Soccer na Amidze. Extra gra - extra zawody robiliśmy z kumplami.
Potem ukazała się taka chyba jugosłowiańska wersja tej gry, ale wzbodacona o znane z komisów "chmurki". Np. po ostrym faulu piłkarz, który dostał czeroną kartkę bluzgał sędziego, robił sceny przed zejściem z boiska. Nie pamiętam jej nazwy, ale niezła była. Może ktoś pamięta tę hoolsową wersję Sensible Soccer?
Fajny też był Cannon Foder od tych samych producentów.
Ale najlepsze gry to były na Atari. Nocami ciąłem w Boulder Dash'a.
Pozdro dla Atarowców!
Odp: stare gry - 02/07/2005 12:06
Zgadzam się, Sensible World of Soccer - czysta legenda . Do dzisiaj w nią gram chyba częściej niż w FIFĘ, a emocje to już na pewno są większe. Niezapomniana chwila strzelić w ostatniej minucie bramkę na 2:1 dającą mistrzostwo kochanej GieKSie, na wyjeździe najgorszemu rywalowi - Widzewowi Łódź (A kto grał to wie, że gra słabymi, wolnymi zespołami łatwa nie jest). A młodym gnojem nie jestem, w niejedno już grałem i nie jara mnie byle co. Ogólnie ta gierka się nigdy nie zestarzeje.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.