Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> stare gry << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pik Nik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7708 dni

Odp: stare gry - 17/06/2005 11:51

R.P McMurphy napisał:  
i jeszcze byla taka giera co lecialo sie samolocikiem widok byl z gory i poprostu trzeba bylo omijac jakies skaly niepamietam teraz i jeszcze MOON PATROL!! tyle

Tu żeś mnie zaciekawił... Czy ten samolocik to nie przypadkiem River Raid? A co do Moon Patrol, to tekst z tej giery "Sorry No Bonus" dziwnie pasuje do minionego sezonu... :D

Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: stare gry - 17/06/2005 12:35
-Bubble Bobble jakos tak to sie pisalo ale giera wciagala kilka tysiecy plansz do przejsca a wlasciwie kazda taka sama tylko zmienione kolory:D:D:D

Bubble było zajebiste :D. Pamiętam jeszcze Montezume (chodziłeś jakimś typkiem w kapeluszu i musiałeś zbierać kluczyki. Murdock czy jakoś tak tam się jabłuszka zbierało. I jeszcze kultowa gierka Bulder Dasch, trzeba było zbierać diamenty i uważać na głowę :D

Babilon Team
Rosa
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: stare gry - 17/06/2005 12:50
Wie ktoś gdzie można sćiągnąć tą gre Franko ?:> ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: stare gry - 17/06/2005 13:37

Filus napisał:  

R.P McMurphy napisał:  
i jeszcze byla taka giera co lecialo sie samolocikiem widok byl z gory i poprostu trzeba bylo omijac jakies skaly niepamietam teraz i jeszcze MOON PATROL!! tyle

Tu żeś mnie zaciekawił... Czy ten samolocik to nie przypadkiem River Raid? A co do Moon Patrol, to tekst z tej giery "Sorry No Bonus" dziwnie pasuje do minionego sezonu... :D

Oczywiście że River Raid :) mam nawet jeszcze na kompie...

Obrazek gif wstawiony na forum
Pabelo
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: stare gry - 17/06/2005 14:38
znalazłem taką strone z grą FRANKO

racaFlaga PogoniPOGOŃ SZCZECINFlaga Pogoniraca
Santiago
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: stare gry - 21/06/2005 15:20
Dla mnie zawsze wymiatał Sensible Soccer. Do tej pory stawiam go na pierwszym miejscu, nawet przed fifą.Gierka poprostu ma swój klimat. Nie wiem jak u innych, ale u mnie działa bez zarzutu (Win XP), szkoda tylko ze musiałem głos w niej wyłaczyc:/...

Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: stare gry - 21/06/2005 15:37
To powiedz moze z jakiej strony je zassałeś:D

Babilon Team
lukas86
Kibic
Na forum od 7626 dni

Odp: stare gry - 21/06/2005 15:51

Killer napisał:  
Dla mnie zawsze wymiatał Sensible Soccer. Do tej pory stawiam go na pierwszym miejscu, nawet przed fifą.Gierka poprostu ma swój klimat. Nie wiem jak u innych, ale u mnie działa bez zarzutu (Win XP), szkoda tylko ze musiałem głos w niej wyłaczyc:/...

Ja też myśle,że Sensible wymiata. 1 miejsce I mam taki sam problem,mogę grać,ale tylko bez głosu.

TYLKO POGOŃ!
Frz
Kibic
Na forum od 8932 dni

Odp: stare gry - 21/06/2005 16:54
Tylko i wyłącznie Sensible,tylko ta gra pozwala grać niemal wszystkimi klubami świata:D. Do dzisiaj w nią gram ,jest nieśmiertelna.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
maluch69
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: stare gry - 21/06/2005 18:20
Mozna z tej: Stare gry
Oczywiscie chodzi o sciagniecie Sensible.

miejsce na Twoja reklame.
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: stare gry - 24/06/2005 20:31

corsten napisał:  

Pszczółek napisał:  

Pucha napisał:  

Orło napisał:  
Najlepsza gra to był Franko :D

Akcja tej gry toczyła sie w Szczecinie nie ? Bodajże na Slonecznym :)

Nie tylko...

ostatni szef byl u mnie na dzielnicy:D

O ile pamietam to ostatni szef zawsze (zawsze - tzn. jak go pokonales ;) )wylatywal na peron na Pogodnie i rozjezdzal go pociag ;)

Hold skladam temu miastu...
77
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: stare gry - 24/06/2005 21:37
Najwięcej czasu spędziłem chyba przy Sensible Soccer na Amidze. Extra gra - extra zawody robiliśmy z kumplami.
Potem ukazała się taka chyba jugosłowiańska wersja tej gry, ale wzbodacona o znane z komisów "chmurki". Np. po ostrym faulu piłkarz, który dostał czeroną kartkę bluzgał sędziego, robił sceny przed zejściem z boiska. Nie pamiętam jej nazwy, ale niezła była. Może ktoś pamięta tę hoolsową wersję Sensible Soccer?
Fajny też był Cannon Foder od tych samych producentów.
Ale najlepsze gry to były na Atari. Nocami ciąłem w Boulder Dash'a.
Pozdro dla Atarowców!

GKSBełchatów
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: stare gry - 02/07/2005 12:06
Zgadzam się, Sensible World of Soccer - czysta legenda :). Do dzisiaj w nią gram chyba częściej niż w FIFĘ, a emocje to już na pewno są większe. Niezapomniana chwila strzelić w ostatniej minucie bramkę na 2:1 dającą mistrzostwo kochanej GieKSie, na wyjeździe najgorszemu rywalowi - Widzewowi Łódź:) (A kto grał to wie, że gra słabymi, wolnymi zespołami łatwa nie jest). A młodym gnojem nie jestem, w niejedno już grałem i nie jara mnie byle co;P. Ogólnie ta gierka się nigdy nie zestarzeje:).

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005