1. lesbijki i gejow ukamieniowac . ateistow nie
2. wiara to rzecz prywatna ale pedalstwo to choroba (trzeba to leczyc tak lub inaczej)
3. stwierdzam ze pokazuje jaki jestem
4.uwierz ze nikt cie na sile niebedzie nawracal
5.stosy mogly by wrocic
6.za geja juz mozna (i dobrze)
7. jak dziewczyna na mnie patrzy to fajnie
8.manifestuja swoja choroba a nie przekonania
9. tak oczywiscie lepiej byc w F.A (do MW by cie nawet nieprzyjeli)
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 17/06/2005 21:24
Śląskie: Lesbijka i gej postrzeleni śrutem
Kobieta i mężczyzna, wychodzący w czwartek wieczorem z katowickiego klubu, gdzie spotykają się osoby homoseksualne, zostali postrzeleni śrutem przez nieznanego jak dotąd sprawcę.
Środowisko gejów i lesbijek określa to jako akt nienawiści związany z ich orientacją seksualną.
O incydencie poinformowali w piątek przedstawiciele stowarzyszenia Kampania Przeciw Homofobii. Jedną z poszkodowanych osób jest Marzena Rozlach, należąca do zarządu głównego tej organizacji.
"Sprawcą postrzału kierowała prawdopodobnie nienawiść do gejów i lesbijek" - napisali w komunikacie przedstawiciele stowarzyszenia. Przypomnieli, że Kampania Przeciw Homofonii monitoruje przypadki ataków na osoby homoseksualne, związanych z ich dyskryminacją z powodu orientacji seksualnej.
O zdarzeniu poinformowano policję. Janusz Jończyk z zespołu prasowego śląskiej komendy wojewódzkiej w Katowicach powiedział PAP, że 41-letnia kobieta została postrzelona z broni pneumatycznej w biodro, a 23-letni mężczyzna w ramię. Lekarz usunął z jego ciała śrut, kobietę opatrzono. Incydent miał miejsce przed klubem przy ul. Mariackiej, w śródmieściu Katowic.
"Trwają poszukiwania sprawcy, jego zatrzymanie to kwestia czasu. Dopiero wówczas będzie można mówić o motywach tego zdarzenia. Na razie nie można ani potwierdzić, ani wykluczyć, że było to związane z orientacją seksualną poszkodowanych osób" - powiedział Jończyk
Prawdopodobnie z nienawisciNa pewno, jak mozna lubiec "takie cos"!!! W rowa go mogli postrzelic cwela jeb*****!!! Takich akcj na pedalow powinno byc wiecej, zeby sie z domu bali wychodzic!!! Precz z pedalami !!!! Huj im wszystkim w plecy bo w dupe to przyjemnosc
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 18/06/2005 21:39
PEDAŁY DO GAZU!!!
ja tam nie jestem tolerancyjny i to wogóle, a te ich parady to już jest wogóle przesada. Ja na miejscu Kaczyńskiego też bym im nie pozwolił zrobić czegoś takiego. A jak sami już to zrobili to bym wysłał psów żeby rozgonili to towarzystwo (przynajmniej na coś by się przydali)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458027 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.