Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Hattrick-super gra pilkarska!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8522 dni

**

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 14:46
W hattricka założylem kiedyś drużynę ale nie umywa się do managerzone więc ją porzuciłem po kilku dniach i pierwszym meczu....

Dziękuję :)
bos_man
*uciszony
Na forum od 7569 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 18:28
grałem w to ale zostałem bankrutem

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
volve
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 19:58
Podobnie jak Christoph, założyłem, rozegrałem kilka meczy i zrezygnowałem. Mi też bardziej odpowiada Managerzone:) Do ludzi grających w MZ - zgłaszajcie sie do ligi zachodniopomorskiej:) Nowy sezon będzie w maju(dokładnie nie powiem którego, ale jak zacznie się I weekend majowy, to możecie już do mnie pisać zgłoszenia:)

Tabby
Kibic
Na forum od 8044 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 20:37
Zazwyczaj, jeśli chodzi o managery piłkarskie, gra sie w to w co się zaczeło najpierw grać. Np jak ktoś zaczął w MZ to trudno mu jest się przestawić na HT i na odwrót. Ja gram w HT a mój brat w MZ wiec moge sie pokusić o małe porównanie. Przede wszystkim w MZ nie podoba mi się, że można tyle meczów w tygodniu grać, przez co nie wyczekuje się z takim napięciem na kolejny mecz. Kwestia treningu - nie bede sie wypowiadał które rozwiązanie lepsze, lecz musze przyznać, że trening w HT mi się bardzo podoba.
I wreszcie - społeczność. Myśle, że w HT jest fantastyczna społeczność, jeżeli masz supportera to naprawde poznasz dużo ciekawych ludzi ( największa federacja w Zachodniopomorskim zrzesza ponad 120 członków, grając w hattricka założyliśmy nawet prawdziwy klub piłkarski - Hattrick Szczecin, w którym grają członkowie Zachodniopomorskiej Federacji, i gramy w każdą niedziele mecze w ramach II ligi SALOSU.) Naprawde polecam tą grę...A graczy bez supportera namawiam do jego wykupu i zapisania się do Zachodniopomorskiej Federacji :D
edit: Organizujemy nawet spotkania w Propagandzie, na które przychodzi koło 20 osób ze Szczecina i okolic :D

volve
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 22:12
X-pert-->> W dużej mierze masz rację. Ja zaczynałem od MZ-ta(namówił mnie do niego kumpel z klasy) i jak później próbowałem sił w HT, to jednak nie mogłem przyzwyczaić sie do np. opisów piłkarzy.
Co do dużej ilośći rozgrywanych meczy w tygodniu to można na to spojrzeć też inaczej. Dzięki temu można potestować taktyki, zdobyć trochę pieniędzy. Daje to też możliwość tworzenia darmowych lig i pucharów, oraz tworzenia klanów. Zresztą pierwszym składem w tygodniu możesz rozegrać 4 mecze(czyli dwa dni grania, bo w jeden dzień grasz dwa mecze). Zresztą napięcie zawsze jest podczas ligi w niedzielę, to na ten mecz zawsze się wyczekuje.
Co do społeczności to różnie to bywa. Ja dzięki temu, że przez przypadek zostałem organizatorem Ligi Zachodniopomorskiej poznałem wiele osób(no może nie osobiście, ale przez maila lub gg). Managerowie drużyn np. z Polic też często się znają. Nie ma niestety niczego takiego jak supporter(cokolwiek to ma być:) ), ale nie jest aż tak źle.

A co do spotkań w Propagandzie, to szkoda, że nikomu z grających w MZ nie chce sie nic takiego zoorganizować, b w sumie miałbym od siebie pare kroków do propagandy :D

kibic79
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 22:33
dla mnie najwiekszym minusem w hattricku jest to ze podczas przerwy miedzy sezonami mozna grac tylko jeden mecz w tygodniu. kiedy bedzie najblizsze spotkanie w propagandzie?

http://e-dieselservice.pl/
Tabby
Kibic
Na forum od 8044 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 27/03/2005 09:26
Niedawno było w Propie spotkanie, więc na następne trzeba bedzie poczekać ze 3 tygodnie, jak bedzie to wrzuce info do tego tematu.
edit:
Luk2, ty chyba jesteś w ZPFie od niedawna?

Ostatnio edytowany przez: Tabby, 27 marca 2005, 09:39 [1 raz(y)]

Żuchcio
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 21/07/2005 21:45
Ja gram w VI.309 i chyba sie utrzymam ale bedzie cieżko

kibic79
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 21/07/2005 22:15
mnie wyrzucili za przekrety

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 24/07/2005 02:47
co to za giera mozecie podac jakis link?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kibic79
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 24/07/2005 08:19

R.P McMurphy napisał:  
co to za giera mozecie podac jakis link?

www.hattrick.org

STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7452 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 24/07/2005 16:05
a ja tam wole managrzone:D

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Żuchcio
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 24/07/2005 17:52
http://www.hattrick.org/Common/default.asp

-PaveL-
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 10/09/2005 16:15
Gierze w HT od roku, a jakos dopiero teraz doszukalem sie tematu o nim :]:]

Kolejny sezon w VI lidze przede mna...

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
mikka
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 11/09/2005 13:14
Ten cały hattrick ma jakies nagrody czy gracie tylko dla przyjemnosci??????

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Piona!
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 16/09/2005 14:49
jasne ze gramy dla przyjemnosci ;] ... oczywiscie sa robione roznego rodzaju puchary miedzy "prezesami" tedy sa nagrody za 1 miejsce..najczesciej supporter ;] ... a tak PS to jest tu ktos z ZPF czy wszyscy graja bez supka ? :]

Funny
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 19/09/2005 19:26
nigdy w nią nie grałem ale niewiem czy słyszeliście o polskiej grze Sokker strona to www.sokker.org mnie sie ona bardzo podoba

Plus
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 23/11/2005 14:55
(www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=17042 ) jeśli gracie w HT to bierzcie udział w turnieju.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
kibic79
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 04/03/2006 13:26
do grajacych w hattricka: czy nie zaliczylo komus treningu w piatek? pisalem do gma ale bez odzewu

UI
Kibic
Na forum od 7775 dni

*

Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 04/03/2006 14:18
Ja też gram w hattrica lepszy od Mz :D

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005