Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7833 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 18:41
Szacunek :
- POGON - wiadomo ...
- LEGIA - tez wiadomo ... najlepsze ultras, dobre przyśpiewki przedewszystkim wymyślają.. przyjaźń i inne rzeczy o których nie trzeba pisać
- ŚLĄSK - Kibice kibice i jeszcze raz kibice .. świetni ... daja z siebie wszytsko i nawet w 3 lidze jest ich nie malo (pamietam tez akcje co bylem na turnieju i ŚLĄSK tez byl i kazdy dostal cole za dobra gre hehe :P
- ARKA - Kibice równierz swietni heh dobra tez akcja byla w II lidze na wyjezdzie do Gdyni "śledzie to my ! śledzie to my ! " :P
- BARCELONA - wiadomo nawet ludzie ktorzy nie interesuja sie BARCA powinni cos wiedziec ...
- i troche ZAGŁĘBIE S - II liga i III a kibicow bardzo duzo zaangazowanie dzialaczy tez wpozadku ;)

Pogarda :
- Cracovia - NOZOWNICY ! ! ! (komu JAN PAWEŁ II kibicuje :( )
- troche Wisła - Tez potrafia "cos" zrobic kibica Cracovi ale nie az tak brutalnie przynajmniej moim zdaniem ..
- Real Madryd - Za to ze kupywali wszystkie gwiazdy ! ! ! a teraz macie ... Owen z FCL odszedl i siedzi na lawie a jest napewno znakomity ... a teraz maja za to porazke z Getafe 2-1 ... ;)

Mozecie tera mnie krytykowac jak wam sie nie podoba moje szacunki i pogardy ale ja zostane przy swoim zdaniu ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
s_portowiec
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 23:54
Według mnie słowo "szacunek" lepiej byłoby zastąpić słowem "uznanie".
Tak więc największym uznaniem darzę tych kibiców, którzy nie odwrócili sie od swojej drużyny nawet wtedy, gdy ta pałętała się czy pałęta po niższych ligach. Do nich zaliczam Lechię, Arkę, Śląsk, Zagłębie Sosnowiec, Lecha Poznań (chociaż w tym przypadku różnie z tym bywało). Dla Lecha uznanie za np.przyjęcie kibiców Legii na finale Pucharu Polski gdy praktycznie zabroniono im oficjalnie wejścia na trybuny w Poznaniu czy za pożegnanie naszych kibiców w Poznaniu gdy Pogoń spadała do II-giej ligi.
Osobne uznanie dla Legii za doping, nowe pomysły i oprawy.
Moje "uznanie" dotyczy tylko kwestii jakie wymieniłem, nie wnikam w honorowość ekip ponieważ nie jestem blisko "kumatych" chociaż parenaście ładnych lat chodzę na wszystkie mecze.
Co do braku uznania czy szacunku- Cracovia- zbieranina bandytów, nożowników i gwałcicieli kóz :)
Rozwalił mnie jeden argument, że brak szacunku dla drużyny wynika stąd, że Pogoń przegrała z nimi wysoko w lidze. To w takim przypadku, Legia nie powinna mieć u nas szacunku bo regularnie nam spuszcza bańki. Rzeczywiście argument nie do przebicia.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462680 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005