Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wirusy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
1973
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7866 dni

*

Odp: Wirusy - 06/03/2005 19:39

Prawy napisał:  
sciagnalem sobie pande i nie wiem czemu ale to g***o nie robi nic poza zajmowaniem miejsca! pomocy!

ja mam pande od poczatku czyli ponad 8 miechow i jestem zadowolony,tyle ze trzeba co jakies 60 czy 90 dni aktualizowac.

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:19 [1 raz(y)]

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Wirusy - 06/03/2005 23:23

Power napisał:  

Niebuszewiak napisał:  
ja tam korzystam z Norton SystemWorks i wszystko dziala jak nalezy :D (przynajmniej na razie)

Norton to największe gówno jakie widziałem. Radzę zainwestować w darmowego Avast.

Ja tam nie mam zadnych problemow. Wystarczy go aktualizowac co jakis czas i wszystko ok.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Wirusy - 07/03/2005 00:53
No ja też mam pande co w połączeniu z firefoxem daje dobry efekt, jak narazie nie miałem poważniejszych kłopotów z wirusami bo wiadomo że zawsze się jakieś gówno przedostanie....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 13:20
Norton mało mi nie zajeździł kompa :D Polecam Kaspersky Anti-Virus 5.0.149 + Kaspersky Anti-Hacker 1.5.119.0. Są lekko strawne, cały czas są oba włączone, a od kiedy je mam jeszcze żadne gówno m się nie wcięło:) No ale może dlatego, że wole gołe baby w realu a nie z kompa :D

A ściągnąć można przez eMule. Linki są na osłoskop.net albo na osiolek.com Pliki mają po kilkanaście mb.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
ted
Kibic
Na forum od 8898 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 14:35
a ja jadę na nortonie od ok. 4 lat i jest git
trzeba tylko uaktualniac bazę i jest spoko
wirus

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Wirusy - 07/03/2005 18:27

Macieq napisał:  

1. Thunderbird [darmowy]

A móglbyś agarnąc coś takiego bo mam 2 konta i jedno (na WP) działa OK, ale w drugim jak łącze się to wyskakuje mi coś takiego (poniżej) i choć w sprawach komputerowych nie jestem nowiciuszem to z tym narazie nie radze sobie kwasny

Obrazek jpg wstawiony na forum

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 19:35
A ja używając jeszcze Outlook Express (niedługo zmienie za poradą Maćka) właśnie doszedłem do wniosku że z jednego konta mejle mi Outlook nie ściąga (z o2.pl, a onetu bez problemu). Jak zakładałem to konto na Outlooku to normalnie ściągneło mi wszystkie mejle co były na koncie, a potem nic... zdziwilem się bo czekałem na e-maile, w końcu wszedłem na stronę i... tam też ich nie było. Robiłem próbę - kumple wysyłali mejle i nie dochodziły. Teraz jak usunąłem z Outlooka to konto już działa... ale sporo e-mali straciłem :/ Miał ktoś kiedyś coś takiego? Co mogło być przyczyną?

Obrazek gif wstawiony na forum
Szymek
Kibic
Na forum od 8619 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 20:16
Polecam: http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=menu, modu zmnien na linka ;)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: Wirusy - 07/03/2005 21:00
ja mam AVG Anti-Virus Free Edition - czeski program antywirusowy, jak na mój gust całkiem dobry i łatwy w użyciu
WWW.GRISOFT.COM
a do tego zainstalowany Kerio Personal Firewall 4, no i raz na jakis czas dobrze sprawdzic kompa jakims skanerem on-line typu TREND MICRO albo MKS VIR buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 21:06
Obrazek jpg wstawiony na forum

chyba chodzi o to ze podales zle dane albo zaznaczyles sposob autoryzacji na serwerze taki, z ktorym serwer nie moze sobie poradzic

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 21:12

Sampaio napisał:  
, no i raz na jakis czas dobrze sprawdzic kompa jakims skanerem on-line typu TREND MICRO albo MKS VIR buhaha

MKS VIRa dyskwalifikuje:

Cytat:  
Twoja przeglądarka to:
Netscape Navigator 5 w systemie Windows

Do korzystania ze Skanera On-Line wymagana jest przeglądarka
Internet Explorer 4.0 i nowsze

natomiast TREND MICRO nie znałem, dzięki, z FireFoxem dobrze sobie radzi :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Wirusy - 07/03/2005 22:33

ted napisał:  
a ja jadę na nortonie od ok. 4 lat i jest git
trzeba tylko uaktualniac bazę i jest spoko
wirus

No kolejny porządny. :D BTW ostatnio w szkole włączam kompa i ... się okazało, że mam wirusa, który uniemożliwia uruchomienie, poprzez kliknięcie plików z rozszerzeniem .exe :)
Tak przy okazji zainstalowany MKS Vir nie znalazl wirusa. :)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Wirusy - 08/03/2005 00:25
Dobra dałem rade, naprawiłem to dziadostwo :D a jak juz jesteśmy przy temacie mozilli to jest jeszcze cos godnego uwagi oprocz firefoxa i thunderbirda?

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wirusy - 24/03/2005 11:59

Macieq napisał:  

Jay-J napisał:  
A możesz coś polecić?

1. Thunderbird [darmowy] link
2. The Bat [płatny, ale są cracki :P]

Której wersji The Bat używasz? Najnowsza jaką znalazłem to 3.01, ale cracka nigdzie nie moge znalezc.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462716 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005