Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kaczorowski w Legii po spotkaniu z kibicami! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomekwoj111
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7891 dni

Kaczorowski w Legii po spotkaniu z kibicami! - 13/02/2005 19:46
Kaczorowski przyszedł, kibice wyszli
Niedziela, 2005-02-13 18:00
Tak dużej liczby kibiców nie było jeszcze na żadnym spotkaniu w pubie eLka. Na pół godziny przed przyjazdem Pawła Kaczorowskiego wejście do środka Klubu Kibica graniczyło z cudem. Spotkanie, na którym nowy zawodnik Legii miał wyjaśnić osobiście wszystkie spore kwestie z kibicami jednak się nie odbyło. Kwadrans po 17.00 kiedy do pubu wszedł Kaczorowski zgromadzeni kibice opuścili pomieszczenie. Niektórzy w kompletnej ciszy a inni demonstrując niechęć do byłego zawodnika Lecha Poznań. Na sali pozostali tylko nieliczni sympatycy Legii oraz grupa dziennikarzy.

Zdjęcia znajdziecie tutaj.

Z sali padły tylko nieliczne pytania od kibiców Legii:

Jak możesz spojrzeć w oczy piłkarzom Legii po tym, co śpiewałeś?

Normalnie. Nie słyszałem, żeby któryś z piłkarzy Legii miał do mnie jakieś pretensje. Najlepiej ich się spytać czy mają do mnie jakieś pretensje.

Jak Pan się czuje w zespole Legii?
- Czuję się bardzo dobrze w tym zespole... skoro jeszcze tu jestem.

Jestem kibicem od 34 lat i jeszcze nigdy nie widziałem, żeby zawodnik drużyny przyjezdnej, który tak zachowywał się w budynku Legii potem grał w jej barwach. Co Pan dzisiaj może powiedzieć o tamtej sytuacji i zachowaniu zawodników Lecha?

- Nie będę się tłumaczył za swoich kolegów. Mogę tylko powiedzieć za siebie. Cieszyłem się po zwycięskim meczu i śpiewałem „Legła Warszawa”. Legia przecież przegrała. Jestem piłkarzem i mam prawo do radości po zwycięstwie. To, że nie podoba sie to kibicom Legii - ja to rozumiem. Nie robiłem tego, żeby zdenerwować kibiców ani obrazić Legię. Nigdy nie chciałem obrazić żadnego kibica ani piłkarza, a że kibice odbierają jako zniewagę i wręcz nie do przyjęcia takie śpiewy - to się wydarzyło, nie da się tego odwrócić.

Jest Panu wstyd? Ma pan wyrzuty sumienia? Przeprasza Pan za to śpiewanie?

Za to, że śpiewałem i cieszyłem się po zwycięstwie? Przykro mi tylko, że ktoś się obraża lub czuje się urażony moją radością. Na pewno przed nikim nie będę klękał i za to przepraszał. Ja wiem, co zrobiłem jestem osobą odpowiedzialną – cieszyłem się. Jeżeli to się komuś nie podoba – trudno.

Paweł Kaczorowski nie był zbyt chętny do rozmowy z dziennikarzami.

– Miałem się spotkać z kibicami a nie z dziennikarzami na konferencji prasowej. Cała ta sytuacja na pewno nie jest komfortowa dla mnie. Przyszedłem tutaj, żeby porozmawiać z kibicami i wyjaśnić całą sytuację. Nie chcieli rozmawiać ze mną - trudno. Jestem w Legii, podpisałem kontrakt, jedyna szansa na to, żeby zdobyć szacunek kibiców Legii to jest moja bardzo dobra gra w tym klubie. Legia gra o mistrzostwo Polski i jeśli uda mi się do tego przyczynić myślę, że wtedy kibice będą mnie troche inaczej trakotwać.

Po 15 minutach Wojtek Hadaj zakończył najkrótsze spotkanie w pubie eLka
www.legia.net

Pogon to my!!
Niezauważalny
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Kaczorowski w Legii po spotkaniu z kibicami! - 13/02/2005 20:50
moim zdaniem Kaczorowskiemu sie zle wydaje ze gdy bedzie dobrze gral to u kibiców znajdzie szacunek co najwyzej u piknikow chyba nikt sie nie dziwi co do zachowania kibiców legi dobrze zrobili

mks goral
Kibic
Na forum od 7798 dni

Odp: Kaczorowski w Legii po spotkaniu z kibicami! - 13/02/2005 21:15
Następny. O Kaczorowskim pamiętałeś to pamiętaj tez to : Legii.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005