| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Miriam ;) - 11/01/2005 23:50
Cytat ze strony TVN:
Miriam to wspaniała, obdarzona wyjątkową urodą meksykańska modelka. O względy Miriam zabiega sześciu przystojnych kawalerów. Pod koniec edycji programu Miriam wybierze tylko jednego z nich. Zwycięzca zainkasuje wygraną, 10 000 funtów oraz wybierze się z piękną Miriam w egzotyczną podróż. Wybranek Miriam pozna również jej tajemnicę. Piękna modelka, jak każda fascynująca i sławna kobieta bardzo dba o swoją prywatność. I jak się niebawem okaże, ma ku temu ważne powody.
Lecz co się okazało ? Że tych sześciu mężczyzn pozwało do sądu program reality show podczas, którego przez trzy tygodnie starali się uwieść kobietę, która na końcu okazała się być transseksualistą.
Biorący udział w programie wynajęli sławną kancelarię prawniczą Schillings i wytoczyli sprawę brytyjskiej sieci Sky TV i twórcom programu There's Something About Miriam.
Panowie twierdzą, że doszło do nadużycia seksualnego i zatajenia, ponieważ "nie wiedzieli, że całują i pieszczą mężczyznę". Oszukani gentlemani oskarżają jego twórców także o zniesławienie, złamanie warunków kontraktu i szkody osobiste.
Podczas, gdy widzowie od początku wiedzieli, że Miriam to mężczyzna, panowie biorący udział w programie dowiedzieli się o tym dopiero, gdy został wybrany zwycięzca - właśnie wtedy Miriam podniosła spódniczkę i prawda wyszła na jaw.
Brytyjska gazeta "The Sun" donosi, że biorący udział w programie panowie byli tak oburzeni, że jeden z nich rzucił się z pięściami na producenta
Miriam
Jak dla mnie przegiecie,ale zalezy kto co lubi
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 11/01/2005 23:58
Heheh, niezłe jaja (bez podtekstów), tylko po cholerę te zdjęcia wrzuciliście :/
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 12/01/2005 00:19
Jaaa nawet nie chce mi sie nic gadać! kto wogóle taki program wymyślił a może reżyser też jest ... ten no wiecie A chłopaki mogli sie nie poznać gdyż generalnie faktem jest, że Pani/Pan Miriam przygotowuje się do operacji zmiany płci, więc łyka różne hormony i dzięki temu, urosły jej piersi oraz zanikają jej (dosłownie) męskie narządy płciowe. Dlatego nic nie widać :kwasny:
|
Ostatnio edytowany przez: Łabek, 12 stycznia 2005, 00:25 [1 raz(y)]
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 12/01/2005 00:21
Miriam (Marian)
ostro jak sie chlopaki staraja o całusa ale za 10 000 funciakow i wycieczke to tez moglbym pobiegac i poplywac dla tego czegos 
P.S. ... NIe bój się zmiany na lepsze ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 12/01/2005 00:28
a co Szołn, szykujesz taki program?
jak za taka nagrode to ja sie zglaszam... nie musze nawet z nim/nia gadac i przebywac, jestem pewny, ze mnie wybierze
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 12/01/2005 00:31
Eeej chłopaki moim zdaniem niesmaczny temat można coś z tym zrobić...?
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miriam ;) - 12/01/2005 00:33
wypierdalać mi z takimi linkami 
bez kitu żeby "laska" przed kamerą wymiatała parówką to już przesada
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|