Psy, Piwo i Zarząd - 27/11/2004 11:34
Wzieli mnie na dmuchanie po 2-ch tygodniach choroby(angi), bo mój wygląd był nie TAKI, jebłem temu szczeniakowi w ustnik i stwierdził że mam 0.8prom ale gość był w porzo i poprostu mnie puścił, jednak pewien niedosyt pozostał, mianowicie jak jest możliwe żeby po 2-u tygodniowej absencji(ciężko było) alkomat mógł wykazać 0,8?
Może będzie potrzeba zaprośić działaczy wraz z tymi alko. i niech najpierw ONI dmuchną w ramach testu a potem niech decydują o pewnych wartościach, czhyba że ONI są ciągle najebani!!!!!!!!!!
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 27 listopada 2004, 12:00 [1 raz(y)]
wynik był 0,8 promila czyli spotkanie raczej przeciętne
może oni po prostu mają sprzecik stuningowany w zależności od potrzeby
od razu przypominaja mi sie wagi w mięsnych za czasu PRLu
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Wzieli mnie na dmuchanie po 2-ch tygodniach choroby(angi), bo mój wygląd był nie TAKI, jebłem temu szczeniakowi w ustnik i stwierdził że mam 0.8prom ale gość był w porzo i poprostu mnie puścił, jednak pewien niedosyt pozostał, mianowicie jak jest możliwe żeby po 2-u tygodniowej absencji(ciężko było) alkomat mógł wykazać 0,8?
Może będzie potrzeba zaprośić działaczy wraz z tymi alko. i niech najpierw ONI dmuchną w ramach testu a potem niech decydują o pewnych wartościach, czhyba że ONI są ciągle najebani!!!!!!!!!!
Mówię głąbie o meczu
z GKS
Pozdro
a żewy jesteści tylko napinaczami to h... wam
Ostatnio edytowany przez: fan57, 27 listopada 2004, 21:23 [1 raz(y)]
Odp: Psy, PIWO i Zarząd - 28/11/2004 03:43
Założyłem temat w krórego kwestii można snuć wiele wątków i opowieści ale z tego co widzę Wy postanowiliście przyjebać się tylko do jednego, iż niefortunnie użyłem czasu!!!
Wtym jesteście zajebiści!!!! Dzięki!!!!!!
Założyłem temat w krórego kwestii można snuć wiele wątków i opowieści ale z tego co widzę Wy postanowiliście przyjebać się tylko do jednego, iż niefortunnie użyłem czasu!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772478317 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.