Propozycje do statystyk ! - 08/11/2004 22:42
Zgodnie z informacją na stronie głównej serwisu zaczynamy zabawę od następnej - XII kolejki ekstraklasy. Po jej zakończeniu czekamy na wasze propozycję do "jedenastki kolejki"
Prosimy o podawanie swoich typów z podziałem na pozycję
- bramkarz
- obrońca
- pomocnik
- napastnik
Wybieramy także najciekawszy mecz pod względem sportowym jak i kibicowskim (liczy się frekwencja + oprawa)
Odp: Propozycje do statystyk ! - 08/11/2004 23:43
Bardzo fajny pomysł... tylko od kiedy Kiełbowicz jest ofensywnym obrońcą ?!?! Można jeszcze dorzucić w późniejszym terminie Zawodnik i Trener Miesiąca
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Propozycje do statystyk ! - 09/11/2004 00:03
a ja proponuje słuszną porcję humoru zeby nie było tak sztywno, bądźmy oryginalni :-)
cos w stylu "arbiter weekendu" bądź kontrowersja kolejki (moze tez byc jakies ważne wydarzenie), pomysł z najlepszą publiką jest super
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Propozycje do statystyk ! - 09/11/2004 01:02
Pomysł nowatorski i bardzo ciekawy, widać że admini nie próżnują i ciągle uatrakcyjniają stronę ale obawiam się że można będzie odczuć brak obiektywizmu w ocenie graczy a poza tym bardzo mało osób ma Canal+ więc oceny będą jedynie na podstawie opinii dziennikarzy ale z drugiej strony ciężko przecież żeby każdy oglądał wszystkie mecze każdej kolejki więc z tym raczej nie bedzie większego problemu.
A i jeszcze jedno ten wybór najlepszej atmosfery na meczu to oczywiście poza naszym stadionem bo odkąd lech zaczął szmacić to praktycznie nikt poza Legią nie jest w stanie nam dorównać z tym że my mamy przewagę nad Waw-ą w frekwencji ale chyba jeszze troszkę gorzej jest z dopingiem.
Ogólnie wielkie za pomysł i sukcesyne prace nad rozwojem strony
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Propozycje do statystyk ! - 14/11/2004 22:55
no wiec tak bardzo ciezko jest oceniac jakas kolejke nie ogladajac meczy ani skrotow ale po przeczytaniu relacji ligowych w kilku portalach moje typy sa nastepujace:
do jedenstaki kolejki napewno wybralbym :
Bramkarz Cabaj -Cracovia
Obrona Kalousek-Zaglebie
PoomocKazmierczak -Pogoń
Pomoc Zienczuk-Wisla
Atak Saganowski -Legia
AtakFrankowski-Wisla
Atak Mierzejewski-Zaglebie
wiecej typow nie mam szczegolnie na obroncow byc moze ktos z Wisly Krakow lub Legii Warszawa
a na najlepszy mecz kolejki wytypowalbym mecz Łeczna-Groclin lub Pogon -Cracovia
B : Pilarz, Banaszynski( Polonia)
O : Popiela (Górnik), Szala (Legia), Kłos (Wisła) ,Bieniuk (Amica)
P : Cantoro ,Szymkowiak (Wisła), Rosłoń( Legia) Maslowski ( Odra)
N : Saganowski (Legia) ,Frankowski (Wisła)
mecz kolejki wybor jest prosty Groclin- Wisła
publicznosc kolejki Legia -Płock myslalem jeszcze o meczu Cracovia -Amica no ale coz Amica jak zwykle stawila sie w liczbie 0 a do Warszawy wybrali sie kibice Wisły
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758619938 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.