Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Znana Miss - starcie 4 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7993 dni

Odp: Znana Miss - starcie 4 - 09/11/2004 16:49

PiteRek napisał:  

..::śmiel@q::.. napisał:  
Ja stawiam na 2 ! Też jestem zdania że lepiej byłoby wybierać naturalne ale przyjeła się tradycja miss więc będzie raczej piąta edycja. A może PiteRek połączyć "wybory" (2 miss,2 normalne) he he ? Tylko trzeba by było zmienić nazwę...

To zmień nazwe tematu, dorzuć "swoje" dwie misski, daj je jako numer "6" i "7" i jedziem:D Po jakimś czasie zrobimy podsumowanie i dwie najlepsze z tej siódemki wejdą do następnej rundy czy jak to tam sobie wymyślisz;) Pozdro

Panowie nie macie swoich typów?:D

Mam pewien pomysł na koontynuację "wyborów". Potem napiszę jaki a jeszcze potem zrealizuje :D No więc proponuje żeby dalej głosowali wszyscy na "naturalne" i wyjdą dwie + miss.W następnym straciu dorzucę jedną miss i będą dwie takie i dwie takie. Będzie się głosowało na jedną miss i na jedną naturalną.To tak żeby była zachowana tradycja :D Bo mieszać nie ma sensu.
PiteRek ty szukasz naturalne a ja miss (do następnej rudny) ? ;P

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 9 listopada 2004, 21:02 [1 raz(y)]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Znana Miss - starcie 4 - 11/11/2004 15:52
glosuje na 2 i 4 ale dozuccie w koncu nastepne starcie bo sie doczekac nie mozna

PS jezeli chodzi o znane mis a nie naturalne to 1 jest bardziej taka do zerzniecia a 2 wydaje mi sie bardziej wartosciowa

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Znana Miss - starcie 4 - 11/11/2004 16:53
Jak dla mnie to one wygladaja tak samo, ale wybieram 1 bo odslania wiecej walorow...a tak apropo ładnych kobiet www.skins.be

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: Znana Miss - starcie 4 - 11/11/2004 17:18

PiteRek napisał:  

Moja faworytka to namber 3:)
Panowie, wasze typy?

na nr 3 nie ma mocnych :D dobre panie wybrałeś :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Znana Miss - starcie 4 - 11/11/2004 19:08
Chyba 2 ale 3 też niczego sobie no i zdeydowanie wole takie niż sztuczne barbie...

Dziękuję :)
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772478186 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005