Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komunikatory Internetowe << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Marlena
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7346 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 11/12/2004 09:54
Łukasz Foltyn, twórca legendarnego polskiego komunikatora Gadu-Gadu, nie chce zostawać w tyle za konkurencją. Jeszcze przed Nowym Rokiem ujrzymy nową wersję programu oznaczoną numerem 7, w której dodana zostanie w końcu możliwość przeprowadzenia wideokonferencji. Foltyn, po zapowiedziach Tlenofonu i po wydanej już testowej wersji Nawijki przez twórców WPKontaktu uchylił rąbek kolejnych planów.

Do komunikatora zaimpletowana zostanie usługa internetowego telefonu wzorującego się na popularnym SKYPE OUT. Numer telefonu składał będzie się prefiksu operatora oraz indywidualnego numeru Gadu-Gadu.
Dzwonić będzie można zarówno na telefony stacjonarne i komórkowe.

Nie wyjaśniona została jeszcze sprawa wysyłania sms-ów, a także łączenia się z użytkownikami Tlenofonu i Nawijki.

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 11/12/2004 10:51

Marlena napisał:  
Łukasz Foltyn, twórca legendarnego polskiego komunikatora Gadu-Gadu, nie chce zostawać w tyle za konkurencją. Jeszcze przed Nowym Rokiem ujrzymy nową wersję programu oznaczoną numerem 7, w której dodana zostanie w końcu możliwość przeprowadzenia wideokonferencji. Foltyn, po zapowiedziach Tlenofonu i po wydanej już testowej wersji Nawijki przez twórców WPKontaktu uchylił rąbek kolejnych planów.

Do komunikatora zaimpletowana zostanie usługa internetowego telefonu wzorującego się na popularnym SKYPE OUT. Numer telefonu składał będzie się prefiksu operatora oraz indywidualnego numeru Gadu-Gadu.
Dzwonić będzie można zarówno na telefony stacjonarne i komórkowe.

Nie wyjaśniona została jeszcze sprawa wysyłania sms-ów, a także łączenia się z użytkownikami Tlenofonu i Nawijki.

i zapewne bedzie dzialac jak kupa :)

Po życia kres!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7322 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 11/12/2004 11:25
Co wy tak chwalicie te GG :) Owszem dobry programik, ale spróbójcie MSN :)

Szczecińska albo żadna!
kijevo
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 11/12/2004 11:27

Power napisał:  
Co wy tak chwalicie te GG :) Owszem dobry programik, ale spróbójcie MSN :)

mam i bardzo polecam

Safe
Kibic
Na forum od 7404 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 25/11/2005 22:15
to najnowsze gg do qpa :)
A propo na nowym gg sprobujcie takie emoty : ": ))" ": ((" "<w8>" oczywiscie bez odstepow i cudzyslowow ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7692 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 25/11/2005 22:39
www.konnekt.info

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
BNY
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 08/05/2006 16:30
czu dziala wam w tym momencie gg??

eF^
Kibic
Na forum od 7663 dni

*

Odp: Komunikatory Internetowe - 08/05/2006 16:35
nie dziala

Piona!
Kibic
Na forum od 7062 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 08/05/2006 16:54

benny napisał:  

http://komunikatory.wiadomosc.info/temp/monitor.php ;)

Michał51
*zablokowany
Na forum od 6913 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 08/05/2006 17:12

benny napisał:  

teraz działa ale jeszcze godzine temu mi nie działało

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Lrd
Moderator**
Na forum od 7253 dni

Gadu-Gadu - 16/09/2006 00:19
Mam problem z GG. Niedawno zmienialem nr Gadu i wyglada na to, ze dostalem nr po jakims Grubym, ktory jest kibicem Jagiellonii. I ciagle sie do mnie odzywaja jego kumple. Co jest dosyc meczace bo wiekszosc, kiedy ja pisze ze kibicuje Pogoni, mysli ze to tylko tandetny dowcip Grubego. I tu pojawia sie pyttanie: Czy da sie cos zrobic zeby oni nigdy wiecej do mnie nie napisali (poza zmiana nr) czy jestem skazany na te rozmowy???????

Against modern wszystko!
Rosa
Kibic
Na forum od 7300 dni

Odp: Gadu-Gadu - 16/09/2006 00:29

...:::LORD:::... napisał:  
Mam problem z GG. Niedawno zmienialem nr Gadu i wyglada na to, ze dostalem nr po jakims Grubym, ktory jest kibicem Jagiellonii. I ciagle sie do mnie odzywaja jego kumple. Co jest dosyc meczace bo wiekszosc, kiedy ja pisze ze kibicuje Pogoni, mysli ze to tylko tandetny dowcip Grubego. I tu pojawia sie pyttanie: Czy da sie cos zrobic zeby oni nigdy wiecej do mnie nie napisali (poza zmiana nr) czy jestem skazany na te rozmowy???????

możesz zablokować tylko ich ... tyle w temacie

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7253 dni

Odp: Gadu-Gadu - 16/09/2006 00:35

Rosa napisał:  

Tyle ze zawsze pisza z innego nr. Wychodzi na to ze za kazdym razem ktos inny. Zeby to byli (L)egionisci to ok. Ale kibice Jagi???? A jasnowidzem nie jestem.

Against modern wszystko!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Gadu-Gadu - 16/09/2006 01:17

Rosa napisał:  

Tyle ze zawsze pisza z innego nr. Wychodzi na to ze za kazdym razem ktos inny. Zeby to byli (L)egionisci to ok. Ale kibice Jagi???? A jasnowidzem nie jestem.

krótko mówiąc ktoś Cie robi w Ch*ja ;]

Po życia kres!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7164 dni

*

Odp: Komunikatory Internetowe - 16/09/2006 08:49

Rosa napisał:  

wykorzystaj to w odpowiedni sposob:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Cris
Kibic
Na forum od 6786 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 16/09/2006 09:23

Randall McMurphy napisał:  

Rosa napisał:  

wykorzystaj to w odpowiedni sposob:)

Tam jak masz te okienko jak sie zmienia czy jestes dostępy itp.i wyzej i sa opcje :
- pokazuj statusy tylko znajomym
- nie pokazuj wiedomosci od nieznajmoych

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7653 dni

Odp: Komunikatory Internetowe - 29/01/2008 18:51
działa wam gg?
mi od kilku godzin nie udaje sie zalogowac

eF^
Kibic
Na forum od 7663 dni

*

Odp: Komunikatory Internetowe - 29/01/2008 19:07
del

Ostatnio edytowany przez: eF^, 4 lutego 2008, 14:38 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005