| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Narodowy test inteligencji 2004 - 25/10/2004 18:14
A ja mialem 225  I wyprzedzilem L. da Vinci na liscie najinteligentniejszych ludzi w histori 
A tak na serio to w tamtym roku mialem chyba 118, co mnie wk.... bo mimo robieniu testu na luzie odpowiedzialem dobrze na prawie wszystkie pytania - sie podjaralem ze do MENSY wstapie - a tu sprawdzam w tabelce i wychodzi mi srednie w sumie 118. Wszystko przez te podzialy wiekowe, i tak maksymalnie mozna bylo zdobyc w moim wieku 140 - glupie wg mnie......a poza tym testy takie nie zawsze oddają inteligencję bo tak naprawde mozna sie ich nauczyc - ja robilem sobie przed tym TVN-owskim tylko raz (i to nie do konca) i mimo to zadania logiczne z liczbami rozwiązywalem w 2-3 sek - ciagle ta sama zasada byla . Poza tym bardziej sprawdzają zdolność logicznego myslenia, niz inteligencję
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Narodowy test inteligencji 2004 - 25/10/2004 19:24
Ja 98 miałem. Nie wiem co ma Bogusław Linda to naszej inteligencji ale luz Wogole miałbym troszkeczke więcej tylko że ten pasek z czasem zapierdalał tak, że sie stresowałem W tamtym roku 110 znacznie lepiej bylo ;] Za tą głupotę jeszcze mnie wypierdola z issonline.pl :> to ja
|
Ostatnio edytowany przez: kus, 25 października 2004, 19:37 [2 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Narodowy test inteligencji 2004 - 25/10/2004 20:06
A Szczecin zajął 3 miejsce , zachodniopomorskie 4. Co roku plasujemy się w czołówce
W tym roku te testy były jakieś dziwne,ale może dlatego tak sądzę, że osiągnąłem gorszy wynik niż rok temu? A może człowiek powoli głupieje w tym kraju
|
Kocham Szczecin=kocham Pogoń
|
|
|
- 1
- 2
-
|