Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dyskryminacja niektórych forumowiczów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7857 dni

Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 18:11
Chciałbym zadac konkretne pytanie do szanownych moderatorów "Czym sie panowie kierujecie podczas kasowania postow ? " Przez ostatnie kilkanascie dni napisalem ich kilkia.Jednakże bylo one po kilku minutach usuwane. Zupełnie nie wiem dlaczego ?? Moze mi na to odpowiecie?? Przeciez żadnych głupot nie wypysiwałem, nie zaśmiecałem forum. Wręcz przeciwnie chciałem napisać coś mądrego, aby i inni mieli z tego pożytek

Poprze skasowanie tego postu sami panowie wystaiwacie sobie opinie i ocenę

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 18:37
moze sa za malo kumate ;p

barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 19:35

Ivan napisał:  
Chciałbym zadac konkretne pytanie do szanownych moderatorów "Czym sie panowie kierujecie podczas kasowania postow ? " Przez ostatnie kilkanascie dni napisalem ich kilkia.Jednakże bylo one po kilku minutach usuwane. Zupełnie nie wiem dlaczego ?? Moze mi na to odpowiecie?? Przeciez żadnych głupot nie wypysiwałem, nie zaśmiecałem forum. Wręcz przeciwnie chciałem napisać coś mądrego, aby i inni mieli z tego pożytek

Poprze skasowanie tego postu sami panowie wystaiwacie sobie opinie i ocenę

moze i sie starales ale najwidoczniej ci nie wychodzilo :D

POGOŃ SZCZECIN!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 20:17
Drogi Ivanie. Nie masz racji.
Twoje posty zostaly przeniesione do innych tematów, gdyż je dublowały - zakładałes topic na temat na który już dyskutowano w innym temacie - przeniosłem twój temat tak że stał się odpowiedzią innego

Zgodnie z regulaminem który zaakceptowałeś podczas rejestracji:

Zasady pisania wypowiedzi -> 4. Przed napisaniem jakiegoś tematu, sprawdź czy wcześniej już taki nie był założony. Tematy, które się powtarzają będą usuwane.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 20:53

Macieq napisał:  
Drogi Ivanie. Nie masz racji.
Twoje posty zostaly przeniesione do innych tematów, gdyż je dublowały - zakładałes topic na temat na który już dyskutowano w innym temacie - przeniosłem twój temat tak że stał się odpowiedzią innego

Zgodnie z regulaminem który zaakceptowałeś podczas rejestracji:

Zasady pisania wypowiedzi -> 4. Przed napisaniem jakiegoś tematu, sprawdź czy wcześniej już taki nie był założony. Tematy, które się powtarzają będą usuwane.

to i ja coś może powiem bardziej czytelnego :D
jeśli ktoś na pisze nowy temat, a moderator stwierdzi, że mogłby on się znaleźć w innym temacie, który już istniej teraz nie jest kasowany (kasowane są wyłacznie dleikatnie mówiąc dziwne i betonowe tematy)
zostaje takie wpis - temat przeniesiony do właściwego tematu lub do tematu zbliżonego
więc Panowie i Panie wpis tak naprawdę nie ginie jest w temacie, który moderator uznał za zbliżony
aha również nie pojawią się zablokowane tematy z wpisem 1 użytkownika i odpowiedzią moderatora, że temat zablokowany odsyłam tutaj (link d oinnego tematu) jak to dotychczas miało miejsce
temat zostanie przeniesiony na zasadach jak wyżej
ale to zawiłe, mam nadzieje, że czytelne

pzdr

Ivan
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 20:58
Niby macie racje drodzy moderatorzy, ale przejdzmy do konretów. Po przefranym meczu Wisłą w płocku pisałem o ogolnych porażkach potażkjach na wyjazdach i niemoznosci wywalczenia punktu, anie pisalem tylko o tym meczu(tego co ja napisalem to chyba wczesniej nie bylo). Były tylko konretne wypowiedzi po meczu Wisła-Pogon, A ja sie wypowiadalem odnosnie tego meczu ale pisalem ogolnikowo, wiec to chyba nie jest to samo. Czyzbym sie mylil??

barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 21:19
ehh co kcesz wywalczyc?? dzieciaku uspokoj sie bo nie kminie o co ci teraz chodzi... wazne jest to dla ciebie zeby miec duzo tematow zalozonych... ehh ja nie mam zadnego i nie placze :P :D

POGOŃ SZCZECIN!
Ivan
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 21:25

BarcisH ver.2.0 napisał:  
ehh co kcesz wywalczyc?? dzieciaku uspokoj sie bo nie kminie o co ci teraz chodzi... wazne jest to dla ciebie zeby miec duzo tematow zalozonych... ehh ja nie mam zadnego i nie placze :P :D

hmm dzieciaku do kogo to bylo??? No chyba nie do mnie. Ja tu z nikim nie mam zamiaru walczyc chce sie tylko dowiedzie co jest 5. A tym bardziej nie walcze o ilosc postow. Moje przeslanie jest zupelnie inne. I kto tu zaklada glupie posty....

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 06/10/2004 22:05
Skoro jest temat zalozmy: Lech - Pogon, wszyscy sie w nim wypowiadaja, wyminiaja swoje opinie, oceniaja gre, doping itp. to po co pisac temat: Slaba dyspozycja Pogoni na wyjazdach ?, sporo mozna zawrzec to w tym temacie Lech - Pogon, bo przeciez glownie o tym spotkaniu chodzi w temacie o porazkach wyjazdowych,

Na forum pojawia sie mnostwo tematow, ktore mozna dopasowac do tych pozostalych.
Z tego miejsca, w swoim imieniu a takze redakcji zapewniam Cie drogi uzytkowniku, ze nikt nikogo nie dyskryminuje, poprostu staramy sie zachowac lad i porzadek..

PS. Mozna tutaj sie przyczepic do tego tematu, po co go zakladales ? przeciez jest temat: Opinie, uwagi, sugestie odnosnie strony w dziale Pogoń On-Line...

Ivan
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 07/10/2004 19:59

JuN napisał:  
Skoro jest temat zalozmy: Lech - Pogon, wszyscy sie w nim wypowiadaja, wyminiaja swoje opinie, oceniaja gre, doping itp. to po co pisac temat: Slaba dyspozycja Pogoni na wyjazdach ?, sporo mozna zawrzec to w tym temacie Lech - Pogon, bo przeciez glownie o tym spotkaniu chodzi w temacie o porazkach wyjazdowych,

Na forum pojawia sie mnostwo tematow, ktore mozna dopasowac do tych pozostalych.
Z tego miejsca, w swoim imieniu a takze redakcji zapewniam Cie drogi uzytkowniku, ze nikt nikogo nie dyskryminuje, poprostu staramy sie zachowac lad i porzadek..

PS. Mozna tutaj sie przyczepic do tego tematu, po co go zakladales ? przeciez jest temat: Opinie, uwagi, sugestie odnosnie strony w dziale Pogoń On-Line...

Ja pisalem po mecz z Wisla tak na marginesie:)
Nie bede sie juz o to sprzeczal. Masz racje (choć nie do końca) i zapomnijmy o tym temacie.
Pozdrawiam

barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Dyskryminacja niektórych forumowiczów - 07/10/2004 20:26
wiec ja proponuje usuniecie tematu :P (jak dyskryminowac to do konca :D )

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484398 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005