| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 16:37
Szacunek > M.Kuras no ale jako autorytet Panowie to jeszcze Mariusz musi zapracować i najlepiej żeby miejscem pracy była Pogoń Szczecin. Co do autorytetu - swojego czasu był nim Napoleon, teraz uważam że ważny jest zespół, którym kieruje trener tzn. jakość wykonastwa założonych celów przez trenera. Czyli najważniejszym staje się kolektyw i zbiór umiejętności 11 która wychodzi na boisko tzn. suma tego daje wynik, którym się trener legitymuje jako jego osiągnięcia - dowodem jest Wisła Kraków i kwestia trenerki Kasperczaka. Ktoś napisze Kasperczak trenerem najlepszym ale... kim byłby gdyby nie umiejętności Żurawskiego, nos strzelecki Frankowskiego, i dalej można wymieniać w kontekście ich pomocy, obrony, no i RADEK MAJDAN w bramce. Jeśli trener ma bogaty materiał na którym może pracować i materiał ten jest mu wierny w oddawaniu założonego obrazu na tablicy taktycznej także na boisku + plus własna inteligencja, która powoduję właśną inicjatywę w nagłych sytuacjach... Warunki do tego najlepsze mają w Krakowie bo tam je Kasperczakowi stworzono i dzisiaj co niektórzy uważają go za autorytet bo ma piękny bilans lecz pozastaje ale... tak jak napisałem wyżej. Tak więc autorytetu nie mam. Co do Kazimierza Górskiego - chwała mu za osiągnięcia ale pamiętajmy miał do dyspozycji doskonałe pokolenie piłkarzy we właściwym czasie i miejscu spotkali się ludzie którym zależało łącznie z trenerem, który im to uświadomił. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 19:08
Najwiekszym autorytetem z trenerow jest dla mnie Kazio Gorski, natomiast z praktykujacych trenerow chyba najlepszy jest Kasperczak i mysle ze juz niedlugo bedzie reprezentacje prowadzil! Takze Kurasa uwazam za dobrego trenera i mysle ze juz niedlugo bedzie prowadzil duzo lepszy zespol i gral z nim w pucharach, chodzi mi oczywiscie o Pogon!!!
|
W moim sercu Pogoń i na dobre i na złe!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 30/09/2004 07:30
> Autorytet: Kazimierz Górski
> Umiejętności: Kasperczak, Klejdinst
A od bramkarzy Szypowski, Młynarczyk
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 01/10/2004 18:39
Boguś Baniak Jest dobry (w miarę) no i nasz ziomek 
A tak na serio to najlepsi są Engel i Kasperczak. Dobrzy są jeszce Bobo Kaczmarek, Franek Smuda, może Kopa, może Jabłonski, może Janas.
A szacunek to dla Mario kurasa no i dla Kazimierza Gorskiego. No i dla pana Floriana
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
- 1
- 2
-
|