Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8320 dni

**

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 22:40
> A kto to był na 1 sektorze
>

Kibice GKS :D wychujali ochrone i usiedli z nami :D
Ps. Nie zadawaj takich glupich pytan....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 22:40
hehehe :)

Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:02
Ja pierdolę jakie akcje się działy u mnie na osiedlu normalnie siedzę sobie i kóltóralnie sobie browarka popijam a tu nagle 750 hanysów wyskakuje (Z tego jakieś 342 z Banika Ostrava dokładnie niepoliczyłem:D) i krzykczą GKS a tu w odwecie wyskoczyli terroryści z arkońskiego i rozpędzili hanysów którzy tak się przestraszyli że nawet na mecz nie przyszli tylko od razu zawinęli sie do domu :D :D :D
PS
Ale ja tam niewidziałem żeby rzucali bażantami a co dopiero bażantami z piaskiem:D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:47

> PS
> Ale ja tam niewidziałem żeby rzucali bażantami a co dopiero bażantami z piaskiem:D

Dla niekapujacych, chodzi o nowy rodzaj broni chemicznej, bazant (zwierze rolnicze, dawnie uzywane przez rolnikow do ornia ziemi obecnie do grzania zupy)
wypchany siarka, arszenikiem i innym plugastwem (na koniec rzuca piasek zeby zamaskowac trucizne) ten mial posluzyc do rozbicia zwartej grupy szczecinskich kibicow, jednak nie dali sie oni zwiesc podstepowi i jak napisal juz wyzej Scarface zostali oni przegonieni wraz z ich parszywymi zwierzetami, nazwiska tych bohaterow ktorzy odparli atak pozostana na zawsze tajemnica ... (inwigilacja sieci trwa, patrz margaryna (ja wam mowie to szpicel i chce nas zwiesc swoja glupota:D))

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:58
>nazwiska tych bohaterow ktorzy odparli atak pozostana na zawsze tajemnica ... (inwigilacja sieci trwa, patrz margaryna (ja wam mowie to szpicel i chce nas zwiesc swoja glupota:D))
>

Najnowsze info: Okazało się, że wszystkich hanysów przegonił razem z 10 kolegami niejaki Czapla z Arkońskie hóligans :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 26/09/2004 00:00
ok wystarczy smiechow
temat zablokowany, nic nie wnosi, zupelnie odchodza wypowiedzi od temat :)
pozdro.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484525 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005