| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:02
Ja pierdolę jakie akcje się działy u mnie na osiedlu normalnie siedzę sobie i kóltóralnie sobie browarka popijam a tu nagle 750 hanysów wyskakuje (Z tego jakieś 342 z Banika Ostrava dokładnie niepoliczyłem ) i krzykczą GKS a tu w odwecie wyskoczyli terroryści z arkońskiego i rozpędzili hanysów którzy tak się przestraszyli że nawet na mecz nie przyszli tylko od razu zawinęli sie do domu 
PS
Ale ja tam niewidziałem żeby rzucali bażantami a co dopiero bażantami z piaskiem
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:47
> PS
> Ale ja tam niewidziałem żeby rzucali bażantami a co dopiero bażantami z piaskiem
Dla niekapujacych, chodzi o nowy rodzaj broni chemicznej, bazant (zwierze rolnicze, dawnie uzywane przez rolnikow do ornia ziemi obecnie do grzania zupy)
wypchany siarka, arszenikiem i innym plugastwem (na koniec rzuca piasek zeby zamaskowac trucizne) ten mial posluzyc do rozbicia zwartej grupy szczecinskich kibicow, jednak nie dali sie oni zwiesc podstepowi i jak napisal juz wyzej Scarface zostali oni przegonieni wraz z ich parszywymi zwierzetami, nazwiska tych bohaterow ktorzy odparli atak pozostana na zawsze tajemnica ... (inwigilacja sieci trwa, patrz margaryna (ja wam mowie to szpicel i chce nas zwiesc swoja glupota ))
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 25/09/2004 23:58
>nazwiska tych bohaterow ktorzy odparli atak pozostana na zawsze tajemnica ... (inwigilacja sieci trwa, patrz margaryna (ja wam mowie to szpicel i chce nas zwiesc swoja glupota ))
>
Najnowsze info: Okazało się, że wszystkich hanysów przegonił razem z 10 kolegami niejaki Czapla z Arkońskie hóligans
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6