| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 16:33
>
> >
> > I tu sie mylisz....Chodze do 10 (na Siemiradzkiego) Do 18 (dawnej 60) chodziłem do podstawówki.Ale mam kolegę (mieszka prawie obok mnie) też tam zapieprzał jeszcze rok temu (bodajże klasa 3B)
>
> Chyba wem o kim mowa. Na imię ma Piotrek jak się nie mylę. Ja chodziłem do 3 A
No trafiłeś On też jest z Pogodna i chodzi na Pogoń.Tylko,że nia ma kompa bo woli PS.Zapewne też grywałeś na Brodzińskiego.....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 19:36
> >
> > >
> > > I tu sie mylisz....Chodze do 10 (na Siemiradzkiego) Do 18 (dawnej 60) chodziłem do podstawówki.Ale mam kolegę (mieszka prawie obok mnie) też tam zapieprzał jeszcze rok temu (bodajże klasa 3B)
> >
> > Chyba wem o kim mowa. Na imię ma Piotrek jak się nie mylę. Ja chodziłem do 3 A
>
> No trafiłeś On też jest z Pogodna i chodzi na Pogoń.Tylko,że nia ma kompa bo woli PS.Zapewne też grywałeś na Brodzińskiego.....
>
Na Brodzińskiego grywałem, ale zajebiście dawno, jakieś 5-6 lat temu. A osobiście też wolę PS, a nawet PS2
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 19:50
tak sobie czytam i albo ktos z prawobrzeza albo z pogodna no wiec ja jestem z gumieniec -jakby ktos kojarzyl to ul poronińska (ale pewnie nikt nie zna). a wczesniej mieszkalem w srodmiesciu wiec nie rozumiem jak mozna mowic ze cos na porawobrzezu jest najlepsze w szczecinie
|
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 22:44
>
> > No ja też już tam nie grywam.No właściwie Piotrek ma PS2 Kojarzysz może sklep na Konopnickiej ??
> >
>
>
> No pewno ze kojarzę .
>
To dobrze.Ja tam ostatnio często (koło sklepu) bywałem.Bo mieszkam podwórko obok.I jeszcze kiosk jest...
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 23:46
> To jest juz chyba krzekowo ! i jescze jedno słówko do tego kolesia ! iomus znasz niejakiego Rodzosia   
nie 
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-