| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartosz Ława w Arce Gdynia. - 02/09/2004 16:04
A ja mysle ze ani Arka nie jest w I lidze, ani Lawa sie do niej za bardzo nie nadaje... Wiec czemu o takim transferze dyskutowac w "Transferach na I lige" ??
A jesli chodzi o sam transfer. Dla Lawy dobrze, bo moze pogra troche zamiast wloczyc sie po Szczecinskich lokalach. Ale jak dla mnie to malo podniecajaca wiadomosc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartosz Ława w Arce Gdynia. - 02/09/2004 21:46
> > Ale jak dla mnie to malo podniecajaca wiadomosc.
>
> Już lepsza wiadomość to nowy numer Playboy w kiosku ...
>
taa , a kto jest na okladce ? 
co do Ławy to dobrze , że znalazł sobie klub zamiast sie marnować w Szczeinie wloczac sie po lokalach
w Pogoni raczej chlopak by sie nie przydal , wiec poszedl sladami Dymka , a wczesniej Kaczora , Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartosz Ława w Arce Gdynia. - 03/09/2004 12:58
> I dobrze w końcu ława jest jeszcze młodym zawodnikiem i jest jeszcze szansa, że wróci do swojej formy. Ja mu życze powodzenia.
Jakim młodym.Ja na pewno nie życzę mu powodzenia, bo doskonale pamiętam jak obstawiał u bukmachrów przegrane Pogoni (w któych dziwnym trafem grał) i zawsze dobrze na tym wychodził.To ćpun i napinacz.Niech uważa żeby kieedyś nie dostał w łeb jak będzie cwaniakował w Trezorze
:smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
Odp: Bartosz Ława w Arce Gdynia. - 03/09/2004 12:59
> jedyne czego zadroszecze Bartkowi to talent, a tego, ze piszcza za nim dziewczyny nie (ja juz znalazlem druga polowke)
Talent to on i może miał, ale teraz jest niczym nie wyróżniającym się kopaczem.
:smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
Odp: Bartosz Ława w Arce Gdynia. - 03/09/2004 13:31
> > jedyne czego zadroszecze Bartkowi to talent, a tego, ze piszcza za nim dziewczyny nie (ja juz znalazlem druga polowke)
>
> Talent to on i może miał, ale teraz jest niczym nie wyróżniającym się kopaczem.
>
> :smoker:
Walsnie talencik to on mial, az szkoda gadac, mimo wszystko Bartek powodzenia, moze jeszcze nie jestes skonczony
|
miejsce na Twoja reklame.
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|