| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przyjaciele z Warszawy maja nowa sektorowke Panorama Warszawy - 01/09/2004 19:45
To nie wina kibiców, że jurczyk i reszta bezRADNYCH tak rządzi miastem, ze ci nie mają pracy i pieniedzy. A co do ceny, to wiem, ze leszek za swoja flagę (też prawie na calą trybune) zaplacil 30-35 tyś. panorama Warszawy jest na pewno ciekawsza, ale chyba nie dwa razy wieksza, dlatego uważam, ze kwota wieksza niz 50 tyś jest dosć wątpliwa. Chyba, ze leszek dostaje znizki w ramach programu pomocy dla zdechlych kolejaOrzy
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przyjaciele z Warszawy maja nowa sektorowke Panorama Warszawy - 01/09/2004 21:21
Bedąc w sierpniu w Wawie na urlopie rozmawiałem na temat sektorówki z Różykiem (kumaci kleją goscia) i przekazał mi info,że sektorówka kosztowała około 64 tysięcy. Dlatego napisałem,że z dobrze poinformowanego źródła jest to info Dlatego nie ma sensu zastanawiać się dokładnie ile kosztowała sektorowka, jedno jest pewne o pomysle a szczególnie o takiej kasie możemy chyba zapomnieć, choć nigdy nie mów nigdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przyjaciele z Warszawy maja nowa sektorowke Panorama Warszawy - 06/09/2004 22:12
> > Hmm powiedzmy, że każdy dołoży do biletu 1 zł... potem kilka meczyków i byłaby sektorówka
>
> dokładnie , później zdemontować własnymi rękoma płoty między sektorami i jest DŻi 
>
>
Bez kitu
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przyjaciele z Warszawy maja nowa sektorowke Panorama Warszawy - 11/09/2004 17:09
Wrzuciłby jakiś admin zdjęcie tej nowej flagi ale pewnie nie mają czasu bo ciągle zajmują się kasowaniem tematów i postów
Zdjęcia są do obejrzenia w fotorelacji z meczu z craxą na stronie http://www.legia.net/
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przyjaciele z Warszawy maja nowa sektorowke Panorama Warszawy - 11/09/2004 20:05
Po dobrym spoktaniu i bramce Piotra Włodarczyka w 6 minucie Legia pokonuje Odrę 1:0. Szybko strzelona bramka ustawiła ten mecz. Gospodarze za wszelką cenę próbowali doprowadzić do wyrównania i kilkukrotnie byli tego bardzo bliscy. Legia jednak kontrolowała przebieg spotkania i nie pozwoliła strzelić sobie bramki. Forma zespołu jeszcze nie zachwyca, ale wyraźnie zwyszkuje. Zweryfikuje ją czwartkowe spotkanie z Austrią w Wiedniu. Legia zagrała w skłądzie: Skład Legii: Boruc - Jóźwiak, Rzeźniczak, Szala - Kiełbowicz, Jarzębowski, Magiera (70' Dudek), Surma, Sokołowski I (90' Sokołowski II) - Włodarczyk (90' Poledica), Saganowski. źródło:www.legia.net
PS Niewiedziałem gdzie to wpisać to wpisałem tu
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
- 1