Odp: bukmacherstwo w internecie - 04/01/2006 21:43
Ma ktoś z Was konto na bet-at-home chodzi mi dokładnie o wybieranie ewentualnej wygranej. Czy ktoś z was wybierał już pieniądze stamtąd? nie mam konta jeszcze na necie, bo zawsze wydawało mi się to bardziej zabawą z wirtalnymi pieniędzmi więc chcę się upewnić co do tego serwisu.
Dzięki Bzyku.
Ostatnio edytowany przez: Cycek., 4 stycznia 2006, 23:00 [2 raz(y)]
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Kubica, R - 1.75
Jędrzejczak, O - 2.75
Świderski, S - 3.50
Smolarek, E - 6.00
Małysz, A - 7.50
Radwańska, A - 7.50
Boruc, A - 12.00
Kizierowski, B - 20.00
Korzeniowski, P - 20.00 Adamek, T - 30.00
Kurs wzięty z kosmosu. Nie wiem, czy Adamek wygra, ale szanse na to ma duże (moim zdaniem zdecydowanie większe niż faworyzowany Kubica).
Jeśli ktoś ma konto w Unibecie, można zaryzykować - taki kurs piechotą nie chodzi
Mimo to wydaje mi się że wygra albo Kubica (wszyscy się nim podniecają), Świderski (jeśliby patrzeć na całą drużyne za srebro)albo Smolarek. Według mnie Adamek ma o wiele mniejsze szanse, a raczej nie ma żadnych przy Kubicy. Boks nie cieszy się już tak dużą popularnością, a Kubica został tak rozsławiony jak "kiedyś" Małysz.
Ale zobaczymy za kilka zł w sumie żadna strata postawić
Kupa promocji jest - co kilka dni praktycznie można coś ciekawego wyłapać.
Jutro polecam freerola na expekcie o 17:30 (zapisy od 16:30) z pulą nagród 15.000$. Już raz w takim zająłem marne 29 miejsce, a 75$ wpadło
A jak ktoś ma netellera, to już prawdziwa kopalnia pieniędzy. Do wielu pokerromów dają sponsoringi od 20$ do 75$ na PartyPoker
* * * *
Jutro:
Partick Thistle - St. Johnstone
30.12.2006 - 16:00
Gospodarze mają zdziesiątkowany skład. w dzisiejszym treningu brało udział tylko 7 piłkarzy w tym 2 bramkarzy. Trener Partick Thistle złożył prośbę o przesunięcie terminu meczu, co wydaje się mało prawdopodobne, dlatego w najbliższym meczu będzie musiał sięgnąć po juniorów.
W tym sezonie oba zespoły spotykały się dwukrotnie - oba mecze wygrało St.Johnstone.
źródło: BBC
Kurs na gości - 2.20
W bukach wycofują lub obniżają kursy - jak ktoś zdąży zagrać, to polecam Betway jeszcze nie wycofał, nie wiem jak inni...
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 29 grudnia 2006, 12:15 [1 raz(y)]
Odp: bukmacherstwo w internecie - 05/05/2008 18:47
Odświeżę tego "sucharka"
obstawiacie coś na scandic.pl ja wczoraj trafiłem Gryfa K.P. z Piastem Choszczno
jeśli chodzi o bukmacherkę to jak na razie "raczkuję" ale stronka moim zdaniem godna polecenia choćby ze względu na czwartą ligę
a ogarniacie firme bwin? napewno ogarniacie
mieli dac 100zl na start i tylko mi nie dali czy wam tez?:>
To chyba o to chodzi
Witaj w bwin!
Wystartuj w pełen emocji świat zakładów sportowych i zgarnij aktualny bonus: 100 PLN dodatkowej kasy na konto.
Po prostu zarejestruj się i przelej najpóźniej do 10 dni po rejestracji co najmniej 40 PLN podczas pierwszej wpłaty na swoje konto zakładów sportowych - automatycznie otrzymasz 50% dodatkowego bonusu (do 100 PLN).
Powodzenia w typowaniu!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388413 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.