| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń u Jurczyka :D - 31/07/2004 10:25
Piłkarze Pogoni Szczecin na trzy dni przed inauguracją ekstraklasy spotkali się z prezydentem Jurczykiem.
Marian Jurczyk:-Kochana młodzieży, wy jesteście przyszłością narodu [sześciu piłkarzy Pogoni to Brazylijczycy].
Piotr Baranowski, przedstawiając prezydentowi nowych piłkarzy:- Piotr Probierz, nowy pomocnik Pogoni.
Probierz:-Witam serdecznie, Michał jestem.
Grzegorz Gołębiewski, nowy rzecznik prezydenta:-Teraz oddaję głos najmłodszemu piłkarzowi Pogoni Maciejowi Terleckiemu.
Terlecki [27-letni pomocnik zespołu]:-Chciałbym być najmłodszym graczem Pogoni, ale nim nie jestem. Ale miło mi, że pana zdaniem na takiego wyglądam.
Źródło: Gazeta Wyborcza [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-07-31 10:26]
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń u Jurczyka :D - 31/07/2004 12:15
jeszcze powinno byc:
prezydent Marian Jurczyk: "Cześć. Jestem Marian i kocham Pogoń. Zawsze jej kibicowałem z całego serca. Mało tego, to właśnie tylko dzięki mnie nasz ukochany klub w ogóle jeszcze istnieje i wcale nie będę sie tym podpierał przy najbliższych wyborach. A tak w ogóle otaczam się ludźmi zorientowanymi w każdym temacie i nie jestem marionetką."
dobre co nie?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pogoń u Jurczyka :D - 31/07/2004 12:33
Ja to jestem wogle zdania ,że powinno się uhonorować zasługi Mariana dla Szczecinskiego sportu np. budując nowy stadion w Dąbiu i nazywając go im.Mariana Jurczyka (Marian Jurczyk Stadium)
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogoń u Jurczyka :D - 01/08/2004 03:29
> Ja to jestem wogle zdania ,że powinno się uhonorować zasługi Mariana dla
> Szczecinskiego sportu np. budując nowy stadion w Dąbiu i nazywając go im.Mariana
> Jurczyka (Marian Jurczyk Stadium) 
co jaja by były Jurczyk na to zasłuzył
|
|
|
|
- 1
-
|