| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 28/07/2004 21:47
Nom też uważam ,że kto nie chce śpiewać niech wypierdala z młyna , bo taka jest prawda że połowa to tylko się przygląda . Zrobić proste zasady : chcesz chodzić na młyn to kibicuj ( śpiewanie itp) jeżeli niechcesz śpiewać to wypierdalaj na inny sektor i kup droższy bilet . Na wysokiej też tam jest jakaś grupka która od czasu do czasu coś próbuje tylko jest tam ich troche mało to mogli by na młyn przejść
|
:
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 28/07/2004 22:26
> Nom też uważam ,że kto nie chce śpiewać niech wypierdala z młyna , bo taka jest
> prawda że połowa to tylko się przygląda . Zrobić proste zasady : chcesz chodzić
> na młyn to kibicuj ( śpiewanie itp) jeżeli niechcesz śpiewać to wypierdalaj na
> inny sektor i kup droższy bilet . Na wysokiej też tam jest jakaś grupka która
> od czasu do czasu coś próbuje tylko jest tam ich troche mało to mogli by na młyn
> przejść 
Dobra, zacznij egzekwowac twoje zasady od najblizszego meczu, wez kolege z klasy do pomocy...
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 28/07/2004 22:31
>Dobra, zacznij egzekwowac twoje zasady od najblizszego meczu
hehe , jakbyś zauważył to była to tylko moja i wyłączna sugestia jak 90% na tym forum , ale jakbyś chciał mi pomóc to może czemu nie ........ [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-07-28 22:34]
|
:
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 28/07/2004 23:19
> jakbyś zauważył to była to tylko moja i wyłączna sugestia jak 90% na tym forum ,
> ale jakbyś chciał mi pomóc to może czemu nie ........ 
to po co te sugestie? rusz dupe i dzialaj, albo zamilcz...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-